ζωδια Σ/Κ 9-10/07 Η Επιστροφη του Ερωτα

erwtikes-provlepseis-deytera-28-4

ζωδια Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 9 – 10/07, Η Τύχη ευνοεί τους Τολμηρούς

Την Παρασκευή το απόγευμα η Σελήνη από την Παρθένο θα σχηματίσει ένα Τ-τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και τον Κρόνο. Παρότι η διάθεση θα δεχθεί προκλήσεις, με φλυαρίες και ομιχλώδη σχόλια, η Σελήνη θα προωθηθεί σε μια συνεύρεση με τον Δία και θα ξεφύγει κατά πολύ από τις φιλονικίες!

Ο κυβερνήτης της Παρθένου ο Ερμής, θα βρίσκεται στον Καρκίνο και σε ένα μεγάλο τρίγωνο με τον Άρη και τον Χείρωνα όλο το Σαββατοκύριακο.

 

Πόσο καιρό περιμένατε να λάβετε μια άμεση απάντηση στο ερώτημα «τι θα ήθελες να κάνουμε»; Άξιζε η αναμονή… Η απάντηση μπορεί να είναι «τίποτα», αλλά κι αυτή είναι μια χαρά.

zodia-taro-45

Στο ίδιο κλίμα θα εισαχθεί και η Αφροδίτη, που θα βρίσκεται επίσης στον Καρκίνο. Σπίτι και οικογένεια – ή ό,τι θεωρεί ο καθένας σπίτι και οικογένεια, θα είναι στο επίκεντρο.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Την Παρασκευή το βράδυ η Σελήνη από την Παρθένο θα ενωθεί με τον Βόρειο Δεσμο, και θα σχηματίσει ένα τρίγωνο με τον Πλούτωνα που θα πορεύεται για να συναντήσει τον Δία.

Η αυτοπεποίθηση θα είναι έντονα παρούσα στην ατμόσφαιρα, με σταθερότητα, στιβαρότητα, συντονισμένο βήμα. Κατά πόσο τα πράγματα είναι ιδανικά ή όχι, θα διαφανεί τη σωστή στιγμή στο σωστό μέρος.

Μέχρι να περάσει αυτή η νύχτα, η Σελήνη θα σχηματίσει ένα εξάγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή που βρίσκονται στον Καρκίνο. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για ικανοποίηση – του πνεύματος, της καρδιάς, του σώματος.

Όλο το Σαββατοκύριακο ο Ήλιος θα παραμείνει σε εξάγωνο με τον Δία.

Οι συνθήκες δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευνοϊκές για αυτό που αποκαλούμε «τύχη» στη γη!

zwdia - love

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις
Τολμάμε να κάνουμε δοκιμές και να πάρουμε ρίσκα, όταν νιώθουμε ότι έχουμε θετικό έναυσμα. Και εδώ η οπτική των πραγμάτων και η τύχη, συμπράττουν προς όφελός μας. Κάποιες φορές η αισιοδοξία συμπίπτει με την κατάλληλη στιγμή, κι αυτό κάνει τη διαφορά στην πορεία για την επιτυχία.

Το Σάββατο το βράδυ η Σελήνη από την Παρθένο θα βρεθεί σε θέση αντίθεσης με τον Χείρωνα και σε εξάγωνο με την Αφροδίτη που είναι στον Καρκίνο. Με τον Δία παρόντα σε πολύ θετική όψη, εμπιστευθείτε την κρίση αλλά και την τύχη σας. Αν δείτε μια ευκαιρία και σκεφτείτε «δεν ξέρω, δεν πήγε καλά την προηγούμενη φορά», ορμήστε και αδράξτε την τώρα! Αν νιώθετε ότι είναι σωστό, αν πραγματικά το θέλετε ακόμη, κάντε το τώρα! Δεν μπορείτε να πατήσετε στο ίδιο σημείο ενός ποταμού δεύτερη φορά… Το πλεονέκτημα της επιτυχίας είναι απόλυτο, η επιθυμία υπάρχει έντονη. Αν χαίρεστε όταν το σκέφτεστε, κάντε το με εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.

zwdia shmera

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Κυριακή η Σελήνη θα περάσει στον Ζυγό, χωρίς να συναντήσει άλλες στιβαρές όψεις μέχρι αργότερα μέσα στη μέρα. Η κυβερνήτης του Ζυγού, η Αφροδίτη, επιπλέει ανέμελα στα τελευταία νερά του Καρκίνου.

Αποφασίστε οι ίδιοι ότι θα περάσετε όμορφα, και έχετε όλες τις πιθανότητες με το μέρος σας για να γίνει πραγματικότητα. Τα θεμελιωδη ζώδια ευνοούνται για την ανάληψη των ηνίων, είτε αυτό αφορά την επιβολή της άποψής σας είτε το τι θα πιει η παρέα.

zwdia

Ο Άρης βρίσκεται στον Σκορπιό και διαχειρίζεται με μαεστρία τη σεξουαλική διάθεση. Η δράση έχει επανέλθει, ρέει και ανεβάζει ταχύτητα – όση πρέπει, ούτε πολύ μεγάλη ούτε πολύ μικρή. Και η Ήρα επιστρέφει στον Σκορπιό, αφού γύρισε σε ανάδρομη πορεία στις τελευταίες μοίρες του Ζυγού.

Η επανάσταση των σεξουαλικών ορμών επέστρεψε. Αρκετά τα συλλογιστήκατε, έφτασε η ώρα! Τώρα παίρνονται οι καινούργιες αποφάσεις επί παλαιών εδαφών! Είμαστε σε κίνηση, αδράξτε αποφασιστικά ό,τι είναι δικό σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot