ζωδια Σ/Κ 29-30/10 Η Αναγεννηση του Παθους

miniaies-erwtikes-zwdio-skorpios

ζωδια Ερωτικό Σαββατοκύριακο 29-30/10

Ο Ήλιος βρίσκεται στον μυστηριώδη υδάτινο Σκορπιό, και πορεύεται να σχηματίσει θέση τριγώνου με τον ασυντόνιστο και ονειροπόλο Ποσειδώνα. Θα τον συνοδεύσει ο Ερμής – επίσης από τον Σκορπιό – που βρίσκεται δίπλα του σαν ένας οξυδερκής ορμητικός ρεπόρτερ.

Αυτός θα καταγράφει τα όνειρα, θα παρατηρεί τις λεπτομέρειες της επικείμενης μεταμόρφωσης, και θα επιβλέπει τα κομμάτια που θα μπαίνουν στη θέση τους στην πορεία για το σχηματισμό της Νέας Σελήνης της Κυριακής.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

Σε αυτό τον αγώνα δρόμου, η Αφροδίτη θα κινείται προς τη συνάντησή της με τον Κρόνο στον Τοξότη. Η συνεύρεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο μπορεί να υποδεικνύει μια καθυστέρηση σε ό,τι αφορά την αγάπη αλλά και τα χρήματα.

Σαν να βάζει ένα φρένο στους πόρους σας και τις αξίες. Μπορεί επίσης να σημάνει και το μεσουράνημα μιας μακράς αναμονής ή σκληρής δουλειάς προς αυτούς τους στόχους. Ίσως να αφορά τη συνειδητοποίηση της σημασίας τους, και σε κάποιες περιπτώσεις την έναρξη της ανταμοιβής για την επιμονή σας στο πρέπον. Δεν αποκλείεται να αφορά και την ανάπτυξη πλέον μιας επένδυσής σας.

zodia-astra-tarot

Αν και πολλοί θεωρούν τον Σκορπιό ζοφερό ζώδιο, στην πραγματικότητα είναι ένα από τα πιο αισιόδοξα. Η σύμπτωση της ανάδυσης της Νέας Σελήνης στον εκπρόσωπο της αναγέννησης, προσδίδει μεγάλη δυναμική – και μπαίνει και ο Ερμής της επικοινωνίας στο συνδυασμό, για να τα πραγματώσει όλα αυτά! Αυτή η Νέα Σελήνη είναι η νέα αρχή, ο σπόρος που φυτεύεται.

Συζητήστε το, σκεφτείτε το, αποτιμήστε τα σχέδια και τις απόψεις σας υπό το πρίσμα όσων ενδέχεται να αλλάξουν.

zwdia-765

Την Παρασκευή το βράδυ η Σελήνη από τον Ζυγό, θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Πλούτωνα και τον Άρη στον Αιγόκερω διαδοχικά. Τι χρειάζεται να αλλάξει; Πώς μπορεί να επιτευχθεί αυτή η αλλαγή; Θα το νιώσετε, θα σας μιλήσει. Αφήσετε το να σας μιλάει, μέχρι που να νιώσετε ότι κάνετε τις σωστές κινήσεις. Αν δεν σας κατακλύσουν οι συναισθηματικές αντιδράσεις, μπορείτε τώρα να κατευθύνετε τον εαυτό σας προς το πιο ευεργετικό και δυναμικό μονοπάτι. Θα συμβάλλει τα μέγιστα σε εκείνη την ένταση, που φέρνει απόλαυση μόλις διεγερθεί. Μην χάσετε αυτό το σημείο! Με τον Ουρανό επίσης παρόντα, όλα τα νιώθετε ηδονιστικά, σκανδαλιστικά, δραστικά.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Το Σάββατο το βράδυ η Σελήνη παραπαίει σε αυτές τις παρυφές, πριν περάσει στον Σκορπιό. Όταν πια θα έχει περάσει, ενισχύει με τη σειρά της την ευτυχία που επιφέρει το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Αφορά εκείνη την αίσθηση που μια ελάχιστη χροιά αισιοδοξίας, μετατρέπει σε ηλιόλουστη όλη την εμπειρία! Να το θυμάστε αυτό το «ελάχιστη»… Η περισσότερη, κάνει τα πάντα άτσαλα.

Αναφέρθηκε πρωτύτερα η περιορισμένη απόλαυση, εξαιτίας των Αφροδίτη – Κρόνου. Αυτό δεν σημαίνει να μην νιώσετε καθόλου, σημαίνει να ξέρετε πού είναι τα όρια και να παραμείνετε μέσα σε αυτά.

Αυτό το Σαββατόβραδο οικοδομούνται τα πάντα. Να ακούσετε το ένστικτό σας, έχει μαγικά πράγματα να σας πει. Φροντίστε να τα καταγράψετε, γιατί αλλιώς θα ξεθωριάσουν. Όσο και να πιστεύετε ότι δεν θα συμβεί αυτό, θα συμβεί. Η μαγεία είναι εφήμερη.

zwdia-768

Πείτε όλα όσα σκέφτεστε, τη στιγμή που κοιτάτε το αγαπημένο σας ταίρι στα μάτια. Μην σας νοιάζει αν ακουστείτε παιδαριώδεις – αν είναι το σωστό άτομο, δεν θα ακουστείτε έτσι. Αλλά μπορεί και να ακουστείτε, και να είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεται ο άλλος.

Την Κυριακή το πρωί η Αφροδίτη θα αρχίσει να προσπερνά τον Κρόνο, και ο Ερμής θα σχηματίσει ένα ακριβές τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Μετά η Σελήνη θα συναντήσει τον Ήλιο. Απολαύστε την ικανοποίηση που οι σπόροι σας φυτεύτηκαν καθώς το νέο φεγγάρι κορυφώνεται. Χαρείτε και παραμείνετε αισιόδοξοι. Πιστέψτε – η πίστη είναι το καύσιμο. Απορροφήστε τα πάντα, και αφεθείτε να σας παρασύρει το ρεύμα.

Αλήθεια, εσείς τι σχέδια έχετε γι’ αυτό το Σαββατοκύριακο;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75