ζωδια Σαββατοκυριακο 06-07/02 Α

erwtiki-astrologia-171014-sexualiki-apeleytherwsi

ζώδια Σαββατοκυριακο κριός

Νιώθετε παγιδευμένοι στις δεσμεύσεις σας; Ένα τετράγωνο έντασης που σχηματίζει το Σάββατο η Αφροδίτη με τον Ουρανό, ενδέχεται να σας βρει διχασμένους για τις επιθυμίες σας μεταξύ ασφάλειας και ελευθερίας!

Στον τομέα των σχέσεων, ίσως έχετε αφοσιωθεί τόσο πολύ στο να σχεδιάζετε το μέλλον που έχετε ξεχάσει να ζείτε το παρόν. Ίσως πάλι να ισχύει το αντίθετο: ακολουθήσατε τον παρορμητισμό σας και συνδεθήκαμε με ένα πολύ συναρπαστικό άτομο αλλά αναξιόπιστο.

zodia-taro-45

ζωδια Σαββατοκυριακο 06-07/02 Α

ζωδια Σαββατοκυριακο 06-07/02 Β

 

Ό,τι κι αν ισχύει, αυτό το Σαββατοκύριακο έχετε ανάγκη από ισορροπία γι’ αυτό αναζητήστε έναν υγιή συνδυασμό σταθερότητας και διασκέδασης.
Το ατίθασο τετράγωνο που σχηματίζει την Κυριακή ο Ήλιος με τον Άρη ενδέχεται να εκτοξεύσει τους εγωισμούς, ειδικά μέσα στους φιλικούς κύκλους όπου η ζήλια ή ο ανταγωνισμός θα σπείρει καινά δαιμόνια και θα διαταράξει την αρμονία.

Αν έχετε πρόθεση να συνευρεθείτε για φαγητό ή για διήμερη εκδρομή, φροντίστε να μην έχετε μαζί σας τα νεύρα σας. Αστεία που συνήθως χαλαρώνουν όλη την παρέα, είναι πολύ πιθανό να ερεθίσουν μέχρι του σημείο να βρεθείτε όλοι μαλωμένοι.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζώδια Σαββατοκυριακο ταύρος

Φίλοι Ταύροι, ο ορός της αλήθειας χρειάζεται μεγάλη προσοχή!
Ένα τετράγωνο έντασης που σχηματίζει το Σάββατο η Αφροδίτη με τον Ουρανό, μπορεί να μετατρέψει μια ειλικρινή συζήτηση σε επίθεση αν δεν είστε προσεκτικοί, με αποτέλεσμα μέχρι και την οριστική ρήξη. Την ίδια προσοχή πρέπει να επιδείξετε κι αν πρόκειται να δώσετε συμβουλές. Αν δεν ζητηθεί η γνώμη σας, καλύτερα κρατήστε τη για τον εαυτό της ό,τι κι αν γίνει. Αντί να πείτε στους άλλους τι θα «έπρεπε» να κάνουν, μοιραστείτε δικές σας εμπειρίες.
Αν βγείτε το βράδυ του Σαββάτου, να είστε σε εγρήγορση γιατί μπορεί να ξεπεράσετε τα όρια ή να μεθύσετε και να ξεσπάσετε συναισθηματικά.

Την Κυριακή θα έχουμε άλλη μια προκλητική ουράνια συνάντηση, μεταξύ των πυρωμένων Ήλιου και Άρη. Κάποιοι – πολύ πιθανά κι εσείς οι ίδιοι – θα νιώσουν την ακατανίκητη ανάγκη να πιέσουν κάποιες καταστάσεις, με αποτέλεσμα να αφήσουν όλους τους άλλους να νιώθουν ισοπεδωμένοι! Ένας φίλος ή το ταίρι σας ενδέχεται να φανεί πιεστικός για μια δέσμευση, αλλά εσείς δεν είστε ακόμη έτοιμοι να πάρετε τέτοια σοβαρή απόφαση. Προσπαθήστε να κερδίσετε λίγη ακόμη αναβολή, ακόμη κι αν χρειάζεται γι’ αυτό να εμμείνετε πάλι στα όριά σας.

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζώδια Σαββατοκυριακο δίδυμοι

Μήπως οι φίλοι σας έχουν κορεστεί πια από τις αμέτρητες δραματικές εμπειρίες σας; Αν έχετε μοιραστεί μαζί τους εμπιστευτικές λεπτομέρειες για την προσωπική σας ζωή, αυτό το Σάββατο ενδέχεται να το μετανιώσετε. Το τετράγωνο έντασης που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Ουρανό, ενδέχεται να προκαλέσει εκούσια σχόλια ή κριτική από φίλους. Αν έχετε ανάγκη να μιλήσετε, προτιμήστε έναν ειδικό ή ένα έμπιστο άτομο και πάψτε να ζητάτε τι γνώμη όλων όσων σας ακούν. Κρατήστε κάτι για τον εαυτό σας!
Μια σχέση σας θα ξεπεράσει το πλαίσιο της οικειότητας που αντέχετε, και οι αστρικές συνθήκες του Σαββάτου ίσως γίνουν αφορμή να νιώσετε μπουχτισμένοι. Μπορεί να νιώθετε την ανάγκη να αναθεωρήσετε τα όριά σας αλλά δεν χρειάζεται να φτάσετε μέχρι την εξαφάνιση!

ζωδια Σαββατοκυριακο 06-07/02 Α

ζωδια Σαββατοκυριακο 06-07/02 Β

 

Την Κυριακή το φλογερό τετράγωνο του Ήλιου με τον Άρη, μπορεί να σας βρει διατεθειμένους να μιλήσετε με ωμή ειλικρίνεια. Πριν πέσετε στην παγίδα να δασκαλέψετε τους πάντες για το πώς πρέπει να ζουν, ρίξτε μια ματιά στη δική σας αυλή!
Ελλοχεύουν επίσης τα βιαστικά συμπεράσματα αλλά και οι μικροτραυματισμοί από σωματική άσκηση. Προσπαθήστε να ηρεμήσετε και μην είστε βιαστικοί. Αν νιώθετε υπερδραστήριοι, μην αποδεχθείτε να εντάξετε κάτι ακόμη στο πρόγραμμά σας πριν τελειώσετε όλα τα άλλα που κινδυνεύουν να σας πνίξουν.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζώδια Σαββατοκυριακο καρκίνος

Θα έρθετε πολύ κοντά με κάποιο άτομο, αλλά σίγουρα αποζητάτε τα ίδια και μακροπρόθεσμα; Το τετράγωνο έντασης που σχηματίζει το Σάββατο η Αφροδίτη με τον Ουρανό, ενδέχεται να σας βρει διχασμένους για το μέλλον σας με το έτερο ήμισυ ή έναν συνεργάτη σας. Καλύτερα να καθίσετε και να το συζητήσετε διεξοδικά, ειδικά αν αφορά ένα δίλημμα όπως μια νέα επαγγελματική προσφορά. Το φορτωμένο σας πρόγραμμα μπορεί επίσης να διαταράξει την αρμονία μιας σοβαρής σχέσης. Να είστε πολύ προσεκτικοί ενόσω σπαταλάτε υπερβολικό από τον κοινό σας χρόνο μιλώντας με τους πελάτες ή τους προϊσταμένους σας. Είναι Σαββατοκύριακο! Κανείς δεν θέλει να θυσιαστεί η πολύτιμη χαλάρωσή σας με ατέλειωτα παράπονα και το τηλέφωνο να χτυπά συνεχώς.

Την Κυριακή ενδέχεται να σας επισκεφτούν κακά δαιμόνια, καθώς το θερμό τετράγωνο του Ήλιου με τον Άρη μπορεί να σας κάνει να βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα που θα επιφέρουν δράματα. Πριν ξεσπάσετε σε κάποιον και αρχίσετε να εκτοξεύετε κατηγορίες, μάθετε όλα τα γεγονότα. Από την άλλη πλευρά πάλι, αν έχετε αντέξει ήδη πολύ καιρό άσχημες συμπεριφορές ή έχετε ανεχτεί πολλές προδοσίες, αυτή η πλανητική θέση ενδέχεται να σας δώσει το θάρρος να δράσετε. Έχει έρθει η ώρα!

zwdia

ζώδια Σαββατοκυριακο λέων

Αγαπητοί Λέοντες, είστε σίγουροι ότι έχει ζητηθεί η γνώμη σας; Αν όχι, πείτε την με πολλή προσοχή. Το καλύτερο θα ήταν να την κρατήσετε για τον εαυτό σας. Το τετράγωνο που σχηματίζει το Σάββατο η Αφροδίτη με τον Ουρανό, εξωτερικεύει με ένταση τον εσωτερικό σας ξερόλα! Και μπορεί η πρόθεσή σας να είναι να προσφέρετε βοήθεια, μπορεί να φανείτε αλαζόνες ή να ξεπεράσετε όρια άλλων.
Ασχοληθείτε σήμερα με την αυτοκριτική σας. Για παράδειγμα, μπορεί να σας ήρθε η διάθεση να αλλάξετε τη διατροφή σας ή να παρευρεθείτε σε ολονύχτια κραιπάλη. Με την παρουσία εδώ του παρορμητικού Ουρανού, ενδέχεται να χάσετε αυτή τη διάθεση όσο γρήγορα σας ήρθε! Αντί να ορμίσετε στην έντονη δράση, χωρίστε τα σχέδιά σας σε μικρά βήματα και προσεγγίστε ένα κάθε φορά.

ζωδια Σαββατοκυριακο 06-07/02 Α

ζωδια Σαββατοκυριακο 06-07/02 Β

Την Κυριακή η φορτωμένη εγωισμό συνεύρεση μεταξύ Ήλιου και Άρη, ενδέχεται να σας φέρει σε προστριβή με τους αγαπημένους σας. Ίσως η οικογένειά σας γίνεται πιεστική όσο αφορά την προσωπική σας ζωή ή κάποιος στο σπίτι δημιουργεί ανυπόφορη ένταση. Καταστείλετε αυτή την κατάσταση με τη γέννησή της, όμως προσέξτε τα νεύρα σας και τα αντανακλαστικά σας. Δεν χρειάζεται να πέσετε πολύ χαμηλά και να χάσετε τον έλεγχο.

zwdia-3-zodia