ζωδια Σαββατοκυριακο 06-07/02 Β

zwdio-afroditi-ydroxoos

ζωδια  ωροσκοπιο για ολους  Σαββατοκυριακο

ζώδια Σαββατοκυριακο παρθένος

Συναισθηματικός συναγερμός! Το προκλητικό τετράγωνο που σχηματίζει το Σάββατο η Αφροδίτη με τον Ουρανό ενδέχεται να πιέσει τις πιο ευαίσθητες χορδές σας, επιφέροντας αξιοθρήνητες αντιδράσεις. Πάρτε βαθιές ανάσες ή αρπάξτε το χαλάκι της γιόγκα πριν ξεσπάσετε.

Αν θελήσετε να εξωτερικεύσετε τα αισθήματά σας, καλύτερα να το κάνετε με έναν έμπιστο σύμβουλο αντί να αντιμετωπίσετε τον αίτιο της έντασής σας. Φυσικά, όταν το ηφαίστειο εκρήγνυται, η λάβα αρχίζει να ξεχύνεται πριν προλάβει κανείς να προφυλαχθεί!

zodia-taro-45

ζωδια Σαββατοκυριακο 06-07/02 Α

ζωδια Σαββατοκυριακο 06-07/02 Β

Ίσως χρειαστεί να κάνετε ένα καλό καθάρισμα, αν προκύψει όλο αυτό. Ακόμη κι αν ο εκνευρισμός σας είναι απόλυτα δικαιολογημένος, αξίζει να χάσετε την αξιοπρέπειά σας;

Την Κυριακή το ορμητικό τετράγωνο που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Άρη, ενδέχεται να σας στροβιλίσει σε αναλύσεις μέχρι τελικής πτώσης! Οι ατέρμονες σκέψεις σας μπορούν εύκολα να σας εξαντλήσουν, γι’ αυτό επιδοθείτε σε σωματική άσκηση προκειμένου να αποβάλλετε το άγχος ή διοχετεύστε όλη αυτή την ενέργεια σε χειρονακτικές εργασίες.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’
ζώδια Σαββατοκυριακο ζυγός

Ουπς! Το Σάββατο κάποιος πολύ οικείος σας ενδέχεται να πληγώσει τα πιο ευαίσθητα αισθήματά σας με κάποιο αγενές σχόλιό του ή να είστε εσείς αυτοί που θα προσβάλλετε κάποιον ακούσια. Γι’ αυτό να είστε πολύ προσεκτικοί όταν μιλάτε, ώστε να μην εκτοξεύσετε κατηγορίες ή να θίξετε ευαισθησίες. Επίσης, μια σχέση ενδέχεται να βρεθεί σε κρίση. Αν καταπνίγετε για καιρό τα αισθήματά σας για να διατηρήσετε την ηρεμία, τώρα μπορεί να γίνει η έκρηξη.

Προσέξτε τα νεύρα σας, ειδικά με την οικογένεια.
Τα άστρα την Κυριακή δεν είναι σε καλύτερη θέση, καθώς το θερμό τετράγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Άρη κάνει τους πάντες ευερέθιστους. Ενδέχεται να προκύψουν συγκρούσεις για οικονομικά θέματα, είτε ένα φλερτάρισμα που παρερμηνεύθηκε και βγήκε εκτός ελέγχου. Καταλαγιάστε όσο γίνεται την ένταση των συναισθημάτων και δείτε τα γεγονότα πριν αντιδράσετε! Αν η ερωτική σας ζωή έχει γίνει πολύ προβλέψιμη, είναι καιρός να επαναφέρετε τον ενθουσιασμό. Αλλά κάντε το με τέτοιο τρόπο που δεν θα διαταράξει την ηρεμία που με πολύ κόπο κατακτήσατε.

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζώδια Σαββατοκυριακο σκορπιός

Ξύπνησε μέσα σας το τέρας του ελέγχου! Το επαναστατικό τετράγωνο που σχηματίζει το Σάββατο η Αφροδίτη με τον Ουρανό, ενδέχεται να σας βρει να παλεύετε να κερδίσετε το πάνω χέρι. Παρατήστε το, αγαπητοί Σκορπιοί. Όσο πιο πολύ προσπαθείτε να καθοδηγείτε, να συμβουλεύετε και να εξηγείτε, τόσο λιγότερο συνεργάσιμοι θα γίνονται οι άνθρωποι γύρω σας. Αλλά κι εσείς από την πλευρά σας, δεν είστε σε θέση να ακούσετε τη λεγόμενη «φωνή της λογικής» από κανέναν! Αφήστε τις βαρυσήμαντες συζητήσεις για άλλη στιγμή.
Όσο αφορά τον έρωτα, ενδέχεται να ξυπνήσει η επιλεκτική ή παρανοϊκή πλευρά σας, ειδικά αν είστε σε φάση που ψάχνετε σύντροφο στο διαδίκτυο.

Κλείστε τον υπολογιστή και βγείτε να κάνετε κάτι πιο ενεργό, στη φύση αν σας είναι εφικτό.
Η Κυριακή ενδέχεται να φέρει ενδοοικογενειακές τριβές, με το έντονο τετράγωνο που δημιουργούν Ήλιος και Άρης να σας φέρνει αντιμέτωπους με έναν εγωιστή συγκάτοικο ή συγγενή. Μια γυναίκα ή μια κόρη που υπάρχει στη ζωή σας, ενδέχεται να γίνει ιδιαίτερα προκλητική. Φροντίστε να μην χάσετε την ψυχραιμία σας, γιατί θα είναι πολύ εύκολο να επιφέρετε πυρηνικό ολοκαύτωμα σε ένα ήδη πολύ στρεσαρισμένο τοπίο. Αποφύγετε κάθε εσωτερική ένταση βάζοντας στο πρόγραμμά σας εντατικές οικιακές δουλειές αλλά φροντίστε να κάνετε τα απαραίτητα διαλείμματα και να βγείτε λίγο να διασκεδάσετε.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζώδια Σαββατοκυριακο τοξότης

Μην τα ξοδέψετε όλα σε ένα μέρος, φίλοι Τοξότες!
Αυτό το Σάββατο θα νιώσετε τον πειρασμό να ρισκάρετε την αποταμιευμένη ασφάλειά σας –οικονομική ή συναισθηματική – καθώς το καχύποπτο τετράγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Ουρανό, προκαλεί τον εσωτερικό σας ηδονιστή. Η στιγμιαία απόλαυση όμως θα έχει το τίμημά της, αν την αποζητήσετε φορώντας παρωπίδες. Ένα παλιό πάθος ή ένας προβληματικός φίλος μπορεί να έρθει σε επαφή μαζί σας, κάτι που θα προκαλέσει σύγχυση και ανάμικτα συμπεράσματα. Αν επιμένετε να ακολουθήσετε την καρδιά σας, μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας την κοινή λογική.

Την Κυριακή τα άστρα μοιράζουν μεγάλα λόγια, καθώς το παράφορο τετράγωνο Ήλιου – Άρη περιπλέκει ακόμη πιο πολύ τα πράγματα. Μην είστε ευκολόπιστοι και μην εμπιστεύεστε κανέναν με την πρώτη ματιά. Τα επιθετικά λόγια κάποιου προκατειλημμένου ενδέχεται να καταλήξουν σε εχθρότητες. Προσπαθήστε να διατηρήσετε το διάλογο ανοιχτό και επιφανειακό αλλά να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι σήμερα οι εγωισμοί είναι εύθραυστοι. Αν καταλάβετε ότι περπατάτε σε κινούμενη άμμο, φροντίστε να βρείτε μια δικαιολογία για να αναβάλετε τη συζήτηση για άλλη μέρα.

zwdia

ζώδια Σαββατοκυριακο αιγόκερως

Οικογενειακά δράματα; Το ριψοκίνδυνο τετράγωνο που σχηματίζει το Σάββατο η Αφροδίτη με τον Ουρανό, ενδέχεται να προκαλέσει ένα απρόσμενο συναισθηματικό ξέσπασμα ή ένταση με έναν συγγενή. Τέτοιες αστρικές όψεις μπορεί να επιφέρουν σε εσάς ειδήσεις που θα προκαλέσουν έκπληξη, όπως μια απροσχεδίαστη εγκυμοσύνη, μια μετακόμιση ή αλλαγές στην προσωπική σας ζωή. Μπορεί επίσης να νιώσετε την ανάγκη να αντιμετωπίσετε επιτέλους την αγενή γυναίκα που υπάρχει στη ζωή σας, προκειμένου να της δώσετε να καταλάβει ότι δεν μπορεί πλέον να σας καταπατά.

ζωδια Σαββατοκυριακο 06-07/02 Α

ζωδια Σαββατοκυριακο 06-07/02 Β

Το εντατικό τετράγωνο που σχηματίζει την Κυριακή ο Ήλιος με τον Άρη, ενδέχεται να πυροδοτήσει δυσαρμονία στον κοντινό σας περίγυρο. Οι ανασφάλειες κάποιου ίσως προκαλέσουν επανάσταση στον κύκλος, είτε δεν θέλετε πια να πιέζεστε και να ανέχεστε Κασσάνδρες.
Φίλοι Αιγόκεροι, μην ληστέψετε την τράπεζα για να ικανοποιήσετε ανάγκες. Αποφύγετε να δανειστείτε ή να δανείσετε χρήματα σε φίλους, γιατί θα γίνει αιτία για γκρίνιες.

zwdia-zodia-tarw

ζώδια Σαββατοκυριακο υδροχόος

Η αλήθεια πληγώνει αλλά μπορεί και να επουλώσει, ανάλογα με τον τρόπο που θα ειπωθεί. Το σημερινό τετράγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Ουρανό, ενδέχεται να ξεκινήσει μια δύσκολη ή επίπονη συζήτηση που όμως πρέπει να γίνει. Να είστε προσεκτικοί ώστε να μην πείτε πράγματα που μπορεί να επιφέρουν ανεπανόρθωτη ζημιά, ακόμη κι αν νιώθετε ότι εσείς είστε το θύμα. Δεν θα είναι δίκαιο. Η αιτία μιας σύγκρουσης ενδέχεται να προέρχεται και από θέματα που αφορούν τον πατέρα. Να είστε κατασταλαγμένοι για το αποτέλεσμα που θέλετε να έχετε πριν ανοίξετε το στόμα σας, σηκώστε το τηλέφωνο ή στείλτε το μήνυμα.

Τη Κυριακή θα σας απασχολήσουν θέματα που θα αφορούν όρια, ιεραρχίες ή ένα συγκεκριμένο άτομο στη ζωή σας. Το τετράγωνο έντασης που σχηματίζει ο Ήλιος από τον Υδροχόο με τον ένθερμο Άρη, ενδέχεται να βγάλει την επαναστατική σας πλευρά. Δεν είστε υποχρεωμένοι να ακολουθείτε την πεπατημένη, αλλά αυτός δεν είναι λόγος να την προκαλείτε τόσο ανοικτά. Εκτός φυσικά αν είστε αποφασισμένοι να κόψετε κάποιες γέφυρες. Να είστε επίσης πολύ προσεκτικοί με όσα περνάτε στο διαδίκτυο, γιατί ενδέχεται να τα δουν προϊστάμενοι ή πιθανοί πελάτες και να σας παραμερίσουν…

ζώδια Σαββατοκυριακο ιχθύες

Ακύρωση κάθε κράτησης; Η σύγκρουση Αφροδίτης – Ουρανού το Σάββατο ενδέχεται να διογκώσει τα έξοδα για τις δραστηριότητες του Σαββατοκύριακου. Να είστε προσεκτικοί με τον προϋπολογισμό σας, τουλάχιστον φροντίστε να έχετε θέσει κάποιον, γιατί μπορεί να βρεθείτε να πλένετε πιάτα ή να πρέπει να καλύψετε άτομα που δεν έφεραν μαζί τους αρκετά χρήματα. Ένα έκτακτο έξοδο μπορεί επίσης να επιβάλλει να σφίξετε πλέον το ζωνάρι σας. Αντί να νιώσετε εξοστρακισμένοι, θα μπορούσατε να προτείνετε μια συνεύρεση με πολύ μικρότερο κόστος. Είτε μπορεί να αποδεχθείτε μια προσωπική πρόσκληση στην οποία δεν θα φέρετε και τους φίλους σας. Να τους ξεσηκώσετε τελευταία στιγμή για να ακολουθήσουν σε μια ιδιαίτερα ακριβή εκδήλωση; Μην αναμένετε όμως να δείξουν κατανόηση ή χαρά

ζωδια Σαββατοκυριακο 06-07/02 Α

ζωδια Σαββατοκυριακο 06-07/02 Β

 

Την Κυριακή να είστε σε εγρήγορση και να μην παγιδευτείτε σε κάτι που θα ξεπερνά τα όρια της άνεσής σας. Καλό είναι να παίρνετε ρίσκα, όχι όμως αν αυτά εμπίπτουν στην κατηγορία της ανοησίας! Μην επιλέξετε να συναντήσετε αυτό το άτομο που σας απομυζά την ενέργεια από τον αέρα, μόνο και μόνο επειδή το λυπάστε. Εκτός αν έχετε αποφασίσει να εγκλωβιστείτε στο ρόλο του ψυχολόγου ή να ακούτε έναν μονότονο μονόλογο. Έχετε καλύτερα πράγματα να κάνετε, αγαπητά Ψαράκια.

zodia-astra-tarot