ζωδια Σαββατοκυριακο 09-10/01 Γ

zwdio-wroskopio-ioylios-2014

ζωδια  ωροσκοπιο για ολους  Σαββατοκυριακο

ζωδια Σαββατοκυριακο τοξότης

Τα χρήματα αλλάζουν τα πάντα αγαπητοί Τοξότες αν και αυτό δεν είναι απαραίτητα και κακό. Το Σάββατο η Νέα Σελήνη προσγειώνεται στο σταθερό και αμετάβλητο δεύτερο οίκο που αφορά τα οικονομικά σας. Γίνετε φίλοι λοιπόν με τα νούμερα που αντιπροσωπεύουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς αντί είτε να τα αγνοείτε είτε απλά να τους εύχεστε από μακριά ότι το καλύτερο.

Αν δεν είστε δε ευχαριστημένοι με τα ποσά που υπάρχουν στους τραπεζικούς σας λογαριασμούς τότε το Σαββατοκύριακο αυτό θα σας βάλει σε μία προληπτική διανοητική κατάσταση προνοητικότητας. Η διαχείριση χρημάτων είναι μία ικανότητα η οποία μαθαίνεται. Εγγραφτείτε επομένως σε συνεδρίες με έναν διαχειριστή οικονομικών ζητημάτων ώστε να σας βοηθήσει να βγάλετε μια άκρη με όλο αυτό το θέμα.

zodia-taro-45

ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα για καθε ζωδιο μερος Α

ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα για καθε ζωδιο μερος Β

ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα για καθε ζωδιο μερος Γ

Επίσης μια νέα δουλειά είναι πάρα πολύ πιθανόν να εμφανιστεί μπροστά σας- ευχάριστο γεγονός όμως προσέξτε να είστε επιλεκτικοί. Επιλέξτε ένα νέο έργο μόνο αν είστε εντελώς σίγουροι πως αυτό θα σας αποδώσει τόσο χρηματικά όσο και στο ζήτημα της επαγγελματικής σας φήμης.
Ξεκινήστε την Κυριακή σας , με πρακτική μαγεία αρχικά και βάλτε την ευμετάβλητη φύση σας στην άκρη για λίγο. Το να κάνετε ένα πρακτικό τσεκ πραγματικότητας πάνω στις μεγαλειώδες ιδέες που θέλετε να υλοποιήσετε. Με το να ελέγξετε τις ιδέες σας αυτές από πρακτικής απόψεως θα σας βοηθήσει να μην υπό πέσετε σε δαπανηρά λάθη ή να μην σπαταλήσετε άσκοπα τόσο την ενέργεια σας όσο και τον χρόνο σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Αν εν τω μεταξύ δείτε ότι δεν έχετε τις απαραίτητες πηγές τροφοδότησης ώστε να υλοποιήσετε πλήρως αυτά σας τα σχέδια , μην το βάλετε ακόμη κάτω. Την Κυριακή το απόγευμα ένα γκρουπ φίλων σας θα παρουσιαστεί μπροστά σας έτοιμοι να σας προσφέρουν βοήθεια τόσο οικονομική αλλά όχι και μόνο. Μπορεί ακόμη να αφεθείτε ελεύθεροι και να ζητήσετε την βοήθεια ενός γνωστού σας που εργάζεται στο ίδιο κλάδο της βιομηχανίας με εσάς , και προτείνοντας μια συνεργασία μεταξύ σας. Αυτή μάλιστα μπορεί να είναι η αρχή ενός όμορφου και δυναμικού ντουέτου

 

ζωδια Σαββατοκυριακο αιγόκερως

Το Σάββατο ξεκινάει με την Νέα Σελήνη να δημιουργείται στο ζώδιο σας και δεν υπάρχει καλύτερο πλανητικό δώρο από αυτό. Κατευθείαν έξω από τις πύλες είστε έτοιμοι να διαγράψετε μερικά μεγάλα επιτεύγματα από την μακριά λίστα των επιτευγμάτων που φτιάξατε για την νέα αυτή χρονιά. Αυτή η ημέρα είναι αφιερωμένη αποκλειστικά στο ζώδιο σας οπότε εστιάστε όλη σας την προσοχή στους στόχους σας και πάρτε την απόφαση το 2016 να γίνετε περισσότερο δεκτικός στο να παίρνετε ρίσκα στην ζωή σας. Αυτά σας τα τολμήματα πρέπει να σας εμπνέουν και να σας κάνουν να αισθάνεστε πιο ελεύθεροι και πιο δημιουργικοί μέσα σας.

zvdia-zwdia-tarw
Την Κυριακή ασχοληθείτε με τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας κατά το δεύτερο μισό της ημέρας. Καθώς το φεγγάρι ακόμα αλωνίζει στο ζώδιο σας το πρωί της Κυριακής εσείς θα είστε αρκετά παιχνιδιάρηδες και αεικίνητοι- τουλάχιστον μέχρι το μεσημέρι. Συναντηθείτε με έναν φίλο ή έναν επιχειρηματικό σύνδεσμο σας το πρωί της Κυριακή και πάρτε μαζί το πρωινό σας ή κάντε δραστηριότητες που γενικά σας ευχαριστούν: ένα μασάζ, χορό ή μία έρευνα πάνω σε ένα έργο με το οποίο έχετε παθιαστεί.

Διαβαστε αναλυτικα καθε μηνα του 2016 για καθε ζωδιο : κριος ταυροςδιδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερωςυδροχοος ιχθεις

 

Την Κυριακή το απόγευμα επανέρχεστε στον πιο επαγγελματικό εαυτό σας καθώς η Σελήνη μετακομίζει στο ζώδιο του Υδροχόου και ενεργοποιεί τον ρεαλιστικό δεύτερο οίκο σας. Γεμίστε λοιπόν το ψυγείο σας με υγιεινά τρόφιμα και φροντίστε να μην ξεπεράσετε τον χρηματικό προ υπολογισμό σας όσο θα κάνετε τα ψώνια σας. Με το να ξοδεύετε περισσότερα από όσα μπορείτε μπορεί να χρεωθείτε αρκετά με αποτέλεσμα να χρειαστεί να απλοποιήσετε κάποιο έργο πάνω στο οποίο εργάζεστε , το οποίο μάλιστα θα καταλήξει να σας ρίξει τόσο οικονομικά όσο και συναισθηματικά.

zwdia-agnh

ζωδια Σαββατοκυριακο υδροχόος

Ηρεμήστε, συσχετιστείτε και απελευθερωθείτε. Το Σάββατο η Νέα Σελήνη του Αιγόκερω ενεργοποιεί τον 12ο οίκο της ίασης. Αν και έχετε να κάνετε αρκετές δραστηριότητες οι οποίες αναφέρονται στην μακριά λίστα με τους στόχους που θέσατε αυτή την νέα χρονιά, βάλτε τα πάντα στην άκρη και δώστε στον εαυτό σας, το πολυπόθητο αυτό διάλειμμα που έχει τόσο ανάγκη. Αυτή η Νέα Σελήνη θα σας φέρει πνευματική αφύπνιση, διαισθήσεις καθώς και εκρήξεις διανοητικής αντίληψης.

ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα για καθε ζωδιο μερος Α

ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα για καθε ζωδιο μερος Β

ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα για καθε ζωδιο μερος Γ

Κάντε χώρο στο πρόγραμμα σας λοιπόν για λίγο χρόνο που θα αφιερώσετε στον διαλογισμό ή σε ένα μάθημα γιόγκα. Η διαίσθηση σας γίνεται εντονότερη όταν ηρεμείτε και ησυχάζετε την φλυαρία που επικρατεί μέσα στον εγκέφαλο σας. Αρματώστε τον εαυτό σας: με την Νέα Σελήνη να πέφτει στον 12ο οίκο των μεταβιβάσεων θα συνειδητοποιήσετε ότι έχετε πλέον ξεπεράσει μία πτυχή της ζωής σας που ποτέ σας δεν θεωρούσατε δυνατόν να σας κουράσει. Μην αντισταθείτε στην ίδια σας την εξέλιξη λοιπόν.

zwdia
Η ενέργεια αυτή θα σας ακολουθήσει και για το πρώτο μισό της ημέρας της Κυριακής οπότε ελευθερώστε εντελώς το πρόγραμμα σας από το πρωί της Κυριακής ως το μεσημέρι και αφεθείτε στα οράματα και τον πνευματισμό που ακόμα είναι μέσα και γύρω σας ενεργός. Νωρίς το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα κάνετε μία αλλαγή 180 μοιρών.

Το μπορώ να κάνω τα πάντα – στυλ ενέργειας που έχετε είναι και πάλι στα ύψη με αποτέλεσμα να ασχοληθείτε με διάφορα και να είστε συνεχώς στο τρέξιμο μιας και άμα καθίσετε ακίνητοι για αρκετή ώρα σε ένα μόνο σημείο θα τρελαθείτε εντελώς Τώρα που είναι αυτή η λίστα με τους στόχους σας;… ξεπετάξτε μερικά από τα θελήματα αυτά και έπειτα κανονίστε να βγείτε για βόλτα μαζί με την παρέα σας- αν φυσικά δεν απορροφηθείτε εντελώς από κάποιο έργο που καταπιαστείτε. Κινηθείτε σύμφωνα με τις ιδιορρυθμίες σας συνεπώς.

Διαβαστε αναλυτικα καθε μηνα του 2016 για καθε ζωδιο : κριος ταυροςδιδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερωςυδροχοος ιχθεις

ζωδια Σαββατοκυριακο ιχθείς

Η πόζα των Ιχθείων αποτελείται από ένα ανομοιόμορφο πλήρωμα όμως τώρα τελευταία έχουν διεισδύσει στους κύκλους και κάποια όχι και τόσο φιλικά προς εσάς άτομα; Μια κοσμική εκκαθάριση θα συμβεί λοιπόν το Σάββατο αυτό χάρη στην Νέα Σελήνη του Αιγόκερω η οποία θα βρεθεί στην γωνία της κοινωνικοποίησης σας. Οι άνθρωποι γύρω σας διαμορφώνουν την ζωή σας και επηρεάζουν τις πράξεις σας. Μήπως έχουν διεισδύσει μέσα στην παρέα σας άτομα βαμπίρ και καιροσκόποι;

Αρχίστε να μοιράζετε ειδοποιήσεις έξωσης αμέσως. Μετά από αυτή σας την ενέργεια ασχοληθείτε αποκλειστικά με δραστηριότητες που σας ευχαριστούν πλήρως. Η ομαδοποίηση σας με τα σωστά άτομα είναι το κλειδί της επιτυχίας σας το έτος 2016. Η κοινωνική σας αυτή ενεργητικότητα θα σας συνοδεύει ως και τα μέσα της Κυριακής οπότε κλείστε το μάθημα της γιόγκα νωρίς το πρωί. Η υποστήριξη βρίσκεται παντού ολόγυρα σας. Μάλιστα αν θέλετε να σιγουρευτείτε ποστάρετε απλά ότι έχετε ανάγκη από κάτι και παρακολουθήστε την απίστευτη εισροή μηνυμάτων από φίλους και γνωστούς που θα σας ρωτούν τι έχετε ανάγκη και πως μπορούν να σας βοηθήσουν.

zwdia-zodia-tarw

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Το μεσημέρι όμως της Κυριακής καθώς η Σελήνη θα μεταφερθεί στον 12 οίκο σας – τον ονειρικό αυτόν οίκο σας οι τόνοι σας θα πέσουν κατά πολύ. Από εκεί και πέρα αντί για μια κοινωνική πεταλούδα θα είστε ένα περισσότερο ψυχικό σφουγγάρι που θα απορροφά όλη την ενέργεια που υπάρχει τριγύρω του. Πηγαίνετε λοιπόν κατευθείαν σπίτι για να ηρεμήσετε ή πηγαίνετε σε ένα σπα για να σας κάνουν μασάζ ή για σάουνα.

Και πάνω από όλα φροντίστε κατά το δεύτερο μισό της ημέρας της Κυριακής να μείνετε μακριά από άτομα που φέρουν στρες διότι μπορεί ακόμα και άθελα σας να βρεθείτε μπλεγμένοι στα δικά τους προβλήματα. Κάτι που μόνο κακό θα σας κάνει αυτή την δεδομένη στιγμή. Υπάρχουν στιγμές που το πιο συμπονετικό πράγμα που μπορεί να κάνει κανείς είναι να είναι ευγενικός με τον ίδιο του τον εαυτό πρώτα από όλα και έπειτα να ασχοληθεί με τους άλλους.

zodia-astra-tarot