ζωδια Σαββατοκυριακο 13-14/02 Α

ζωδια-ωροσκοπος-1

ζωδια  ωροσκοπιο για ολους  Σαββατοκυριακο

ζωδια κριός

Μια μικρή φιλική υπενθύμιση, φίλοι Κριοί: δεν υπάρχει «εγώ» στις παρέες.
Με τον κοινωνικό Ερμή να μπαίνει στον 11ο Οίκο σας της ομαδικότητας από το Σάββατο μέχρι τις 5 Μαρτίου, σε ξεκινήσουν οι συνεργασίες!
Η συνένωση δυνάμεων με πολλά άτομα, είναι η συνταγή της επιτυχίας για τις επόμενες τρεις εβδομάδες. Ποια είναι η πρόκληση για εσάς; Η εσωτερική σας ανάγκη για έλεγχο θα χτυπήσει κόκκινο!

Μπορεί να έχετε πολλά «οράματα», ανοίξτε όμως τα αυτιά σας και σε καινούργιες ιδέες. Κατεβείτε από το θρόνο σας και αφήστε άλλους να οδηγήσουν. Ειλικρινά, θα νιώσετε τεράστια ανακούφιση.

zodia-taro-45

Η Κυριακή είναι η μέρα των ερωτευμένων, και σας βρίσκει στην παραδοσιακή σας διάθεση. Η Σελήνη  που θα βρίσκεται στον αισθησιακό παρακμάζοντα Ταύρο, ενδέχεται να σας σκορπίσει παντού ροδοπέταλα, να σας σερβίρει δείπνο πλήρους μενού και μια τζαζ μπάντα να παίζει. Φροντίστε μόνο να μην εντάξετε υπερβολικά πολλές δραστηριότητες στο πρόγραμμα, γιατί η βιασύνη θα χαλάσει την ατμόσφαιρα.

ζωδια Σαββατοκυριακο 13-14/02 Α

ζωδια Σαββατοκυριακο 13-14/02 Β

Κάποιοι Κριοί δεν αποκλείεται να επιλέξουν να ετοιμάσουν οι ίδιοι ένα ιδιαίτερο δείπνο στο σπίτι, για να είναι βέβαια και πιο κοντά στην κρεβατοκάμαρα! Επιλέξτε απαλή μουσική, χαμηλώστε τα φώτα και βολευτείτε.
Αν είστε μόνοι, φορέστε τα καλά σας και οργανώστε ένα πλούσιο δείπνο με λίγους καλούς φίλους. Εξάλλου, η αγάπη τους είναι αυτή που σας δίνει δύναμη.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια ταύρος

Μεγεθύνετε τις φιλοδοξίες σας, αγαπητοί Ταύροι.
Με τον κυβερνήτη σας τον Ερμή να ερεθίζει τον Οίκο της καριέρας σας από το Σάββατο μέχρι τις 5 Μαρτίου, η επιτυχία σας είναι εξασφαλισμένη.
Αυτό δεν σημαίνει ότι εσείς πρέπει να επαναπαυτείτε. Απαιτείται κίνηση, γι’ αυτό γεμίστε τις τρεις εβδομάδες που μεσολαβούν με επαγγελματικά γεύματα και ενδελεχείς έρευνες στο διαδίκτυο, και κάνετε πιο μεγάλα σχέδια για τις εργασιακές αναζητήσεις σας. Είστε έτοιμοι να μεταγραφείτε σε μια καινούργια ομάδα, όπου θα απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας με μια πετυχημένη συνεργασία. Κυρίως άντρες θα σας βοηθήσουν να ανοίξουν πόρτες για εσάς, χειροκρότημα για τα αγόρια!
Η Κυριακή ξημερώνει με ένα επιπλέον δωράκι, καθώς όλοι θα γιορτάσουν τη μέρα των ερωτευμένων με μια θερμή Σελήνη  στον Ταύρο. Αυτές οι αρμονικές δονήσεις του φεγγαριού σας βάζουν στην κατάλληλη θέση για να δώσετε αλλά και να πάρετε! Έχοντας την Αφροδίτη κυβερνήτη σας, σίγουρα θα έχετε εδώ και έναν μήνα κρυμμένα τα δώρα με κατακόκκινες κορδέλες! Ενδείκνυται όμως να εκφράσετε και τις δικές σας επιθυμίες, γι’ αυτό μην αφήσετε παιχνίδια του μυαλού να καταστρέψουν μια ενδεχομένως τέλεια ρομαντική Κυριακή. Να γίνεται αναιδείς και να ζητήσετε αυτό που θέλετε, ας είναι και δείπνο σε πολυτελές ρεστοράν, γλυκά από το Παρίσι ή άτακτα παιχνίδια στα ιδιαίτερά σας…

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ζωδια δίδυμοι

Πού θα βάλετε την επόμενη πινέζα σας, αγαπητοί Δίδυμοι;
Ο Ερμής μπαίνει στον Υδροχόο και στον Οίκο σας των ταξιδιών από το Σάββατο μέχρι τις 5 Μαρτίου, ενισχύοντας την ταξιδιωτική σας λατρεία.
Αν δεν μπορείτε κυριολεκτικά να πακετάρετε και να φύγετε, αρχίστε να σχεδιάζετε λίγες χειμερινές διακοπές. Ενδέχεται να ταξιδέψετε για τη δουλειά σας μέσα στις επόμενες τρεις εβδομάδες, γι’ αυτό φροντίστε να έχετε ανανεωμένο το διαβατήριό σας. Ενδείκνυνται τα μακρινά ταξίδια και η ανάπτυξη προσωπικών σχέσεων με άτομα από άλλες κουλτούρες, χωρίς να βάζετε περιορισμό χιλιομέτρων στην απόσταση!

Ο έρωτας πετά με τα φτερά της φαντασίας την Κυριακή, μη διστάσετε να γίνετε συνωμοτικοί. Η Σελήνη θα είναι στον Ταύρο και τον 12ο Οίκο σας των ψευδαισθήσεων, ξεχάστε κάθε αναστολή! Εξάλλου το ρομάντζο είναι απλά το μεγαλύτερο σόου μαγείας! Αν δεν έχετε διάθεση για αγαπούλες, γιορτάστε τη μέρα με ένα γκοθ πάρτυ όπου όλοι οι φίλοι σας θα ντυθούν στα μαύρα και θα έχουν μαύρα τριαντάφυλλα! Μπορεί να φαντάζει σαν μια ειρωνεία προς τη μέρα των Πνευμάτων, αλλά θα είναι μια κωμική ανακούφιση για μια μέρα που την έχουμε φορτίσει πολύ!

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια καρκίνος

Τώρα μάλιστα! Ο Ερμής μπαίνει στον Υδροχόο και στον 8ο Οίκο σας της αποπλάνησης από το Σάββατο μέχρι τις 5 Μαρτίου, και βγάζει τη μέγαιρα που κρύβετε μέσα σας!
Όσο και να επιδεικνύετε την κοκεταρία σας, φίλοι Καρκίνοι, μην υποτιμάτε τον μαγνητισμό σας. Πολλοί θα νιώθουν τώρα προσκολλημένοι σε εσάς και τούμπαλιν… Φροντίστε όμως να στοχεύσετε την ενέργειά σας προς άτομα που εσείς θα θέλετε να έχετε κοντά σας για καιρό. Αυτά τα απόκρυφα ξόρκια ενδέχεται να σας αποφέρουν προτάσεις, συμβόλαια, και άλλες επίσημες συμφωνίες. Μην διστάσετε να βάλετε υπογραφές και βουλοκέρια.

ζωδια Σαββατοκυριακο 13-14/02 Α

ζωδια Σαββατοκυριακο 13-14/02 Β
Η ειρωνεία είναι ότι η μέρα των ερωτευμένων την Κυριακή, θα έχει μια πιο ελαφριά και πλατωνική χροιά για εσάς. Η Σελήνη  βρίσκεται στον 11ο Οίκο σας της πεζής κοινότητας, άρα θα θέλετε να είστε με κόσμο. Φορέστε το μαύρο διχτυωτό καλσόν και το μικρό μαύρο φόρεμα ή το σμόκιν και το παπιγιόν σας και βγείτε με φιλικά ζευγάρια για δείπνο και χορό. Μετά από αυτό το πάρτυ, θα αρχίσει το δικό σας! Αν είστε μόνοι, κανονίστε να πάτε σε κάποιο μπαράκι με ζωντανή μουσική και πείτε στους φίλους να φέρουν άλλους ελκυστικούς φίλους τους. Δεν αποκλείεται να βρεθείτε όλοι να κάνετε προξενιά και να καταλήξετε σε σκανδαλώδη ζευγαρώματα ή και μελλοντικές σχέσεις.

zwdia-zodia-tarw

ζωδια λέων

Ο εκφραστικός Ερμής περνά στον Υδροχόο και στον Οίκο σας της συντροφιάς, από την Κυριακή μέχρι τις 5 Μαρτίου. Είναι η κατάλληλη εποχή να μετατρέψετε τα μοναχικά τολμήματά σας σε ομαδικές προσπάθειες.
Οι σχέσεις γίνονται πιο ουσιαστικές και αυτό μπορεί να σας δώσει μια αίσθηση ήρεμης ασφάλειας. Θα αντιπαλέψετε όμως με το πρόβλημα δεσμεύσεων που έχετε, φτάνοντας στο σημείο να αναρωτιέστε πώς μπορέσατε να συμφωνήσετε και για τα «άσχημα»! Αντισταθείτε, φίλοι Λέοντες. Αντί να καταριέστε τις συγκρούσεις, χρησιμοποιήστε τις ως μια ευκαιρία να ισχυροποιήσετε τους πιο σημαντικούς δεσμούς σας, μαθαίνοντας πιο πολλά ο ένας για τα θέλω του άλλου.
Η Σελήνη  θα είναι στον παραδοσιακό Ταύρο την Κυριακή, θα θέλετε τη μέρα των ερωτευμένων με όλα της τα παρελκυόμενα. Είτε έχετε σχέση ή απλά γιορτάζετε την παγκόσμια αγάπη με τους φίλους σας, επιλέξτε πολυτέλεια και θεαματικά σκηνικά! Μπορείτε να πάτε για γεύμα σε ένα ρεστοράν με εξωτική κουζίνα ή ένα παραλιακό ρεστοράν για καλά θαλασσινά.
Αν είστε δεσμευμένοι, οι συζητήσεις υπό το φως των κεριών μπορούν να φτάσουν μέχρι τα κοινά σας θέλω και το μέλλον σας μαζί. Αν είστε μόνοι, εκμεταλλευτείτε τις σεληνιακές δονήσεις και ανανεώστε το προφίλ σας στα μέσα κοινωνικών δικτύων και οργανώστε με φίλους την έξοδό σας για φαγητό.

zwdia

ζωδια παρθένος

Φορέστε τη ζώνη παθητικής γυμναστικής και βγείτε να βρείτε τις ομάδες γυμναστικής στη φύση. Ο Ερμής περνά από τον Υδροχόο και τον Οίκο σας της υγιεινής ζωής, από την Κυριακή μέχρι τις 5 Μαρτίου. Είναι μια ευκαιρία να επιφέρετε μεγάλη βελτίωση στα επίπεδα ζωτικότητάς σας μέσα σε αυτές τις τρεις εβδομάδες. Ο Ερμής είναι η κοινωνική πεταλούδα των ουρανών, γι’ αυτό κι εσείς θα καταφέρετε να πείσετε φίλους να γυμναστείτε μαζί και να τονώσετε την καρδιά σας. Παραμερίστε για λίγο τις συναντήσεις για ποτό ή γεύμα και κατευθυνθείτε προς ένα κέντρο για γιόγκα και υγιεινό φαγητό μετά.

ζωδια Σαββατοκυριακο 13-14/02 Α

ζωδια Σαββατοκυριακο 13-14/02 Β
Η Κυριακή είναι η μέρα των ερωτευμένων και νομίζατε ότι θα γλιτώσετε με ένα δείπνο και μια ταινία; Δεν είναι ακριβώς έτσι, ακόμη κι αν δεχθείτε να σερβιριστεί το δείπνο σε ένα σαλέ και η ταινία να είναι μια καλλιτεχνική ιδιωτική προβολή. Η Σελήνη στον Ταύρο ενεργοποιεί τον 9ο Οίκο σας των ταξιδιών, γι’ αυτό τα σχέδιά σας θα «περιπλανηθούν» σε πολλή λαγνεία! Ό,τι μπορείτε να φανταστείτε, που θα υπάγεται όμως σε άλλο τηλεφωνικό κωδικό – κυριολεκτικά ή μεταφορικά!

zwdia-3-zodia