ζωδια Σαββατοκυριακο 13-14/02 Β

zodia-9874

ζωδια  ωροσκοπιο για ολους  Σαββατοκυριακο

ζωδια ζυγός

Αντίο στις πιτζάμες, καλωσορίστε τα μακριά φορέματα και τα στενά μπλουζάκια.
Το Σάββατο ο κοινωνικός Ερμής βγαίνει από τον Αιγόκερω και τον 5ο Οίκο της βολής σας, και περνά στον μαγνητικό Υδροχόο μέχρι τις 5 Μαρτίου.

Ήρθε η στιγμή να φορέσετε ξανά τις ψηλοτάκουνες γόβες ή τα σκαρπίνια, γιατί όλα τα μάτια θα είναι στραμμένα πάνω σας. Όσο αφορά τον ρομαντισμό, οι εβδομάδες που έρχονται θα είναι μια αναγέννηση – χάρη στον Έρωτα!
Προετοιμάστε τον εαυτό σας δείχνοντάς του λίγο υπερβολική φροντίδα σε σαλόνια ομορφιάς και κομμωτήρια, γεμίστε το σπίτι σας με φρέσκα λουλούδια και δείτε τους λάτρεις σας να κάνουν ουρά!

zodia-taro-45

Την Κυριακή καταπιείτε μια μεγάλη δόση από το Φίλτρο της Αγάπης. Η Σελήνη από τον Ταύρο κεντρίζει τον ερωτικό 8ο Οίκο σας, γι’ αυτό θα είστε έτοιμοι για όλα! Αφήστε τον μάστορα της αποπλάνησης μέσα σας να δράσει.

Ξέρετε εσείς πώς, αγαπητοί Ζυγοί. Όμως ανάμεσα στα ριγμένα παντού ροδοπέταλα, τις καινούργιες λάμπες χαμηλού φωτισμού και τα εσώρουχα που καλύπτουν και τονίζουν μόνο και όλα τα απαραίτητα, ελέγξτε και τη διάθεσή σας γιατί αυτή η θέση της σελήνης εντείνει τις αντιδράσεις σας.

Αν το έτερό σας ήμισυ δεν ανταποκριθεί «όπως πρέπει», μπορεί να βγείτε εκτός ελέγχου. Αποφύγετε το σοκ και επιλέξτε την έκπληξη. Ίσως χρειαστεί κάτι που να σπάσει τον πάγο και να θερμάνει την ατμόσφαιρα, πριν περάσετε στα ενδότερα…

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια σκορπιός

Σπίτι μου, σπιτάκι μου; Το Σάββατο ο νομάδας Ερμής μπαίνει στον Υδροχόο και τον 4ο Οίκο της βολής σας μέχρι τις 5 Μαρτίου, στρέφοντας τις ανάγκες σας στη βάση σας. Με την ευκαιρία, θα συνειδητοποιήσετε ότι η φωλίτσα σας χρειάζεται κι αυτή λίγη αγάπη, γι’ αυτό ξυπνήστε τη δημιουργική σας ενέργεια και οργανώστε τα εργαλεία σας για λίγα μαστορέματα. Για κάποιους Σκορπιούς, αυτή η διάθεση ενδέχεται να ερμηνεύεται και ως μετακόμιση σε πιο βολικό σπίτι. Μήπως έχετε συνέχεια προστριβές με τα άτομα που μένουν κάτω από την ίδια στέγη, είτε τους αποφεύγετε εντελώς; Το ξεκαθάρισμα του κλίματος είναι απαραίτητο τις επόμενες λίγες εβδομάδες, αλλιώς κάποιος θα πρέπει να βρει έκτακτο κατάλυμα…

ζωδια Σαββατοκυριακο 13-14/02 Α

ζωδια Σαββατοκυριακο 13-14/02 Β
Η Κυριακή ενδέχεται να σας ξυπνήσει με μια αγάπη για τον φτερωτό μικρούλη. Με μια προσγειωμένη Σελήνη  στον Ταύρο και τον Οίκο σας των σχέσεων, ενδέχεται να εδραιωθεί μια μόνιμη και μακρόχρονη ερωτική σχέση σας. Δεν είναι του τύπου σας να προτιμάτε ρομάντζα «φαστ φουντ» – συνήθως… – άρα θα είναι η πραγμάτωση ενός μεγάλου ονείρου για εσάς το να έχετε ένα ταίρι που θέλει να προχωρήσετε μαζί. Τώρα που επιτύχατε και αυτό το όνειρο, δείξτε με κάθε τρόπο την ευγνωμοσύνη σας και κάντε ένα δώρο που θα συμβολίζει την παράδοσή σας.
Αν είστε αδέσμευτοι, όλα είναι με το μέρος σας για να προγραμματίσετε μια έξοδο. Ξεκινάτε τη βραδιά μόνοι αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα την τελειώσετε κι έτσι!

zwdia

ζωδια τοξότης

Ποιοι είναι οι γείτονές σας; Το Σάββατο η δράση επικεντρώνεται στη μικρή περιοχή σας, καθώς ο φλύαρος Ερμής περνά στον Υδροχόο μέχρι τις 5 Μαρτίου.
Δεν χρειάζεται να διανύετε αποστάσεις για να βρείτε αυτό που χρειάζεστε, υπάρχουν πολλές προμήθειες κάτω από τη μύτη σας. Κάντε μια ειλικρινή προσπάθεια να εμπλακείτε πιο πολύ στα δρώμενα της περιοχής σας. Ψωνίστε από τα καταστήματα εκεί, στηρίξτε μικρές επιχειρήσεις, αρχίστε να κάνετε επαφές με ομοϊδεάτες σας στο πνεύμα. Οι φτερούγες της κοινωνικότητάς σας θα δουλεύουν υπερωρίες!
Λέγοντας για φτερούγες, θα ήταν καλή ιδέα να προτιμήσετε μια έξοδο στη γειτονιά σας για τη μέρα των ερωτευμένων.

Με τη Σελήνη  στον Ταύρο και τον γήινο 6ο Οίκο σας, ακόμη κι αν δεν ξεφυτρώσετε από τούρτες ή δεν χορέψετε αισθησιακά, δεν σημαίνει ότι δεν θα διασκεδάσετε. Αρκεί να σκεφτείτε με κομψότητα. Θα έχετε έφεση στην ποιότητα, γι’ αυτό επιλέξτε το εκλεπτυσμένο ρεστοράν που σερβίρουν αργά το κάθε πιάτο και το συνοδεύουν με το κατάλληλο κρασί.
Αφού είναι Κυριακή, οι αδέσμευτοι Τοξότες μπορούν να περάσουν τη μέρα τους μέσα σε ανανεωτικούς αφρούς και χαλαρωτικά μασάζ. Όπως έλεγε ο Όσκαρ Ουάιλντ «το να αγαπάς τον εαυτό σου, είναι η αρχή ενός ρομάντζου ζωής»!

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια αιγόκερως

Τώρα χαλαρώστε, Αιγόκεροι.
Είχατε τον φουριόζο Ερμή στο ζώδιό σας για 4 εβδομάδες, να ηλεκτρίζει την κάθε σας κίνηση και κάψατε αρκετές ασφάλειες στην πορεία – επειδή ήταν ανάδρομος μεταξύ 5 και 25 Ιανουαρίου. Το Σάββατο ο αγγελιαφόρος πλανήτης περνά στα χωράφια του Υδροχόου μέχρι τις 5 Μαρτίου. Μετάφραση: είναι καιρός να πάρετε μια ανάσα. Χαλαρώστε και περάστε στην οργανωτική διαχείριση.
Είχατε πολλές σπουδαίες ιδέες από τις 8 Ιανουαρίου, αλλά ποιες από αυτές είναι εφικτές; Καταγράψτε αριθμούς, μετρήσεις, επιχειρησιακά έξοδα. Όταν συγκεντρώσετε όλα τα στοιχεία, θα έχετε και την ξεκάθαρη απάντηση.

ζωδια Σαββατοκυριακο 13-14/02 Α

ζωδια Σαββατοκυριακο 13-14/02 Β
Την Κυριακή, ένα μεγάλο μπουκέτο από τα χρυσά βέλη του Έρωτα θα γράφουν πάνω τους το όνομά σας. Η Σελήνη θα είναι στον Ταύρο και θα πυροδοτήσει τον εύφλεκτο 5ο Οίκο σας του πάθους, φέρνοντας σεξουαλικές περιπτύξεις αλλά και διαβεβαιώσεις αγάπης. Κάνετε ό,τι πρέπει για να ανέβει η θερμοκρασία, αλλά με τον σωστό τρόπο. Αυτή η σεληνιακή θέση ενδέχεται να επιφέρει και δράματα αν δεν ρωτήσετε και τους άλλους για τις δικές τους επιθυμίες. Μπορεί να θεωρείτε απαράμιλλη μια ιδέα σας, αυτό όμως δεν την κάνει ρομαντική για όλους! Επειδή όμως θέλετε να ψυχαγωγηθείτε, επιλέξτε το θέατρο ή μια συναυλία και φροντίστε να μην είναι καθόλου πιεστικά τα χρονικά σας περιθώρια. Συνεννοηθείτε εκ των προτέρων με το ταίρι σας για τις ενδυματικές επιλογές. Σίγουρα θα είναι πολύ διασκεδαστικό να κυκλοφορήσετε με λαμέ και απομιμήσεις γούνας!

zwdia

ζωδια υδροχόος

Πετάξτε τα φίλτρα.
Ο αγγελιαφόρος Ερμής περνάει στον Υδροχόο από το Σάββατο μέχρι τις 5 Μαρτίου, είναι η εποχή που θα επικρατήσει ο απόλυτος ρεαλισμός. Οι νέες ιδέες συρρέουν και δεν μπορείτε να τις αγνοήσετε, ούτε πρέπει. Είστε οι ειδήμονες της επιρροής και όλοι απαιτούν από εσάς να δώσετε το έναυσμα. Πώς θα σας φαινόταν να γινόσασταν ηγέτες για τις επόμενες μέρες; Ξεκινήστε ένα δικό σας σχέδιο, επενδύστε σε ένα προσωπικό εργαστήρι, βρείτε χρόνο στο πρόγραμμά σας να εξερευνήσετε τα πάθη σας.

ζωδια Σαββατοκυριακο 13-14/02 Α

ζωδια Σαββατοκυριακο 13-14/02 Β
Την Κυριακή η Σελήνη  από τον Ταύρο, φωλιάζει στον 4ο Οίκο της βολής και της οικειότητάς σας. Δεν θα θέλετε πολυκοσμία για τη μέρα των ερωτευμένων, εκτός αν απομονωθείτε σε μια απόμερη γωνιά! Το να μείνετε στο σπίτι θα ήταν το τέλειο για εσάς, ειδικά αν ο ιδιαίτερος καλεσμένος σας απολαύσει την απαράμιλλη φιλοξενία σας. Δεν αποκλείεται να θελήσετε να μαγειρέψετε για το ταίρι σας ή και για μια μικρή παρέα φίλων για να γιορτάσετε όλοι μαζί.
Για όσους τελικά βγείτε εκτός, θα είστε πλήρως ικανοποιημένοι με ένα εξαιρετικό δείπνο, απαλή μουσική και συζητήσεις από καρδιάς.

zwdia-zodia-tarw

ζωδια ιχθύες

Καλωσήρθατε στον κόσμο του υπερρεαλισμού, το αγαπημένο σας μέρος!
Το Σάββατο ο Ερμής – που κυβερνά τις σκέψεις σας – περνά στον ονειρικό 11ο Οίκο σας μέχρι τις 5 Μαρτίου. Μια μούσα θα είναι η μόνιμη συντροφιά σας, γι’ αυτό αφιερώστε όσο περισσότερο χρόνο μπορείτε σε προσπάθειες δημιουργίας. Αν νιώσετε να μπλοκάρετε, θα σας βοηθήσει πολύ ο διαλογισμός. Όταν σιωπά η ανθρώπινη σκέψη, ο ανώτερος εαυτός σας μπορεί να διαπρέψει. Να αναμένετε τις επόμενες μέρες πολλές εσωτερικές αποκαλύψεις αλλά και θεραπευτικές συζητήσεις. Δεν αποκλείεται να μπείτε και σε κάποια ομάδα στήριξης.

Όλο αυτό το ποιητικό πάθος θα σας φανεί πολύ χρήσιμο την Κυριακή, τη μέρα των ερωτευμένων. Με τη Σελήνη  στον Ταύρο και στον 3ο Οίκο σας για τις φιλίες και την επικοινωνία, θα νιώθετε τις δονήσεις του έρωτα πολύ πιο έντονες από του ρομάντζου! Αναλάβετε εσείς να οργανώσετε τη μέρα, ακόμη κι αν περιλαμβάνει γεύμα με φίλους και δείπνο με το ταίρι σας.
Έχοντας μάλιστα όλον αυτό τον οίστρο, δεν θα ήταν υπερβολή από μέρους σας να γράψετε τις κάρτες που θα δώσετε στους οικείους σας για να τους εκφράσετε τη λατρεία σας.

zodia-astra-tarot