ζωδια Σαββατοκυριακο 16-17/01 Α

kerato-7-logoi-na-fugeis

 

ζωδια  ωροσκοπιο για ολους  Σαββατοκυριακο

ζωδια Σαββατοκυριακο  κριός

Το Σαββατοκύριακο σας ξεκινάει με μια νότα περιπέτειας καθώς η Σελήνη βρίσκεται σε ένωση με τον Ουρανό πάνω από τον 1 οίκο του ζωδίου σας που σχετίζεται με την αυτοπεποίθηση σας. Επομένως το διήμερο αυτό καμία απολύτως σκέψη ή ιδέα σας είναι εκτός των ορίων σας αρκεί αυτή να εμπεριέχει μίξη αρκετών τομέων της ζωή σας.

Όμως προσέξτε και μην κάνετε το λάθος να αποκαλύψετε την ιδέα σας αυτή από νωρίς στην παρέα ή το ταίρι σας. Φροντίστε πρώτα να έχετε καταφέρει να φέρετε προς υλοποίηση ότι σκεφτήκατε και έπειτα ενημερώστε τους.

zodia-taro-45

Αν για παράδειγμα πρόκειται να τους ζητήσετε να σας βοηθήσουν καθώς και να συμμετάσχουν σε κάποια νέα επιχειρηματική εργασία σας, βάζοντας τα δικά τους χρήματα ως επένδυση, τότε θα πρέπει να έχετε έτοιμα όλα τα στοιχεία και να είστε σε θέση να τους εξηγήσετε άριστα τι ακριβώς είναι αυτό το σχέδιο που έχετε και ποια τα θετικά , οι κίνδυνοι που μπορεί να εμφανιστούν κλπ και γιατί θεωρείτε πως είναι καλή ιδέα. -ιδίως αν είναι επένδυση χρηματική οφείλετε να τους ενημερώσετε για τον τρόπο που πρόκειται όχι μόνο να πάρουν το αρχικό κεφάλαιο τους πίσω και σε πόσο χρονικό διάστημα αλλά και τον τρόπο που θα το αυξήσουν έπειτα φυσικά-.

Επομένως απαιτείται πρώτα να εργαστείτε μόνοι σας και να βάλετε την κάθε λεπτομέρεια στην θέση τους και έπειτα να τους εντυπωσιάσετε με την μεγαλειώδη παρουσίαση της ιδέας σας.

zwdia-tarw-zodia-19

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’
Την Κυριακή τώρα η πρακτική πλευρά του χαρακτήρα σας έρχεται ξανά στην επιφάνεια καθώς η Σελήνη μπαίνει  στον Ταύρο και στο αρκετά συγκρατημένο 2ο οίκο σας. Όμως σας ενημερώνουμε πως η θέση της Σελήνης στον 2ο οίκο σας έρχεται σε αντίθεση με την θέση του κάπως βίαιου πλανήτη Άρη ο οποίος θα βρίσκεται στον 8ο οίκο σας- τον οίκο των έντονων αισθημάτων σας.

Αυτή η στιγμή συνεπώς είναι η κατάλληλη και να κάνετε έναν έλεγχο όλων των προγραμμάτων που ήδη έχετε θέσει σε κίνηση και να δείτε ποιες λεπτομέρειες ή στοιχεία τελικά δεν αποδίδουν όπως επιθυμείτε και να προβείτε στις απαραίτητες αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να έχετε μια επιτυχημένη πραγματοποίηση των σχεδίων σας στο τέλος.

ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα για καθε ζωδιο μερος Α

ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα για καθε ζωδιο μερος Β

ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα για καθε ζωδιο μερος Γ

Μιας και η υπομονή σας σίγουρα θα είναι λιγοστή την Κυριακή ενώ η ξεροκεφαλιά σας το αντίθετο, ιδιαίτερα επαρκής, σας συνιστώ να αποφύγετε τις όποιες διαφωνίες ή διαμάχες ή ακόμα και τσακωμούς, με το να θυμίζετε συνεχώς στο εσώτερο εαυτό σας ότι πρέπει να ρίξετε τους τόνους σας και να συμβιβαστείτε σε όσα σημεία είναι καθοριστικής σημασίας να συμβιβαστείτε- για το δικό σας υπέρλαμπρο μέλλον μονάχα.

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια Σαββατοκυριακο  ταύρος

Δεν είναι ανάγκη πλέον να θάβετε το κεφάλι σας βαθιά μέσα στην άμμο όπως κάνουν οι στρουθοκάμηλοι όταν νιώθουν ότι κινδυνεύουν. Τουλάχιστον όχι πια. Το Σάββατο η Σελήνη και ο άστατος πλανήτης Ουρανός θα συναντηθούν στον 12ο οίκο σας – της ίασης και των τελειωμάτων όποιων ατελών υποθέσεων στην καθημερινή ζωή σας. Αν επομένως τόσο καιρό προσπαθούσατε να ξεφύγετε από μια κατάσταση που δεν επιθυμούσατε με τίποτα να αντιμετωπίσετε κατά πρόσωπο το Σάββατο οι ουράνιες ευθυγραμμίσεις στον ουρανό απλά θα φέρουν την κατάσταση αυτή μπροστά σας με σάρκα και οστά και θα αναγκαστείτε να την αντιμετωπίσετε τελειωτικά αυτή την φορά.

Μην ανησυχείτε όμως διότι αυτή την φορά τα ουράνια φαινόμενα σας δίνουν την δυνατότητα εφόσον όμως είστε διατεθειμένοι να κάνετε κάποιον συμβιβασμό, να σας δώσουν την τέλεια επίλυση του ζητήματος. Και φυσικά μιας και αυτή η λύση δεν πρόκειται να είναι ούτε εύκολη από την μια ούτε όμως και επίπονη από την άλλη, δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνετε πίσω, απεναντίας το αντίθετο. Το ζώδιο σας άλλωστε είναι γνωστό για την υπομονή και επιμονή του, οπότε εδώ επικαλεστείτε την εσώτερη πηγή αυτοσυντήρησης σας, και συνεχίστε προς το αύριο.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Την Κυριακή τώρα η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου σας στον 1ο οίκο της αυτοσυντήρησης σας και μαζί με την δύναμη που θα φέρει ο πλανήτης Άρης που θα είναι παρών στο ουράνιο στερέωμα προβλέπεται πραγματικά να “σπάσετε” μερικά κεφάλια.

Πρόκειται λοιπόν να εκνευριστείτε κατά  πολύ με όσα άτομα όχι μόνο σκέφτονται διαφορετικά από εσάς αλλά βλέπετε να γκρεμίζουν όλους τους κόπους σας και ότι μέχρι τώρα έχετε χτίσει όσο αφορά μια συγκεκριμένη εργασία.

Εδώ όμως χρειάζεται να προσέξετε πολύ- μιας και το Σύμπαν σας συμβουλεύει να μην αφήσετε τον εγωισμό σας να κερδίσει το παιχνίδι εξαρχής , τουλαχιστον όχι ακόμα. Και αυτό διότι ο εγωισμός σας είναι το στοιχείο που θα ξεκινήσει αυτή την διαμάχη για αυτό.

Οπότε πρώτα σκεφτείτε τα πάντα και μετά δράστε. Πάνω από όλα να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και αν δείτε ότι δεν μπορείτε να τα βγάλετε πέρα ακόμα, πάρτε τον χρόνο σας και μαζέψτε  τις σκέψεις σας.

zwdia-zodia-tarw

ζωδια Σαββατοκυριακο δίδυμοι

Μιλήστε δυνατά και γίνετε εμφανείς. Κάντε τα πάντα ώστε να ακουστούν οι απόψεις το διήμερο αυτό λοιπόν. Το Σάββατο η ευθυγράμμιση ανάμεσα στο κάπως σκοτεινό Φεγγάρι και τον μετασχηματιστικό Ουρανό στον 11 οίκο της κοινωνικής δικαιοσύνης θα σας μετατρέψει σε ένα είδος εσωτερικού ακτιβιστή. Για παράδειγμα σε περίπτωση που είστε μέλος μιας ομάδας ή οργάνωσης και μια ενέργεια τους δεν σας άρεσε ως προς τον τρόπο υλοποίησης σας, να ξέρετε ότι είναι στο χέρι σας να αλλάξετε το αποτέλεσμα αυτό.

Μπορεί να μην πιστεύετε απόλυτα στην θεώρηση πως ακόμα και ένα άτομο είναι ικανό να φέρει την αλλαγή όμως αυτή την φορά θα εκπλαγείτε με το πόσα θα καταφέρετε μόλις σπείρετε τους σπόρους σας. Το μόνο που πρέπει να αποφύγετε για να έχετε πλήρη επιτυχία είναι το να λάβετε τις όποιες αμετάκλητες αποφάσεις αυτό το διάστημα. Αυτό είναι γεγονός μιας ημέρας, και μιας και το πάθος σας δεν πρόκειται να εξαφανιστεί αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα συμβεί το ίδιο και στη θέληση του να αναλάβετε αμέσως δράση.

 

ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα για καθε ζωδιο μερος Α

ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα για καθε ζωδιο μερος Β

ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα για καθε ζωδιο μερος Γ
Την Κυριακή η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου και στο 12ο οίκο των τελειωμάτων, και έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την θέση του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού, φαινόμενο που θα σας πιέσει να σταματήσετε επιτέλους να φλυαρείτε αδιάκοπα για ένα τρομερά σημαντικό θέμα και να κάνετε κάτι για αυτό. Επειδή το ζώδιο σας πολλές φορές μπορεί να λειτουργήσει λίγο πιο άστατα και χωρίς πρόγραμμα , αυτή είναι η ευκαιρία σας να θέσετε σε λειτουργία ένα επιτυχές πρόγραμμα στην ζωή σας και να φέρετε την νίκη που επιθυμείτε στο ζήτημα αυτό.

Να δείξετε ταυτόχρονα στους γύρω σας πως όταν επιθυμείτε κάτι πραγματικά δεν αστειεύεστε , το αντίθετο μάλιστα. Επίσης να λάβετε υπόψη τις συμβουλές των υπολοίπων αλλά με μια κάποια αμφιβολία στο μυαλό. Άλλωστε είπατε την αλήθεια σας και κάνατε γνωστή την θέση σας πως δεν πρόκειται να συμβιβαστείτε εδώ.

zwdia-zodia-astrologia-65

 

ζωδια Σαββατοκυριακο καρκίνος

Πάλι θα δουλεύετε το Σαββατοκύριακο; Το Σάββατο ο κοσμικός κυβερνήτης σας η Σελήνη και ο Ουρανός θα συναντηθούν  στον 12 οίκο σας – των φιλοδοξιών και επιτευγμάτων. Αν και δεν σας ενοχλεί ιδιαίτερα το να εργαστείτε μερικές ώρες παραπάνω, ο υπέρ ενθουσιώδης Ουρανός δεν έχει καμία διάθεση να λάβει προσταγές από κανέναν το διήμερο αυτό. Μήπως τελικά αυτό είναι το σημάδι που αναμένατε και που σας δείχνει ότι ήρθε η στιγμή να αποκτήσετε έναν βοηθό στο γραφείο; Ή μήπως να βρείτε μια νέα θέση εργασίας ή ακόμα και να ξεκινήσετε την δικιά σας επιχείρηση; Το να βρεθεί κανείς στην κορυφή σίγουρα δεν είναι εύκολη διαδρομή όμως δεν είναι ανάγκη και να την κάνετε ακόμα πιο δύσκολη με το να μην έχετε την απαραίτητη βοήθεια που χρειάζεστε.

ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα για καθε ζωδιο μερος Α

ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα για καθε ζωδιο μερος Β

ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα για καθε ζωδιο μερος Γ
Την Κυριακή η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου, στον 11ο οίκο της κοινωνικοποίησης σας και αντιτίθεται του Άρη που βρίσκεται στον τομέα των αισθηματικών σας. Γιατί το να κάνετε πλάνα με την παρέα σας ή με το ταίρι σας ξαφνικά έγιναν τόσο δύσκολο να το τακτοποιήσετε; Μην γίνετε παρανοϊκοί και πιστέψετε ότι ο κόσμος όλος γύρισε εναντίον σας. Δεν είστε άλλωστε και drama queens αν και η απομονωμένη φύση σας μπορεί να έρθει στην επιφάνεια την ημέρα αυτή. Για αυτό προσπαθήστε να δείξετε κατανόηση όλο το Σαββατοκύριακο ακόμα και όταν συναντήσετε κάποια δυσκολία. Πάντα να κοιτάτε την θετική μεριά της κατάστασης: άλλωστε αύριο ξεκινάει μια ολοκαίνουρια ημέρα

zodia-astra-tarot