ζωδια Σαββατοκυριακο 28-29/11 Γ

erwtiki-astrologia

ζωδια  ωροσκοπιο για ολους  Σαββατοκυριακο

ζωδια Σαββατοκυριακο τοξότης

Αυτό το Σαββατοκύριακο σας συνιστώ να κοιτάξετε πέρα από τις εντυπώσεις. Προκειμένου λοιπόν να βιαστείτε να βγάλετε τα συμπεράσματα σας για κάποια άτομα κρίνοντας από την εξωτερική τους εικόνα, βάλτε στην άκρη την επίκριση σας και ρίξτε μια πιο αναλυτική ματιά στα άτομα αυτά.

Υπάρχει επίσης μεγάλη πιθανότατα να γειώσετε ένα πολύ καλό εργασιακό πλάνο λόγω κάποιων χρηματικών ανησυχιών που έχετε στο μυαλό σας. Για αυτό βγείτε έξω από το κουτί προστασίας που δημιουργήσατε για τον εαυτό σας το Σαββατοκύριακο αυτό.

zodia-taro-45

Έτσι και αλλιώς έχετε αυτή την επιλογή. Το μόνο που χρειάζεται είναι απλά να βασιστείτε στην επινοητικότητα σας αυτή την φορά και τίποτα παραπάνω. Δείτε αν μπορείτε τελικά να λειτουργήσετε το σύστημα αντιπραγματισμού αυτό.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

zwdia-3-zodia
Την Κυριακή μιας και αυτό το έτος η ένωση του Ηλίου με τον Κρόνο θα πραγματοποιηθεί με πάνω στο δικό σας ζώδιο, θα ενεργοποιηθεί πλήρως ο τομέας της δημόσιας εικόνας σας.

Το πρώτο βήμα που θα κάνετε είναι να γυαλίσετε την εικόνα σας αυτή. Μην υποτιμάτε και από την άλλη την εντύπωση της πρώτης εικόνας. Ξεκινώντας με την άψογη συντονισμένη και εφαρμοσμένη επάνω σας αντίστοιχη γκαρνταρόμπα, στις σωστές επαγγελματικές κάρτες που θα φτιάξετε, αυξήστε την δυναμική σας και φροντίστε ώστε να έχετε γνωστοποιήσει στους άλλους την πείρα και την ικανότητα σας από το άλφα ως το ωμέγα.

Αν λοιπόν χρειαστεί να κάνετε κάποια έξοδα για να ενισχύσετε την γκαρνταρόμπα σας, ή να δώσετε τον αντίστοιχο αέρα στην εμφάνιση σας με έναν σωστό για την ενδυματολογική σας προτίμηση κούρεμα και χρώμα μαλλιών , κάντε το. Να είστε σίγουροι πως αυτή η μικρή επένδυση πάνω σας, θα σας αποδώσει τα μέγιστα μελλοντικά.

ζωδια Σαββατοκυριακο  α μερος

ζωδια Σαββατοκυριακο β μερος  

ζωδια Σαββατοκυριακο  γ μερος

zwdia-agnh

ζωδια Σαββατοκυριακο αιγόκερως

Η υπενθύμιση του Σαββάτου: οι περισσότεροι άνθρωποι κάνουν ότι καλύτερο μπορούνε με τα μέσα που διαθέτουν. Αυτό είναι καλό για όλη αυτή την εξαίρετη δουλειά που έχετε κάνει αυτό το διάστημα στο εσώτερο εαυτό σας. Όμως να ξέρετε ότι επειδή εσείς αποφασίσετε να κάνετε το βήμα και να αλλάξετε τα δεδομένα του παιχνιδιού της καθημερινότητας με το να υιοθετήσετε νέες πρακτικές και μεθόδους αντίδρασης και προόδου, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως και οι γύρω σας έπραξαν το ίδιο ή ότι έχουν την δυνατότητα να αντισταθμιστούν στην δική σας ταχύτητα ενεργοποίησης γενικότερα.

Η αλλαγή για να γίνει αποδεκτή και από τους άλλους, είναι μια σχετικά αργή διαδικασία που απαιτεί αρκετή υπομονή και γενικά αποτελέσματα που να αποδεικνύουν ότι έχετε ακεραιότητα ως χαρακτήρας, και θετικά αποτελέσματα ως δημιουργός. Για αυτό ότι και να γίνει να είστε πάντα υπομονητικοί με τους άλλους …… καθώς και με τον ίδιο σας τον εαυτό ιδίως στα αρχικά στάδια αποδοχής.

zwdia-fotia
Η Κυριακάτικη ένωση του Ήλιου και του Κρόνου στο 12ο οίκο του ζωδίου σας – του κλεισίματος υποθέσεων, πιθανότατα να σας φέρει αντιμέτωπους με την λήξη της σχέσης σας με ένα αρκετά κοντινό πρόσωπο. Αυτή η ευθυγράμμιση που συμβαίνει μια φορά το χρόνο είναι ιδιαίτερης σημασίας και ιδίως δυνατή για εσάς, μιας και ο Κρόνος αποτελεί τον κυβερνών πλανήτη του ζωδίου σας, οπότε επηρεάζεστε άμεσα.

Μην ξεχνάτε πως , το επειδή δεχτήκατε τη συγνώμη του άλλου για το κακό που σας έκανε, δεν σημαίνει ότι πρέπει να συνεχίσετε να είστε και δίπλα του φυσικά. Αν και ότι έγινε – έγινε, και πάλι μέσα σας αισθάνεστε κάπως άσχημα και άβολα στο να ανοιχτείτε και πάλι τόσο πολύ , ακόμα νιώθετε προδομένοι.

Και καλά θα κάνετε να ακούσετε το ένστικτο σας αυτό. Αν επομένως το πρόσωπο αυτό σας έχει πληγώσει, το πιο σοφό είναι η ιστορία να επαναληφθεί ξανά στο μέλλον, ιδίως αν το εν λόγω άτομο είναι γνωστό για τις ψεύτικες του υποσχέσεις. Άρα , μην αφήσετε την καρδιά σας απροστάτευτη με το να την βάλετε ξανά στην πρώτη γραμμή του πυρός με το να μείνετε δίπλα στο άτομο αυτό.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια Σαββατοκυριακο υδροχόος

Καλωσορίσατε στον κόσμο του σουρεαλισμού!.

Η ισχυρή αντίθεση μεταξύ της Σελήνης και του Πλούτωνα το Σάββατο θα ξυπνήσουν το ασυνείδητο σας και θα σας παραδώσουν σε μία σειρά από έντονα όνειρα και οραματισμούς.

Μπορεί επίσης να γίνετε και ιδιαίτερα ευαίσθητοι ως προς την απορρόφηση των συναισθημάτων των ατόμων γύρω σας. Είναι γνωστό πως νιώθετε , εκτός ισορροπίας, όμως ότι και να συμβεί μην φρικάρετε.

Αντιθέτως βρείτε το κέντρο ισορροπίας σας διοχετεύοντας όλη αυτή την ενέργεια που στέλνει το Σύμπαν σε εσάς, σε δραστηριότητες όπως η τεχνική της βαθιάς αναπνοής, της γιόγκα και τέλος μέσω του χορού.

Διαβαστε αναλυτικα το Σαββατοκυριακο για καθε ζωδιο : κριος ταυροςδιδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερωςυδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65
Την Κυριακή τώρα η ευθυγράμμιση του Ηλίου με τον Κρόνο ακριβώς εκεί που βρίσκεται ο 11ος οίκος σας – της ομαδικής εργασίας, έρχεται να υψώσει την ένταση ανάμεσα σε εσάς και τα υπόλοιπα μέλη μιας ομάδας που λειτουργεί στον καθημερινό σας κόσμο.

Επιλύστε το ζήτημα με το να σταματήσετε να αγνοείτε ένα καθαρά υπαρκτό πρόβλημα που υπάρχει μέσα στην ομάδα αυτή, ακόμα και αν η πράξη σας αυτή ενοχλήσει κάποιους συναδέλφους σας..

Αν αυτές οι ανείπωτες και τεταμένες δυναμικές παραμείνουν άλυτες, τότε πολύ σύντομα θα υπάρξουν ανεπανόρθωτες διαιρέσεις μέσα στην ομάδα σας η θα ωθήσουν κάποια άτομα σε μία ακραίας μορφής επανάστασης.

Για αυτό διευθύνετε το θέμα αυτό τώρα, που ακόμα μπορείτε. Άλλωστε είναι πάντα ευκολότερο να αποτρέψετε μια φωτιά από το να την σβήσετε τελείως.

ζωδια Σαββατοκυριακο  α μερος

ζωδια Σαββατοκυριακο β μερος  

ζωδια Σαββατοκυριακο  γ μερος

ζωδια Σαββατοκυριακο ιχθείς

Πράξτε αυτά που διδάσκετε το Σαββατοκύριακο αυτό. Η αντίθεση ανάμεσα στη Σελήνη και τον Πλούτωνα την ημέρα του Σαββάτου θα στείλει αρκετό δράμα καθ’όλη την διάρκεια της ημέρας προς την μεριά σας. Προετοιμάστε λοιπόν τον εαυτό σας, μιας και το Σάββατο ο ένας θα αρχίσει να φορτώνει τα προβλήματα του στην πλάτη του άλλου κλπ, κατά την διάρκεια όλου του 24ωρου αυτού σαν τρελοί. Και στο κέντρο του σημερινού θεατρικού παραλογισμού υπάρχει ένα άτομο που είναι ιδιαιτέρως γνωστό για την ικανότητα του να στέλνει μακριά το όποιο πρόβλημα υπάρχει με το να παίρνει τα κατάλληλα μέτρα για την επίλυση του.

Σαν το άτομο που πάντα ενδιαφέρεται για τον άλλο και την ευαίσθητη ψυχή που είστε, λογικά θα θελήσετε να βουτήξετε στο κέντρο των πραγμάτων σαν τον ήρωα της ημέρας. Όσο παράλογο και ας ακουστεί αυτή τη φορά σας συμβουλεύω να μην το πράξετε αυτό αγαπητοί ιχθείς. Γιατί; Διότι το ή τα άτομα που το Σάββατο θα επικαλεστούν την βοήθεια σας στην πραγματικότητα ψάχνουν για κοινό για την θεατρικής τους παράσταση και όχι για πραγματικές λύσεις των προβλημάτων τους. Οπότε καλύτερα να μην εμπλακείτε καθόλου σε αυτόν τον παραλογισμό.

zwdia
Την Κυριακή, η ένωση Ηλίου και Κρόνου θα συμβεί στον φιλόδοξο 10 οίκο σας των επαγγελματικών σας και θα σας ωθήσει στο να κρίνετε και να αναλύσετε σοβαρά την κατάσταση της επαγγελματικής σας καριέρας. Αγαπάτε αυτό που κάνετε; Αναλογιστείτε πόσες ώρες την εβδομάδα στην εργασία σας τις αφιερώνετε πάνω σε ζητήματα τα οποία λατρεύετε να ασχολείστε μαζί τους επαγγελματικά. Αν περνάτε το μεγαλύτερο μέρος της ώρας σας κάνοντας θελήματα που δεν θέλετε, τότε αναθεωρήστε.

Αλλάξτε την λίστα των υποχρεώσεων και δώστε περισσότερες ασχολίες στα υπόλοιπα μέλη της ομάδας σας ή βρείτε έναν αντιπρόσωπο για τις εργασίες αυτές. Μπορεί ναι μεν το να εκπαιδεύσετε κάποιον να πάρει κάποιο χρονικό διάστημα, όμως τα αποτελέσματα που θα έχετε σε λίγο χρονικό διάστημα θα δείξουν ότι τελικά άξιζε τον κόπο αυτή σας η απόφαση.

Μήπως υπάρχει η περίπτωση να κάθεστε στο χαμηλότερο σκαλοπάτι της  επιτυχίας ή ανόδου σχετικά με το επάγγελμα σας; Γιατί δεν αναλαμβάνετε να βοηθήσετε αφιλοκερδώς μια ιδιοφυΐα του τομέα σας και να μάθετε από αυτόν τα μυστικά της δουλειάς. Πριν καν το καταλάβετε θα έχετε γίνει και εσείς ένας εκ των εξπέρ στον τομέα εργασίας σας.

ζωδια Σαββατοκυριακο  α μερος

ζωδια Σαββατοκυριακο β μερος  

ζωδια Σαββατοκυριακο  γ μερος

zwdia