ζωδια Σαββατοκυριακο 28-29/11 B

synastria-erwtikes-sxeseis

ζωδια  ωροσκοπιο για ολους  Σαββατοκυριακο

ζωδια Σαββατοκυριακο  λέων

Ήρθε η ώρα  να τσεκάρετε την πραγματικότητα σας.

Κανείς δεν υποστηρίζει πως έχετε ένα δρόμο  γεμάτο απολαύσεις στρωμένο στα πόδια σας, όμως αλήθεια πόσο από το άγχος που νιώθετε είναι τελικά δικό σας δημιούργημα; Μπορεί να περνάτε πολύ ώρα σκεπτόμενοι το μέλλον σας και το τι μπορεί να πάει στραβά.

zodia-taro-45

Αν και εσείς με αυτό τον τρόπο νομίζετε απλά ότι προετοιμάζετε τον εαυτό σας για τα χειρότερα που μπορεί να ρθουν, το μόνο που καταφέρνετε είναι απλά να αυξάνετε τα επίπεδα του άγχους στη ζωή σας.

Το Σάββατο αυτό κάντε ένα διάλειμμα από το συνεχή συλλογισμό σας και κάντε τα εξής: χορέψτε, καταγράψτε τις σκέψεις σας στο ημερολόγιο σας, κάντε λίγο γυμναστική ή κάνετε διαλογισμό. Όλες αυτές οι δραστηριότητες σπάνε τον κύκλο της αρνητικής σκέψης και σας κρατάνε στο εδώ και τώρα. Ελέγξτε μονάχα αυτά που μπορείτε και αφήστε όλα τα άλλα.

ζωδια Σαββατοκυριακο  α μερος

ζωδια Σαββατοκυριακο β μερος  

ζωδια Σαββατοκυριακο  γ μερος

zwdia-agnh
Την Κυριακή ο Κόσμος σας υπενθυμίζει πως παρ’ όλες τις δυνάμεις σας , παραμένετε ένας κοινός θνητός. Η φιλοσοφία σας “το να κάνεις το όνειρο σου πάντα πραγματικότητα” είναι κάτι πολύ όμορφο αρκεί να μην το παρακάνετε.

Αν λοιπόν δεν θέλετε να σέρνεστε στο πάτωμα από εξάντληση αναθεωρήστε και ζυγίστε προσεχτικά αυτή την φορά τις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει.

Το να δημιουργήσετε χρόνο για την Νο 1 προτεραιότητα της ζωής σας, είναι κάτι το απαραίτητο , ώστε να μπορέσετε ταυτόχρονα να έχετε και ελεύθερο χρόνο να ασχολείστε με όσες δραστηριότητες σας κάνουν ευτυχισμένους. Αν δεν παίρνετε και κάποιες μέρες ρεπό για να γεμίζετε τις μπαταρίες σας, τότε θα καταλήξετε στο σημείο μηδέν και θα θα είστε χρήσιμος για κανέναν πόσο μάλλον για τον ίδιο σας τον εαυτό.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

zwdia

ζωδια Σαββατοκυριακο  παρθένος

Ποιος είναι ο ρόλος σας στο παρασκευαζόμενο δράμα του Σαββάτου; Μπορεί να βλέπετε τον εαυτό σας ως τον παρείσακτο στην τελευταία σκηνή της δραματικής σαπουνόπερας της ζωής σας, όμως ακόμα και έχοντας τον ρόλο του παρατηρητή να ξέρετε ότι συμμετέχετε στο εν λόγω επεισόδιο.

Μην απασχολήσετε το μυαλό σας με το να προσπαθήσετε να είστε ευγενικοί προς τους άλλους. Δεν είναι δική σας δουλειά να ακούτε με συμπόνοια το δράμα ενός φίλου σας που όπως πάντα και εδώ υπερβάλλει για το τι συμβαίνει στην πραγματικότητα , ή του συγγενή σας που όλα τα ζητήματα αφορούν μονάχα τον ίδιο και κανέναν άλλον λες και το σύμπαν γυρίζει γύρω από εκείνον μόνο. Αλλάξτε επιτόπου το θέμα συζήτησης λοιπόν.

Και αν αυτή σας η αντιμετώπιση δεν πιάσει, τότε απομακρυνθείτε από τα άτομα αυτά και φροντίστε το διήμερο αυτό να περάσετε τις ώρες σας δίπλα σε φιλικά σας πρόσωπα που γνωρίζουν και εκτιμούν σωστά την έννοια της αμοιβαιότητας.

zwdia
Την Κυριακή η ένωση μεταξύ του ευαίσθητου στο συναίσθημα Ήλιου και του σοβαρού Κρόνου, ξυπνάει μέσα σας καταπιεσμένα συναισθήματα. Μην πολεμάτε τα συναισθήματα γενικότερα Παρθένοι.

Όσο και να προσπαθείτε να αντιμετωπίσετε τα ζητήματα αυτά μέσω της θετικής σκέψης και του διαλογισμού , η επίλυση τους θα έρθει μονάχα αν τα αντιμετωπίσετε κατά πρόσωπο.

Ουρλιάξτε στο μπάνιο, κλάψτε για αρκετή ώρα, χτυπήστε δυνατά το μαξιλάρι σας. Μην αρνείστε την σκιώδη πλευρά του χαρακτήρα σας. Θα σταματήσουν όλα αυτά να σας ενοχλούν τόσο πολύ μόνο αν τους δώσετε το αντίστοιχο σεβασμό και τον χρόνο που χρειάζεται το εσώτερο εγώ σας για να τα ξεπεράσει.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

zwdia-3-zodia

ζωδια Σαββατοκυριακο  ζυγός

Σε τι ακριβώς εστιάζεστε το διάστημα αυτό; Δώστε προσοχή καθώς το Σάββατο πιθανότατα η προσωπική σας ζωή να εισβάλει στα επαγγελματικά σας. Επίσης, κάποιο φιλικό ή συγγενικό σας πρόσωπο θα σας φέρει σε διαμάχη , με αποτέλεσμα να σας αποσπάσει από τους στόχους σας.

Παρά τις προσπάθειες σας, λοιπόν, αυτά τα παλιρροϊκά κύματα συναισθημάτων το διήμερο αυτό , θα σας βγάλουν εκτός του εργασιακού σας προγράμματος. Τηλεφωνήστε λοιπόν σε έναν αρκετά προσγειωμένο φίλο σας και ζητήστε του να συναντηθείτε είτε για μεσημεριανό, είτε κατά τον απογευματινό καφέ. Αν αισθάνεστε επίσης μπλοκαρισμένοι στο εργασιακό μέτωπο, για να μπορέσετε να ξεκολλήσετε τον εαυτό σας, ξεκινήστε μια διαδικασία εξέτασης του παρελθόντος σας. Αναζητήστε τις απόψεις και τα πιστεύω εκείνα που πέρασαν σε εσάς από τους γονείς σας και το σόι σας, όσο αφορά τα χρήματα και την εργασία. Και μόλις τα εντοπίσετε , αρχίστε να αλλάζετε το σενάριο αυτό επιτόπου. Το ζήτημα δεν χωράει άλλη καμία χρονική καθυστέρηση πια.

zvdia-zwdia-tarw
Την Κυριακή η ένωση Ηλίου-Κρόνου πάνω στον 3ο οίκο του ζωδίου σας, – της επικοινωνίας- ίσως θέσει προσωπικές σας πληροφορίες σε κίνδυνο. Μήπως είναι ώρα να αλλάξετε για παράδειγμα τους κωδικούς πρόσβασης στο κομπιούτερ σας; Μάλιστα αν το κομπιούτερ , το λαμπ τοπ σας ή το κινητό σας τηλέφωνο είναι προσβάσιμο και σε άλλους , τότε αυτομάτως προβείτε στην προστασία του με το να ενεργοποιήσετε έναν κωδικό κλειδώματος της συσκευής.

Μήπως χρησιμοποιείτε εσείς το κομπιούτερ κάποιου άλλου; Αν ναι , τότε κάθε φορά που τελειώνετε με τις εργασίες σας, φροντίστε να αποσυνδεθείτε από την κάθε μια σελίδα , και το κάθε κοινωνικό διαδικτυακό μέσο επικοινωνίας, με το να βγείτε εντελώς από τον on line λογαριασμό σας.

Τέλος προσέξτε ακόμα και ότι καταγράφετε κάτω σε κάποια ατζέντα σήμερα. Δεν θέλετε το λάθος άτομο να δει αυτά τα απότομα κείμενα ή τα γεμάτο θυμό ηλεκτρονικά μηνύματα σας. Ενεργοποιήστε την πτυχή της ασφάλειας στον εαυτό σας και φυλάξτε αυτά τα ζοφερά παραληρήματα σας για τις πρόσωπο με πρόσωπο συναντήσεις.

ζωδια Σαββατοκυριακο  α μερος

ζωδια Σαββατοκυριακο β μερος  

ζωδια Σαββατοκυριακο  γ μερος

zwdia-zodia-tarw

ζωδια Σαββατοκυριακο  σκορπιός

Φροντίστε να είστε απόλυτα ειλικρινείς. Το Σάββατο νιώθετε μια τεράστια ορμή στο να αλλάξετε κάπως την αλήθεια “στρετσάροντας” την για να κερδίσετε αυτό που θέλετε. Μπορεί να μην το βλέπετε δα και σαν μια τεραστίων διαστάσεων άσεμνη και εντελώς λάθος παράβαση όμως στην πραγματικότητα είναι ένα ολισθηρότατο λάθος από την δική σας μεριά.

Αντί λοιπόν να κάνετε χρήση εδώ των ικανοτήτων της πειθούς που διαθέτετε (με μία αρκετή δόση πονηριάς) καλύτερα να γίνετε εντελώς ειλικρινείς και να μιλήσετε ανοιχτά για το τι θέλετε να επιτύχετε σήμερα και γενικώς στη ζωή σας. Αυτός ο τρόπος αντιμετώπισης είναι λιγότερο πολύπλοκος και περισσότερο επιτυχής.

Από την άλλη μεριά του νομίσματος πιθανότατα το Σάββατο κάποιος να προσπαθήσει να σας πιάσει κορόιδο μέσω ενός επιτήδειου εμπορικού κόλπου που θα χρησιμοποιήσει επάνω σας.

zwdia-tarw-zodia-19

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Φυσικά είστε πολύ έξυπνοι από την φύση σας για να τον πιστέψετε. Όμως σας προτείνω να μην πείτε απολύτως τίποτα και να τον αφήσετε να ολοκληρώσει και να σας δώσει όλες τις πληροφορίες που αφορούν τον κόλπο αυτό.

Και αυτό διότι αν πεταχτείτε στην μέση του λόγου του , και αμέσως καταφύγετε στην αυθόρμητη κρίση , τότε μπορεί να χάσετε μια πολύ καλή και αξιόλογη κατά τα άλλα ευκαιρία (η οποία μπορεί να είναι εφικτή, ασχέτως τις προθέσεις του ατόμου αυτού).
Την Κυριακή ο Ήλιος και ο ευαίσθητος Κρόνος συναντιούνται στον τομέα που αφορά τα χρήματα στο ζώδιο σας. Γεγονός που σας ωθεί στο να πάρετε καλύτερα μέτρα σχετικά με τα χρήματα που βγάζετε με τόσο κόπο καθημερινά.

Διαβαστε αναλυτικα το Σαββατοκυριακο για καθε ζωδιο : κριος ταυροςδιδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερωςυδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

 

Διαβαστε αναλυτικα το Σαββατοκυριακο για καθε ζωδιο : κριος ταυροςδιδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερωςυδροχοος ιχθεις

Προσπαθήστε να δείτε πέρα από την  βραχυπρόθεσμη ευδαιμονία που σας δίνει η αγορά ”ανοητων” πραγμάτων  και  αντί αυτού βρείτε κάτι που θα σας δίνει μια διαρκή ικανοποίηση κάνοντας χρήση του εισοδήματος σας. Σχεδιάστε ένα πλάνο αποθήκευσης χρημάτων που θα σας δώσει την ικανότητα να αποκτήσετε ένα αγαθό μεγαλύτερης αξίας που θέλετε πάρα πολύ αντί του να αγοράσετε ακόμα μία τσάντα γνωστού σχεδιαστή , αν και κανείς δεν μπορεί να σας κατακρίνει για την αγορά αυτή.

Στο εργασιακό μέτωπο τέλος φροντίστε να σουλουπωθείτε αρκετά ώστε κατά την επόμενη παρουσίαση σας να κερδίσετε τον σεβασμό όλων των παρευρισκόμενων. Διορθώστε κάποια ηλεκτρονικά μηνύματα, τελειοποιήστε τις αναφορές και προσέξτε να μην εμπλακείτε σε κανένα από τα κουτσομπολιά που κυκλοφορούν στο γραφείο…… τουλάχιστον όχι μέχρι να είστε εκτός της εμβέλειας και του κτιρίου που εργάζεστε.

ζωδια Σαββατοκυριακο  α μερος

ζωδια Σαββατοκυριακο β μερος  

ζωδια Σαββατοκυριακο  γ μερος

zodia-astra-tarot