ζωδια Σεπτεμβριος αιγοκερως μηνιαιες προβλεψεις

Capricorn_tattoo_329

Αιγόκεροι, φροντίστε τις λεπτομέρειες και οι λεπτομέρειες θα φροντιστούν! Ακούγεται απλό; Λοιπόν, μπορεί να είναι λίγο πιο περίπλοκο να τεθεί σε εφαρμογή από όσο πιστεύετε την 1η και 2. Εξάλλου, μερικές από αυτές τις λεπτομέρειες μπορεί να είναι πολύ, πολύ μικρές και δύσκολο να εντοπιστούν. Ή ίσως να μην έχετε την όρεξη να ελέγξετε τις λεπτομέρειες.

Ή ίσως να έχετε προσκληθεί σε ένα πολύ ωραίο πάρτι και να προτιμάτε να παραλείψετε τον έλεγχο των λεπτομερειών για να αγοράσετε ένα νέο σύνολο για να φορέσετε στο πάρτι. Όποιοι πειρασμοί κι αν βρίσκονται εκεί έξω, αντισταθείτε! Πρέπει να φροντίσετε τις λεπτομέρειες, εξάλλου.

 

Το μηνιαίο ωροσκόπιο Σεπτεμβρίου 2017 για τους Αιγόκερους, προβλέπει ότι όλα θα ταξινομηθούν και θα είναι καταπληκτικά από τις 6 και 7, όταν σχεδόν τα πάντα είναι σχεδόν τέλεια. Τα αντίθετα έλκονται στις 13 και 14. Έτσι κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για κάτι (ή κάποιον!) λίγο διαφορετικό! Θα θέλατε να είστε κάπου αλλού στις 20, 21 και 22; Λοιπόν, κάντε την επιθυμία σας πραγματικότητα, αλλάξτε παραστάσεις! Ξεκινήστε μερικά νέα πρότζεκτ στις 27 και 28. Όσο πιο τρελά, τόσο το καλύτερο! Κλείστε το μήνα με κάποια σοβαρή λήψη αποφάσεων στις 29 και 30.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Επαγγελματικό ωροσκόπιο Σεπτεμβρίου 2017
Λοιπόν, όσο κι αν μπείτε στον πειρασμό να παραλείψετε τις λεπτομέρειες και να σκεφτείτε τη μεγάλη εικόνα την 1η και 2, προτιμήστε να επικεντρωθείτε στις λεπτομέρειες.

Εξάλλου, ο σχεδιασμός αυτού του γιγαντιαίου πάρτι της εταιρείας, περιλαμβάνει σίγουρα σκέψεις για τη μεγάλη εικόνα (μια γιγαντιαία, λαμπερή αίθουσα χορού, χίλια άτομα περιτριγυρισμένα από χίλιους κύκνους), αλλά αν δεν ξεκινήσετε να ελέγχετε αυτές τις λεπτομέρειες (πόσο κοστίζει ένας κύκνος από πάγο;) το όραμά σας μπορεί πραγματικά να αποτύχει. Ακολουθήστε τις λεπτομέρειες και θα βρείτε φανταστικές λύσεις στις 6 και 7 (ποιος χρειάζεται πραγματικά κύκνους από πάγο;).

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Το ωροσκόπιο του Σεπτέμβρη 2017, δείχνει ότι εσείς και το πολικό σας αντίθετο στο γραφείο ελκύεστε, τουλάχιστον σε επαγγελματικό επίπεδο, στις 13 και 14. Αποδεικνύεται ότι έχετε κάτι να προσφέρετε ο ένας στον άλλον; Πηγαίνετε για γιόγκα για να καθαρίσετε το μυαλό σας στις 20, 21 και 22. Ένα νέο έργο έχει πολλά να προσφέρει στις 27 και 28. Έχετε πάρει μια μεγάλη απόφαση για την καριέρα σας που την αναβάλλετε συνέχεια; Ήρθε η ώρα να αρχίσετε να το κάνετε στις 29 και 30. Εξάλλου, δεν θέλετε να αποφασίσετε την τελευταία στιγμή χωρίς την κατάλληλη προετοιμασία.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις