ζωδια Σεπτεμβριος ζυγος μηνιαιες προβλεψεις

zwdio-zygos-ekdikisi

Ζυγοί, δεν μπορείτε να αποφασίσετε αν πρέπει να μοιραστείτε το κομμάτι του κέικ σοκολάτας σας ή αν πρέπει να το κρατήσετε για τον εαυτό σας και να το φάτε στη γωνιά σας πριν σας δει κάποιος άλλος την 1η και 2; Λοιπόν, σκεφτείτε λίγο. Τι θέλετε να κάνετε; Ποιο είναι το σωστό;

Είστε βέβαιοι ότι θέλετε πραγματικά να κάνετε κάτι, που δεν φαίνεται να είναι το σωστό; Είναι αυτό που θέλετε να κάνετε και το σωστό, τα ίδια πράγματα; Ναι, αυτά είναι βαθιά ερωτήματα και όσο καλύτερα τα σκεφτείτε, τόσο καλύτερη θα είναι η λύση που θα δώσετε.

 

Νιώθετε ότι η διάθεσή σας είναι στα κάτω της στις 6 και 7; Αυτό μπορεί να είναι ένα σημάδι που δείχνει ότι δεν φροντίζετε αρκετά καλά τον εαυτό σας τελευταία. Γίνετε ο καλύτερος σας φίλος και θα είστε και πάλι μια χαρά!
Το μηνιαίο ωροσκόπιο του Σεπτεμβρίου 2017 για τους Ζυγούς, προβλέπει ότι οι σχέσεις είναι στο μυαλό σας στις 13 και 14. Επικεντρωθείτε στην ομορφιά των μικρών πραγμάτων, τη θεαματική φύση του τυχαίου και όχι στην ανάγκη για δομή στις 20, 21 και 22. Από τις υπέροχες 27 και 28, μια πληθώρα εμπνεύσεων θα φωτίσει τη ζωή σας. Αχ! Τελειώστε το μήνα με βαθιά διορατικότητα στις 30.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Σεπτεμβρίου 2017
Ό,τι κι αν θέλετε από τη δουλειά σας, πάρτε το σοβαρά καθώς αρχίζει ο μήνας. Μπορεί να είστε σε θέση να το πάρετε! Μην ξεχνάτε την 1η και την 2η: τίποτα δεν είναι πολύ εξωφρενικό για να θεωρηθεί πιθανότητα.

Εάν αισθάνεστε άρρωστοι και κάπως κουρασμένοι και ίσως λίγο όχι στα καλύτερά σας συναισθηματικά στις 6 και 7, τότε δεν αποτελεί κατάπληξη που δεν λειτουργείτε τέλεια στη δουλειά! Δώστε στον εαυτό σας ένα διάλειμμα και πάρτε έναν υπνάκο. Θα πάρετε καλύτερες αποφάσεις αφού έχετε λίγο χρόνο ξεκούρασης.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Το Ωροσκόπιο Σεπτεμβρίου 2017, δείχνει ότι θα είναι πραγματικά δύσκολο να εργαστείτε με την πλήρη δυναμικότητά σας, εάν υπάρχει ένα διαπροσωπικό πρόβλημα στην ομάδα σας στις 13 και 14. Εξετάστε την κατάσταση και δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να επιλύσετε τα θέματα. Πηγαίνετε με τη ροή για καλύτερα αποτελέσματα στις 20, 21 και 22. Εξάλλου, η ροή ρέει προς κάποια κατεύθυνση για κάποιο λόγο, ξέρετε! Η έμπνευσή σας είναι τρομερή στις 27 και 28. Μπορείτε να κάνετε τόσα πολλά τώρα! Σκεφτείτε καλά τι είναι αυτό που θέλετε στις 30. Και μπορείτε να αρχίσετε να δουλεύετε για να το καταφέρετε!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75