ζωδια Σεπτεμβριος ιχθυες μηνιαιες προβλεψεις

ixthyes-xwrismos

Το μηνιαίο ωροσκόπιο Σεπτεμβρίου 2017 για τους Ιχθύες προβλέπει ότι καθώς ξεκινάει ο μήνας, βρίσκεστε σε ελαφρώς ασταθές έδαφος. Αλλά δεν είναι λόγος για να πανικοβάλλεστε, μόνο και μόνο επειδή δεν είστε σίγουροι για το έδαφος κάτω από τα πόδια σας!

Για την ακρίβεια, αν μάθετε να κινήστε με τους κυματισμούς και τους ρυθμούς και διατηρήσετε την ισορροπία σας (και την αίσθηση του χιούμορ σας), μπορεί να καταλήξετε πιο ευέλικτοι και διορατικοί από ποτέ. Ναι, θα μάθετε ένα δύο πράγματα ακόμα! Κάποιος σε υψηλή θέση που φυλάει τα νώτα σας, σας βοηθά να πάρετε την αναγνώριση που σας αξίζει στις 6 και 7.

 

Τα πάντα είναι υπέροχα, και αυτή η γλυκιά μυρωδιά των φθινοπωρινών λουλουδιών φέρνει μαζί της έναν έρωτα στις υπέροχες 11η, 12η και 13η. (Υπάρχουν καλά νέα και από το μέτωπο της εργασίας, επίσης!). Εάν αισθάνεστε κουρασμένοι στις 18 και 19, αφήστε τα πάντα και πηγαίνετε για σάουνα. Ή στο στούντιο γιόγκα. Ή κάντε ένα μασάζ. Πρέπει να κάνετε ένα διάλειμμα τώρα! Θέματα σχέσεων απαιτούν την προσοχή σας στις 25 και 26. Γι’ αυτό προσέξτε τα. Περπατάτε προσεκτικά, πάλι, στις 29 και 30. Ποτέ δεν ξέρετε πότε μπορεί να ταρακουνηθεί η γη και πάλι! Αλλά μην ανησυχείτε, θα είστε έτοιμοι για αυτό.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Επαγγελματικό ωροσκόπιο Σεπτεμβρίου 2017
Ιχθύες, καθώς ξεκινάει ο μήνας ίσως να μην είστε απολύτως σίγουροι για το πού βρίσκεστε, όταν πρόκειται για τη δουλειά σας. Μείνετε ψύχραιμοι την 1η και 2, ανεξάρτητα από τις αμφιβολίες σας. Για την ακρίβεια, θα πρέπει πραγματικά να προσπαθήσετε να αγκαλιάσετε το άγνωστο. Η βεβαιότητα μπορεί να είναι αρκετά βαρετή, ξέρετε.
Το ωροσκόπιο του Σεπτέμβρη 2017 για το ζώδιο των Ιχθύων, δείχνει ότι ένας προϊστάμενος ξέρει τι αξίζετε και θα βάλει τα δυνατά του για να σιγουρευτεί ότι θα λάβετε αυτό που σας αξίζει στις 6 και 7.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Η επιτυχία έχει γλυκιά γεύση, όπως θα μάθετε στις υπέροχες 11, 12 και 13. Μην ξεμυαλιστείτε και φροντίστε να συνεχίσετε τη γυμναστική!
Εάν είστε κουρασμένοι, κάντε ένα διάλειμμα στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου. Μόνο εσείς μπορείτε πραγματικά να φροντίσετε τον εαυτό σας, ξέρετε! Οι σχέσεις κάνουν τον κόσμο της εργασίας να γυρίζει, οπότε ασχοληθείτε με οποιαδήποτε ζητήματα εμφανίζονται (ή σιγοβράζουν) στις 25 και 26.

Μην ξεχνάτε να διασκεδάσετε, επίσης! Μια μικρή αβεβαιότητα ποτέ δεν έβλαψε κανέναν (αλλά μπορεί να παρουσιάσει μια προσωρινή πρόκληση). Κρατήστε αυτό κατά νου, αν αντιμετωπίσετε ξανά προκλήσεις στις 29 ή 30. Μην ανησυχείτε, θα είστε μια χαρά.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75