ζωδια Σεπτεμβριος κριος μηνιαιες προβλεψεις

ζωδια-κριος-3-krios

Αχ, συναισθήματα. Δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς αυτά αλλά μερικές φορές, όπως την 1η και 2 Σεπτεμβρίου, μπορεί να εύχεστε να μπορούσατε. Λοιπόν, αντί να προσπαθείτε να διώξετε τα συναισθήματά σας με ευχές καθώς αρχίζει ο μήνας, κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να είστε ευτυχείς που τα έχετε, ακόμα και αν είναι λίγο δύσκολο μερικές φορές.

Εξάλλου, είναι σημάδι υγείας. Όχι μόνο αυτό, αλλά είναι πολύ χρήσιμοι οδηγοί καθώς πλοηγείστε σε αυτό το πράγμα που ονομάζεται «ζωή». Οι δυσκολίες σας δείχνουν τις πτυχές, που ίσως χρειάζεται να κάνετε κάποια επιπλέον δουλειά ή να κάνετε κάποιες αλλαγές ή να αφήσετε τον εαυτό σας να είναι ο εαυτός σας πιο ολοκληρωτικά.

 

Το μηνιαίο ωροσκόπιο Σεπτεμβρίου 2017 για τους Κριούς, προβλέπει ότι από τις εξαιρετικά φιλόδοξες 6 και 7, βρίσκεστε σε υπερβολική ταχύτητα. Ξέρετε τι θέλετε και θα το πάρετε. Εξαιρετικά! Απλώς μην ξεχάσετε να συνεχίσετε να γυμνάζεστε ενώ προχωράτε, ειδικά στις παράξενες 10η, 11η και 12η. Είστε αστέρια στις σούπερ λαμπερές 13 και 14, οπότε λάμψτε! Εάν έχετε οικογενειακές υποχρεώσεις στις 20, 21 ή 22, να τις εκπληρώσετε. Θα είναι διασκεδαστικό. Πάρτε το χρόνο σας στις 27 και 28. Εξάλλου, πρέπει να εστιάσετε στον άλλο. Κλείστε το μήνα με περισσότερα συναισθήματα στις 30. Πώς αισθάνεστε;

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Επαγγελματικό ωροσκόπιο Σεπτεμβρίου 2017
Κριοί, αν αισθάνεσαι λίγο συναισθηματικοί την 1η και 2η, μπορεί να νιώθετε ότι είναι εμπόδιο στην ικανότητά σας να κάνετε τη δουλειά σας πολύ καλά. Δεν είναι, αλήθεια! Τουλάχιστον, όχι απαραίτητα. Εάν ακούτε τα συναισθήματά σας χωρίς να τα αφήσετε να σας κυριεύσουν, μπορούν πραγματικά να σας βοηθήσουν να καθοδηγηθείτε προς τις σωστές αποφάσεις. Εάν τα καταπιέσετε ωστόσο, μπορεί τελικά να καταλήξουν να σας γίνουν εμπόδιο. Η επιλογή είναι δική σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

Οι μηνιαίες προβλέψεις του Σεπτεμβρίου 2017 για τα Κριάρια, προβλέπουν ότι η φιλοδοξία σας είναι αυτή που σας οδηγεί στις 6 και 7. Και είναι μια ισχυρή δύναμη! Αφήστε τη να σας μεταφέρει εκεί που θέλετε να πάτε. Η τακτική και σχετικά έντονη σωματική άσκηση, θα σας βοηθήσει πολύ να μείνετε στο δρόμο σας στη δουλειά στις 10, 11 και 12. Θα δεχτείτε καλά νέα ή μια προαγωγή στις 13 και 14! Ουάου! Δεν χρειάζεται να πολεμάτε τις κοινωνικές υποχρεώσεις στις 20, 21 ή 22. Εκπληρώστε τις αντ’ αυτού. Μην βιαστείτε να τελειώσετε πράγματα που απαιτούν χρόνο και φροντίδα στις 27 και 28. Είστε συναισθηματικοί και πάλι στις 30. Τι μάθατε;

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75