ζωδια Σεπτεμβριος λεων μηνιαιες προβλεψεις

Λέοντες, χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας ή χάστε μια ευκαιρία: είτε σας αρέσει είτε όχι, έτσι θα είναι την 1η και στις 2. Αλλά αλήθεια, τι να μην σας αρέσει σ’ αυτό; Η διαίσθησή σας είναι σωστή και πάντα νιώθετε στα καλύτερά σας όταν την ακολουθείτε. Έτσι, όλα είναι ευθυγραμμισμένα πραγματικά καλά καθώς ο μήνας αρχίζει!

Και αν για κάποιο λόγο, καταπνίξετε τις αόριστες διαισθητικές παρορμήσεις σας, δώστε ιδιαίτερη προσοχή. Το να χάσετε αυτή την ευκαιρία, θα αξίζει το μάθημα που θα πάρετε (δηλαδή να ακολουθήσετε τη διαίσθησή σας την επόμενη φορά!).

 

Το μηνιαίο ωροσκόπιο του Σεπτέμβρη 2017 για τους Λέοντες, προβλέπει ότι από τις πολύ ρομαντικές 3 και 4, θα ασχοληθείτε με μερικές πολύ ρομαντικές δραστηριότητες! Κάντε μια βόλτα στη δροσερή, ήρεμη και συγκεντρωμένη πλευρά στις 10, 11 και 12. Θα περάσετε ήρεμα και υπέροχα! Ακούστε τους φίλους σας, ιδιαίτερα αν τυχαίνει να περνούν δύσκολα με κάτι ή κάποιον στις 18 και 19. Ένα μεγάλο επίτευγμα προσγειώνεται στην αγκαλιά σας στις θαυμάσιες και φανταστικές 23 ή 24. Γιορτάστε αυτό το μεγαλείο! Βυθιστείτε βαθιά στα σκοτεινά συναισθήματά σας στις 29 και 30.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Επαγγελματικό ωροσκόπιο Σεπτεμβρίου 2017
Λέοντες, ξέρετε από την εμπειρία σας ότι, είτε το θέμα είναι η αγάπη ή η εργασία, το ένστικτό σας είναι σχεδόν πάντα σωστό. Αξιοποιήστε αυτή την εκπληκτική διαίσθηση όταν ανοίξει μπροστά σας ένας νέος δρόμος στην καριέρα σας την 1η και 2. Είναι το σωστό αλλά σε λάθος στιγμή; Το λάθος στη σωστή στιγμή; Το πιο υπέροχο πράγμα που σας έχει συμβεί ποτέ, ακόμα κι αν κανείς δεν μπορεί να το δει αυτό ακόμα, εκτός από εσάς;

Ό,τι κι αν είναι, ακούστε προσεκτικά τον εαυτό σας και δεν θα κάνετε λάθος. Ο έρωτας σας αποσπά από τη δουλειά στις 3 και 4. Και δεν θα μπορούσατε να είστε πιο ευτυχισμένοι!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Εάν αισθάνεστε κάπως θερμόαιμοι, τότε πάρτε μερικές βαθιές αναπνοές στις 10, 11 και 12. Εάν οι βαθιές αναπνοές δεν βοηθήσουν, τότε πηγαίνετε στο γυμναστήριο και ξεδώστε. Μην στρέψετε τον εκνευρισμό σας στους συναδέλφους σας!
Το Ωροσκόπιο του Σεπτέμβρη 2017 για το ζώδιο του Λέοντα, δείχνει ότι η συλλογική εργασία σας ταιριάζει πραγματικά στις 18 και 19. Επιτέλους! Κάποια πολυαναμενόμενα μεγάλα νέα για ένα έργο που δουλέψατε πολύ, έρχονται στα εισερχόμενά σας στις 23 ή 24. Ω, συναισθήματα. Όταν πρόκειται για ένα ζήτημα στη δουλειά, θα ευδοκιμήσετε εάν αφιερώσετε χρόνο στο να καταλάβετε πώς αισθάνεστε πραγματικά στις 29 και 30.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις