ζωδια Σεπτεμβριος παρθενος μηνιαιες προβλεψεις

zwdio-parthenos

Παρθένοι, μοιάζετε με χαρακτήρες παραμυθιού μερικές φορές. Δηλαδή, περίεργοι και πιο περίεργοι! Το μηνιαίο ωροσκόπιο Σεπτεμβρίου 2017 για τους Παρθένους, προβλέπει ότι την 1η και 2 αυτή η περιέργεια θα είναι το καθοριστικό χαρακτηριστικό σας. Θα σας οδηγήσει επίσης σε διάφορα ενδιαφέροντα μονοπάτια! Σίγουρα μπορεί να είναι λίγο άβολα. Αλλά σίγουρα αξίζει τον κόπο να δείτε τι σας περιμένει στο τέλος!

Από τις σκληρές αλλά ικανοποιητικές η και η, είστε έτοιμοι να βάλετε το είναι σας σε ό,τι κάνετε. Και αυτό είναι υπέροχο! Απολαύστε την ενθουσιώδη συνεισφορά των συναδέλφων σας, χωρίς να προσπαθείτε να διορθώσετε το λάθος σε αυτή όσο μπορείτε στις 10, 11 και 12. Θα υπάρχει αρκετός χρόνος για να την τελειοποιήσετε αργότερα.

 

Αυτή τη στιγμή, πρέπει να ξέρουν ότι τους εκτιμάτε! Η δουλειά είναι πρώτη και κύρια για εσάς στις 18 και 19. Ολοκληρώστε τα πάντα και θα είστε σε πολύ καλή κατάσταση, για να απολαύσετε τις μεγάλες ειδήσεις που έρχονται στο δρόμο σας στις 25 και 26. Ανήσυχοι στις 29 και 30; Λοιπόν, ίσως να πρέπει να γυμναστείτε. Εξάλλου, αν τα έχετε παρατήσει, δεν είναι κατάπληξη που οι μύες σας σάς τρώνε!

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Σεπτέμβριου 2017
Απλώς αγαπάτε μια πνευματική πρόκληση. Λοιπόν, βγάζει απολύτως νόημα, δεδομένου του πόσο έξυπνοι είστε! Και ένα πραγματικά καλό παζλ σας περιμένει στο χώρο εργασίας σας την 1η ή 2. Αυτός ο μήνας διαμορφώνεται ήδη σε έναν αρκετά συναρπαστικό μήνα, οπότε ετοιμαστείτε να περάσετε καλά.

Σας αρέσει να εργάζεστε σκληρά, κάτι που είναι καλό, γιατί η σκληρή δουλειά σας περιμένει στις 6 και 7. Ευτυχώς, ο ελεύθερος χρόνος σας θα είναι αρκετά έντονος! Θα απολαύσετε κάθε λεπτό.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

Το ωροσκόπιο Σεπτεμβρίου 2017 για το ζώδιο της Παρθένου, δείχνει ότι τείνετε να είστε λίγο επικριτικοί και θέλετε να προσπαθήσετε να κρατήσετε αυτή την ορμή σας περιορισμένη στις 10, 11 και 12. Ιδιαίτερα όταν πρόκειται για έναν – δυο μυγιάγγιχτους συναδέλφους. Βρίσκεστε στη ροή, στη δουλειά σας, στις 18 και 19. Αισθάνεστε πραγματικά καλά! Ορίστε μερικούς νέους στόχους στις 25 και 26. Θέλετε να προωθηθείτε; Επιθυμείτε η εταιρεία σας να κάνει πιο κοινωνικά υπεύθυνη δουλειά; Πιστεύετε ότι μπορείτε να πετύχετε με το συγκρότημά σας, αν το προσπαθούσατε πραγματικά; Βγάλτε από το μυαλό σας την εργασία με μια – δυο σοβαρές προπονήσεις στις 29 και 30. Θα καθαρίσετε το μυαλό σας και θα τονώσετε τους κοιλιακούς!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75