ζωδια Σεπτεμβριος σκορπιος μηνιαιες προβλεψεις

skorpios-kai-pathos

Το μηνιαίο ωροσκόπιο του Σεπτεμβρίου 2017 για τους Σκορπιούς, προβλέπει ότι πηγές λεμονάδας και πολλά άλλα καταπληκτικά πράγματα σας περιμένουν την 1η και 2, καθώς θα ανακαλύψετε το ολόδικό σας μεγάλο βουνό από καραμέλα. Φροντίστε να δώσετε στον εαυτό σας αρκετό χρόνο για να σκεφτεί όλα όσα είχε ονειρευτεί, γιατί καθώς αρχίζει αυτός ο μήνας, δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα που δεν είναι εφικτό για εσάς.

Δέντρα από γλειφιτζούρι και πλακόστρωτοι δρόμοι με χρυσό, δεν υπάρχει απλώς τίποτα που να μην είναι στη σφαίρα του δυνατού τώρα! Οι προβλέψεις της αστρολογίας για τους Σκορπιούς τον Σεπτέμβριο του 2017, δείχνουν επίσης ότι από τις 6 και 7 το αφεντικό σας είναι σε καλή διάθεση. Επωφεληθείτε από αυτό!

 

Θα πρέπει να δοθεί πολύ μικρό περιθώριο για ελιγμούς στις ιδιοτροπίες σας, στις εκρηκτικές 13 και 14. Πάρτε λίγο χρόνο για να κάνετε ένα τσεκ με τον εαυτό σας στις 18 και 19. Κοιμάστε αρκετά; Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε πραγματικά τι θέλετε πριν πάτε να το βρείτε στις 20, 21 και 22. Και πάρτε το χρόνο σας με μια δύσκολη απόφαση στις 27! Πιάσε την τσάντα σας στις 29 και 30. Ήρθε η ώρα να επιστρέψετε στο μεγάλο βουνό από καραμέλες! Οι επιθυμίες σας βρίσκονται σε καλό δρόμο.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Σεπτεμβρίου 2017
Σκορπιοί, ποια είναι μερικά από τα πιο αγαπημένα σας επαγγελματικά όνειρα; Να είστε θαλάσσιοι δύτες; Δασονόμοι; Μεσίτες ακινήτων; Να έχετε αλυσίδα σπιτικού παγωτού; Να προσφέρετε βοήθεια; Καθηγητές λογοτεχνίας; Ό,τι κι αν έχετε ονειρευτεί στις πιο ελπιδοφόρες στιγμές σας, μπορεί να επιστρέψει αυτό το μήνα με τη μορφή της πραγματικότητας.

Σωστά, την 1η και 2 η καριέρα σας βρίσκεται σε ένα σημαντικό σημείο μετάβασης, όπου τα όνειρα γίνονται συγκεκριμένα, γίνονται η καθημερινή πραγματικότητά σας και μπορείτε να βιώσετε το πώς είναι να βλέπετε τις ελπίδες σας να υλοποιούνται. Μην πιστέψετε όμως ότι μπορείτε να κάνετε αυτή τη μετάβαση χωρίς τη βοήθεια των άλλων!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia
Το Ωροσκόπιο του Σεπτέμβρη 2017 για τους Σκορπιούς, προτείνει να δώσετε προσοχή στους άλλους ανθρώπους γύρω σας, ειδικά στις 6 και 7, όταν η καλή διάθεση κάποιου κάνει δυνατή μια ολόκληρη νέα σειρά εξελίξεων. Μην γκρινιάζετε, τσακώνεστε ή ψάχνετε για τσακωμό, αν μπορείτε, στις ελαφρώς εκρηκτικές 13 και 14. Φροντίστε καλά τον εαυτό σας στις 18 και 19. Προσδιορίστε τι θέλετε στις 20, 21 και 22. Έπειτα, πάρτε το! Θα πάτε αριστερά, δεξιά, προς τα εμπρός ή θα κάνετε ένα βήμα πίσω στις 29η και 30; Ακολουθήστε την καρδιά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75