ζωδια Σεπτεμβριος τοξοτης μηνιαιες προβλεψεις

Sagittarius

Το μηνιαίο ωροσκόπιο του Σεπτέμβρη 2017 για τους Τοξότες, προβλέπει ότι μπορεί να ξεκινήσετε τον μήνα λίγο κακοδιάθετοι και αδιάφοροι την 1η και 2. Αλλά δεν θα κρατήσει για πολύ: από τις φοβερές και τρομερές 3, 4 και 5, δεν υπάρχει τίποτα που να μην πηγαίνει ακριβώς όπως το θέλετε! Αισθάνεστε καλά. Είστε πολύ ωραίοι. Είστε θαυμάσιοι.

Ωραία! Πού πήγαν αυτά τα κλειδιά του αυτοκινήτου; Και το κινητό σας; Πού μπορεί να βάλατε τα γυαλιά σας;
Τοξότες, κάντε ό,τι μπορείτε για να μείνετε συγκεντρωμένοι στις 10, 11 και 12. Και κρατήστε την αίσθηση του χιούμορ σας, όταν αποτυγχάνετε να το κάνετε.

 

Επικοινωνήστε τα συναισθήματά σας, με το πρόσωπο που εμπνέει όλα αυτά τα συναισθήματα στις 15. Θα το λατρέψει! Οι σκέψεις σας είναι βαθιές και οι ιδέες σας διεισδύουν στη φιλοσοφία στις 18 και 19. Κάντε ένα ταξίδι στις 23 ή 24. Θα δείτε νέα πράγματα και θα κερδίσετε μια νέα οπτική για τη ζωή. Ακόμα κι αν κάνετε μόνο ένα γύρο με το καγιάκ στον πλησιέστερο ποταμό! Μήπως παραμελήσατε λίγο τους φίλους σας τελευταία; Κάντε τους να σας συγχωρέσουν, με ένα ωραίο σπιτικό δείπνο στις 27. Κλείστε το μήνα με έναν υπνάκο στις 30.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Επαγγελματικό ωροσκόπιο Σεπτεμβρίου 2017
Οι προβλέψεις της αστρολογίας για τους Τοξότες τον Σεπτέμβριο του 2017, δείχνουν ότι θα πρέπει να αρχίσετε αυτό το μήνα κάνοντας έναν πολύ λεπτομερή έλεγχο με τον εαυτό σας. Αισθάνεστε ότι έχετε βυθιστεί; Είστε κουρασμένοι; Κακόκεφοι; Εάν η απάντηση είναι ναι, τότε πρέπει να χαλαρώσετε για λίγο την 1η και 2.

Κάντε βέβαια ό,τι πρέπει να κάνετε στη δουλειά. Αλλά μην στοχεύσετε υπερβολικά ψηλά. Αντ’ αυτού, κάντε τα βασικά, ξεκουραστείτε και θα επιστρέψετε στην εργασία σας ανανεωμένοι και έτοιμοι να κυριεύσετε τον κόσμο στις εξαιρετικές 3, 4 και 5.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11
Μια μικρή πανούκλα λησμονιάς μπορεί να σας χτυπήσει στις 10, 11 και 12. Πού αποθηκεύσατε αυτό το αρχείο; Και πώς μπορεί να έχετε χάσει το πορτοφόλι σας; Αναπνεύστε βαθιά και συνεχίστε να ψάχνετε. Είναι όλα εκεί, κάπου. Επικοινωνήστε στις 15. Σκεφτείτε καλά και ονειρευτείτε στις 18 και 19. Εάν μπορείτε να κάνετε το αφεντικό σας να σας στείλει σε ένα επαγγελματικό ταξίδι στις 23 ή 24, τότε πρέπει να κάνετε το αφεντικό σας να σας στείλει σε ένα επαγγελματικό ταξίδι. Κάντε ένα διάλλειμα από όλη αυτή τη δουλειά για να φροντίσετε τον εαυτό σας στις 27. Συγχαρείτε τον εαυτό σας στις 30. Έπειτα, πάρτε έναν υπνάκο! Έχετε δουλέψει σκληρά και το αξίζετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75