ζωδια Σκορπιος Αυγουστος 2016 μηνιαίες προβλέψεις

skorpios-kai-xrima2

 

Αγαπητοί Σκορπιοί, επινοητικοί και γεμάτοι αποφασιστικότητα, μπορείτε να αλλάξετε τον εαυτό σας και τον κόσμο γύρω σας – δεν είναι ένας μήνας που αποδέχεστε τα πράγματα ως έχουν ή αφήνετε τη ζωή σας στα χέρια της τύχης. Γνωρίζετε ότι κανείς δεν μπορεί να σας βοηθήσει να φτάσετε εκεί που θέλετε να πάτε, εκτός από εσάς και το μόνο που χρειάζεται είναι το πρώτο βήμα. Υπάρχει ατσαλένια αποφασιστικότητα, όπως επίσης και ενθουσιασμός μέσα σας – θέλετε να προχωρήσετε σε μια νέα φάση της ζωής σας και βλέπετε την ευκαιρία τώρα να προκύπτει.

 

Μερικές φορές φαίνεται σαν όλες οι πόρτες να είναι κλειστές και σαν να είσαστε μπροστά από ένα τεράστιο αδιέξοδο, αλλά τον Αύγουστο βλέπετε ότι οι πόρτες ανοίγουν και η δική σας νοοτροπία αλλάζει επίσης και σας επιτρέπει να αποδεχτείτε τις αλλαγές που μπορεί να είχατε απορρίψει πριν.
Ο Αύγουστος του 2016 είναι μια πολύ καλή εποχή για να προβληματιστείτε σχετικά με σημαντικές πτυχές του παρελθόντος σας και να τις δείτε τώρα σε ένα νέο φως – τι μπορείτε να μάθετε από αυτές; Μάθετε το μάθημά σας και αφήστε αυτές τις εμπειρίες να φύγουν.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

zodia-taro-45

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αυτό είναι ένα σημαντικό μέρος του μετασχηματισμού σας αυτού του έτους, όπου μπορείτε να ζήσετε με περισσότερη ελευθερία αφήνοντας παρελθοντικά γεγονότα που είχαν επηρεάσει την ψυχολογία σας και τη συμπεριφορά σας στο παρόν. Αυτός δεν είναι ο μήνας για να υποφέρετε για το χωρισμό σας με το παρελθόν, είναι περισσότερο σαν ένα ευτυχισμένο αντίο, κουνώντας το μαντίλι καθώς το παρελθόν παρασύρετε μακριά σαν μια βάρκα στον ωκεανό της λήθης.

Θα σας τραβήξουν δραστηριότητες τόσο στην εργασία σας, όσο και ως χόμπι και αναψυχή, που θα σας δοκιμάσουν ψυχικά και σωματικά – θα επιδιώξετε να αποδείξετε στον εαυτό σας πόσα μπορείτε να επιτύχετε και πόσο μακριά μπορείτε να πάτε. Πρόκειται για έναν μήνα που θέτετε προσωπικούς στόχους και επιτυγχάνετε αυτούς τους στόχους. Κάποιοι από αυτούς τους στόχους μπορεί να είναι τόσο προσωπικοί, που κανείς δεν θα γνωρίζει ακόμα και την ύπαρξή τους, άλλοι μπορεί να είναι πιο κοινοί, αλλά κανείς δεν θα γνωρίζει το προσωπικό σας ενδιαφέρον σε αυτούς.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Αυγούστου 2016
Είστε πολύ εντυπωσιακοί στον τρόπο που χειρίζεστε την εξουσία τον Αυγούστου του 2016 –το να έχετε εξουσία μπορεί να είναι κάπως σαν δηλητηριασμένο δισκοπότηρο, καθώς οι άνθρωποι έχουν την τάση να μισούν αυτούς που την κατέχουν. Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δύναμη που έχετε με έναν πολύ θετικό τρόπο και χωρίς να κάνετε αποκλεισμούς, γεγονός που θα σας κερδίσει σεβασμό.

Μπορείτε να γίνετε πολύ πειστικοί, καθώς οι ισχυρές εσωτερικές πεποιθήσεις σας λάμπουν – οι άνθρωποι είναι πολύ πιο πιθανό να αγοράσουν αυτό που λέτε ή που πουλάτε, αν είστε μια περιπλανώμενη αγγελία γι’ αυτό και κάνετε αυτό που λέτε. Ότι κι αν διδάσκετε ή κηρύττετε, θα βρείτε ένα ακροατήριο που είναι δεκτικό, καθώς το χάρισμά σας και ο προφανής ενθουσιασμός σας για αυτό που λέτε, είναι ξεκάθαρος.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera
Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας σταθερών δράσεων και αποτελεσμάτων – θα προσπαθήσετε για την επίτευξη μετρήσιμων αποτελεσμάτων και θα είστε επιτυχείς. Είναι καλός μήνας για να εργαστείτε στις πτυχές της επιχείρησής σας που είναι εύκολο να συγκριθούν και να αντιπαρατεθούν, δηλαδή τις πωλήσεις, τα κέρδη, τους νέους πελάτες, τη μείωση του κόστους, τα υψηλότερα δικαιώματα, την καλύτερη ανατροφοδότηση κλπ και όχι τόσο για τομείς όπως οι εργασιακές σχέσεις, τα αποτελέσματα της διαφήμισης, τη δημιουργικότητα, τα οποία είναι αδύνατον να ποσοτικοποιηθούν ή να συγκριθούν. Βάλτε την προσπάθειά σας σε όσα δίνουν απτά αποτελέσματα στην επιχείρησή σας.

Αν είστε εργαζόμενοι, δουλέψτε για αποτελέσματα που το αφεντικό σας μπορεί πραγματικά να δει και μην χάνετε χρόνο σε πράγματα που αυτός / αυτή δεν θα συνειδητοποιήσει ότι εσείς τα έχετε κάνει. Ένας πολύ καλός μήνας για τους Σκορπιούς που εργάζονται στον τομέα της έρευνας, δηλαδή στο έργο της αστυνομίας, της εγκληματολογίας, την ερευνητική δημοσιογραφία, τη γεωλογία, τον έλεγχο και τον νόμο. Ο διεισδυτικός νους σας σάς επιτρέπει να εντοπίσετε αυτό που είναι σημαντικό, μέσα σε μια μάζα από σκουπίδια.

tarw-zwdia