ζωδια Σκορπιος Ιούλιος 2016 μηνιαίες προβλέψεις

scorpio-sign1

 

Τον Ιούλιο του 2016 η φιλία είναι σημαντική για εσάς και από την άλλη, η διατήρηση της ειρήνης ανάμεσα στους φίλους σας, μπορεί να είναι δύσκολη. Μπορεί να χρειαστεί να παίξετε τον μεσάζοντα και ακόμη κι αυτός ο ρόλος θα μπορούσε να είναι περίπλοκος, λόγω παρανοήσεων – ενθαρρύνετε την άμεση επικοινωνία και προσπαθήστε να μην κάνετε τον αγγελιοφόρο, αλλιώς θα πιαστείτε στα διασταυρούμενα πυρά.

 

Τον Ιούλιο του 2016 έχετε θάρρος, αποφασιστικότητα και θέληση – μπορείτε να πάρετε πολύ καλές αποφάσεις, καθώς μπορείτε να δείτε όλες τις πλευρές και να ζυγίσετε τις επιλογές σας με ξεκάθαρη κρίση. Μπορείτε να κάνετε πολλά, καθώς έχετε ψυχική ενέργεια και μεγάλη αντοχή. Ωστόσο, ίσως είναι η επίδραση των καλοκαιρινών διακοπών που πλησιάζουν και σας κάνουν να αισθάνεστε μάλλον χαλαροί και δεν παρακινήστε εύκολα, το οποίο θα σας προκαλέσει να μην εκμεταλλευτείτε αυτή την περίοδο, όσο θα μπορούσατε.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

zodia-taro-45

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Μπορεί όμως και να λειτουργήσει με τον αντίθετο τρόπο το γεγονός ότι η σκέψη των διακοπών ή η άδεια σας πλησιάζει και να σας δώσει ένα κύμα ενέργειας, που θα σας επιτρέψει να επιτύχετε ένα τεράστιο ποσό πραγμάτων σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Μην σπαταλάτε άδικα την ενέργεια που έχετε τον Ιούλιο – βγείτε έξω, ενεργοποιηθείτε, αυξήστε τις ενδορφίνες σας και χρησιμοποιήστε αυτή την περίοδο για την αντιμετώπιση νέων πρότζεκτ.
Υπάρχει μια ισχυρή αίσθηση τιμής και ακεραιότητας και τίποτα δεν είναι υπερβολικός κόπος για σας, όταν πρόκειται να δώσετε ένα χεράκι και να βοηθήσετε κάποιον ή να του συμπαρασταθείτε.

zwdia - love

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Ιουλίου 2016
Ο Ιούλιος είναι ένας μήνας που μετράει η εμπειρία – τα έργα και η γνώση που αποκτήθηκε από προηγούμενες θέσεις εργασίας μπορεί να είναι ζωτικής σημασίας για να λύσετε και να χειριστείτε δύσκολα προβλήματα και σύνθετα έργα. Αυτός, είναι ένας πολύ καλός μήνας για τους Σκορπιούς στην πολιτική που επιθυμούν να κάνουν μεταρρυθμίσεις, ή ακόμη και επανάσταση – αν είστε στην αιχμή του φιλελευθερισμού ή των ανθρώπινων δικαιωμάτων, μπορείτε να ευαισθητοποιήσετε και αυτό είναι πολύ καλό για εκστρατείες και για να αλλάξετε τρόπους σκέψεις.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 
Η τεχνολογική εξέλιξη είναι το κλειδί για τον Ιούλιο του 2016 και ακόμα κι αν δεν απασχολήστε ως τεχνικοί, θα πρέπει να προσπαθήσετε και να ενσωματώσετε όσες νέες λύσεις πληροφορικής μπορείτε, για να εξορθολογήσετε την εργασία σας και να συμβαδίσετε με τον ανταγωνισμό.
Για τους Σκορπιούς που εργάζονται στον τομέα της επιστήμης και της τεχνολογίας, ο Ιούλιος είναι ένας μήνας που μπορείτε να κάνετε εξαιρετική πρόοδο και να κερδίσετε την αναγνώριση από τους συναδέλφους σας. Το πιο δύσκολο πράγμα τον Ιούλιο του 2016, είναι να κερδίσετε την αποδοχή για τις ιδέες σας – θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά για να πείσετε τους άλλους να δουν πως τα σχέδιά σας είναι εφαρμόσιμα και ότι έχει έρθει η ώρα τους.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις


Λένε ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο ισχυρό από μια ιδέα της οποίας ο καιρός έχει έρθει και τον Ιούλιο οι Σκορπιοί είναι στην πρώτη γραμμή αυτών των ιδεών.
Τον Ιούλιο του 2016 μπορεί να αποφασίσετε να θέσετε υποψηφιότητα για μεταφορά ή να βρείτε μια ευκαιρία να μετακινηθείτε μεταξύ τμημάτων – υπάρχουν ευκαιρίες για να αποκτήσετε περισσότερες ευθύνες και να ανεβείτε, προκειμένου να κερδίσετε περισσότερα χρήματα μέσα στην τρέχουσα σταδιοδρομία σας. Όταν έρθει η ώρα, μην την απορρίψετε – έχετε τη δυνατότητα και μπορείτε εύκολα να αντιμετωπίσετε το βήμα προς τα πάνω.

zwdia-zodia-astrologia-65