ζωδια Σκορπιος Ιούνιος 2016 μηνιαίες προβλέψεις

scorpio-sex

 

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα όνειρά σας τον Ιούνιο του 2016, καθώς αυτά μπορεί να σας προσφέρουν ενδείξεις για το μέλλον σας, το υποσυνείδητό σας ή τι θα πρέπει να προσέξετε στη ζωή σας. Μερικές φορές τα όνειρα είναι απλά ένα προϊόν δυσπεψίας και είναι καθαρά ανοησίες, αλλά συχνά έχουν νόημα, ειδικά εάν επανεμφανιστούν και αξίζει να διερευνηθούν. Μπορεί επίσης να υπάρξουν συμπτώσεις ή η αίσθηση του déjà vu – πρόκειται για ένα πολύ ψυχικό μήνα, όπου θα σας τραβάει να ερμηνεύσετε το αόρατο και τα κρυφά νοήματα στα πράγματα. Έχετε έντονη φαντασία τον Ιούνιο του 2016 και μπορείτε να την εφαρμόσετε σε όλες τις καλλιτεχνικές σας αναζητήσεις.

 

Σε κάθε έκφανση της ζωής, η δύναμή σας να σκέπτεστε πέρα από το προφανές και η πρακτικότητα σας μπορεί να είναι πολύ χρήσιμα εργαλεία. Η εκτίμησή σας για την ποίηση, τη μουσική και την εσωτερικότητα, ενισχύονται τώρα και οι επισκέψεις στο θέατρο, σε συναυλίες και σε γκαλερί τέχνης μπορεί να είναι πιο κατατοπιστικές, ακόμη και πνευματικά αφυπνιστικές. Οι Σκορπιοί είναι συνήθως βαθιά πνευματικοί και ψάχνουντο νόημα συχνά μέσα από ακραίες συνθήκες στη ζωή.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

zodia-taro-45

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Ακόμα και όταν ισχυρίζονται ότι είναι άθεοι, έχουν εξίσου την ανάγκη για εξηγήσεις, είτε πρόκειται για επιστημονικούς ή άλλους τρόπους – τον Ιούνιο του 2016 αυτή η ανάγκη να βρείτε ένα νόημα ή την ερμηνεία για τη ζωή σας, μπορεί να σας οδηγήσει στην εκκλησία, σε τζαμιά, σε βιβλιοθήκες, σε αρχαία ερείπια ή σε τελετές.
Είστε ιδιαίτερα διαισθητικοί αυτή τη στιγμή και σε ιδανική θέση για να δώσετε συμβουλές σε άτομα, ιδιαίτερα σε νέα και ευάλωτα. Μπορείτε να πιάσετε τα διακριτικάστοιχεία και τα σημεία,τα οποία μπορούν να σας προσφέρουν μια μοναδική εικόνα μέσα στα προβλήματα των άλλων.

zwdia-taro-astra

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Ιουνίου 2016
Ο Ιούνιοςτου 2016 είναι ο ιδανικός μήνας για να πάρετε δάνεια ή να διαπραγματευθείτε συμφωνίες δανείου – είστε σε θέση να κάνετεκαλή εντύπωση και να περατώσετετις διαδικασίες, ανεξάρτητα με το πόσο περίπλοκεςείναι, καθώς έχετε την ενέργεια και την αποφασιστικότητα που χρειάζεται. Σε γενικές γραμμές, είναι μια καλή στιγμή για να ασχοληθείτε με τους φόρους σας (της επιχείρηση σας ή τους προσωπικούς σας), να ασχοληθείτε με τους πιστωτές, να πάρετεκαλύτερες τραπεζικές προσφορές ή να αναδιατάξετε τις επενδύσεις σας – έχετε την ενέργεια να ασχοληθείτε με αυτά τα οικονομικά ζητήματα τώρα και έτσι θα πρέπει να αδράξετε την ευκαιρία και να δείτε τι θα μπορούσε να γίνει για την εξοικονόμηση των πόρων σας.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Δεν είναι καλή στιγμή για να δανειστείτε από φίλους ή όπου δεν υπάρχει επίσημη συμφωνία –μην συμφωνήσετε τίποτα με χειραψίες, ανεξάρτητα με τους όρους που συμφωνήσατε για εσάς και το άλλο μέτωπο, πρέπει να τα δέσετε όλα νόμιμα.
Ο Ιούνιος είναι ο ιδανικός χρόνος για να κάνετε καλή εντύπωση: φροντίστε να προωθήσετε την επιχείρησή σας και τα προϊόντα σας, να είστε τολμηροί και αναγνωρίσιμοι και μην κρατάτε τίποτα πίσω σχετικά με τα επιτεύγματά σας. Αυτή είναι πολύ καλή στιγμή για να ψάξετε για δουλειά, αν είστε άνεργοι, καθώς μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ευνοϊκό αντίκτυπο στον εργοδότη. Να είστε δημιουργικοί στον τρόπο που υποβάλετε αιτήσεις για θέσεις εργασίας – πηγαίνετε απευθείας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και συστηθείτε στον μελλοντικό σας εργοδότη,κρατώντας στο χέρι το βιογραφικό σας. Κάντε τηλεφωνικές κλήσεις προς επιχειρήσεις / εταιρείες που απασχολούν άτομα με τις ικανότητές σας και ρωτήστε σχετικά με ευκαιρίες καριέρας, προσφερθείτε ακόμη και να δουλέψετε εθελοντικά για κάποιο καιρό ή ως προσωρινοί. Σκεφτείτε τρόπους για να κάνετε τον εαυτό σας ορατό σε εργοδότες και πώς μπορείτε να ξεχωρίσετε από τους υπόλοιπους.

zwdia-zodia-astrologia-65