ζωδια Σκορπιος Μάιος 2016 μηνιαίες προβλέψεις

skorpios-pathos

 

Είστε σε δημιουργική και καινοτόμα διάθεση – καλωσορίζετε νέες ιδέες και μπορεί ταχύτατα να αλλάζετε αυτά που σκέφτεστε καθώς νέες πληροφορίες έρχονται στο φως. Δεν είναι η στιγμή για να κολλήσετε στους τρόπους σας, καθώς τα γεγονότα θα σας προκαλέσουν να υπερασπιστείτε τις απόψεις σας και να προχωρήσετε σύμφωνα με την εποχή.

 

 

Κάποιοι μπορεί να σας βρίσκουν ασταθείς, καθώς μπορεί να φαίνετε πως πηγαίνετε από το ένα θέμα στο άλλο και πάλι πίσω, μέσω αυτού του γεγονότος. Είναι σίγουρα μήνας ταχύτατης δραστηριότητας και δεν θα έχετε πολύ χρόνο για χαλάρωση.
Οι Σκορπιοί αγαπούν να εντρυφούν σε θέματα ταμπού και μπορεί να χρησιμοποιήσετε τον Μάιο για να φέρετε στο προσκήνιο κάποιες αλήθειες που όλοι οι άλλοι αποφεύγουν να σχολιάσουν – μπορεί να ξεσηκώσετε διαμάχες λέγοντας τι σκέφτονται οι άλλοι. Η συμβουλή μου είναι να σκεφτείτε αν αντέχετε τη θερμοκρασία πριν αποφασίσετε να την ανεβάσετε πολύ – μπορεί να το αξίζει μακροπρόθεσμα, αλλά κάντε μια υπολογισμένη επιλογή πριν τσαλαβουτήσετε σε οποιοδήποτε αμφιλεγόμενο θέμα.

zwdia-zvdia-taro-00
Μπορεί να είναι ενοχλητικός μήνας, όπου οι άνθρωποι μοιάζουν να μπαίνουν στο δρόμο σας χωρίς κανέναν καλό λόγο, δημιουργώντας αυτά που βλέπετε, ως περιττά προβλήματα. Θα είναι κυρίως άτομα σε γραφειοκρατικές θέσεις ή στον δημόσιο τομές που μπορεί να σας προκαλέσουν προβλήματα- προσπαθήστε να είστε διπλωματικοί, αλλά να διατηρείτε την πίεση.
Δεν είναι μήνας που διευκολύνει την αυτοπειθαρχία, οπότε αν είστε σε δίαιτα ή προπονήστε σε κάτι, κάντε παραχωρήσεις και μειώστε τα λίγο τον Απρίλιο, έτσι ώστε να μην νιώσετε πολύ άσχημα. Μην επιτρέψετε στον εαυτό σας πολλές προθεσμίες τον Μάιο, καθώς θα σας είναι δύσκολο να συγκεντρώσετε το επίπεδο αποφασιστικότητας και συγκέντρωσης για να καταφέρετε να επιτύχετε αυτά που θέλετε να κάνετε. Είναι ιδανικός μήνας για θελήματα, επικοινωνία, για μάθηση νέων πραγμάτων και τοπικών μετακινήσεων.
Θα έχετε πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις που θα πρέπει να παρευρεθείτε, όπως πάρτι και άλλες γιορτές και αυτό θα σας βάλει σε ένα διασκεδαστικό και ανέμελο πλαίσιο σκέψης.

zodia-taro-45

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 
Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Μαΐου 2016
Οι Σκορπιοί λειτουργούν καλύτερα όταν είναι συναισθηματικά εμπλεκόμενοι με την εργασία τους. Σε δουλειές που συμβαίνει κάτι τέτοιο μπορείτε να δουλέψετε ακούραστα και σχεδόν ψυχαναγκαστικά για να φέρετε αποτελέσματα τον Μάιο. Η δουλειά σας είναι πολύ προσωπική για εσάς και θα υπερασπιστείτε τις ιδέες σας και τα έργα σας επιθετικά.
Καλλιτεχνικά, οι Σκορπιοί μπορούν να παράγουν δουλειά με μεγάλο δράμα και κομψότητα αυτόν τον Μάιο. Εκείνοι που γράφουν βιβλία, άρθρα, στήλες κλπ, μπορεί να στοχεύουν σε σοκαριστικά και προβοκατόρικα αποτελέσματα σε αυτά που γράφουν, έτσι ώστε να προκαλέσουν τις αντιδράσεις του κοινού τους. Εξαιρετικός μήνας για σκηνοθέτες, σεναριογράφους και συγγραφείς ιστοριών φαντασίας.

zwdia
Είναι πολύ αποτελεσματικός μήνας για αυτούς που εμπλέκονται στην πολιτική ή την συγγραφή λόγων, όπου η μαζική επικοινωνία ιδεών και η ικανότητα να ξεσηκώνεις τα πλήθη είναι σημαντική – έχετε την δύναμη να χρησιμοποιείτε τον λόγο για να χειραγωγείτε και να παράγετε μια αντίδραση. Οι Σκορπιοί που είναι τραπεζίτες, χρηματιστές, επενδυτές και εκείνοι που χειρίζονται χρήματα άλλων, πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί τον Μάιο – μην πάρετε καθόλου ρίσκα.

Μια έλλειψη αντικειμενικότητας και μια τάση να περιπλέκεστε συναισθηματικά σε υπερβολικό βαθμό, μπορεί να θολώσει την κρίση σας και πρέπει να προσπαθήσετε να είστε περισσότερο αποστασιοποιημένοι και να ακούτε τις συμβουλές που σας δίνονται τον Μάιο.
Τόσο οι γυναίκες, όσο και οι άντρες, μπορεί να χρησιμοποιήσουν σεξουαλικές τακτικές για να αποκτήσουν πλεονέκτημα ή να κάνουν εντύπωση στη δουλειά τους- χρησιμοποιείστε το αν το θέλετε, αλλά κρατήστε τον έλεγχο, καθώς είναι μια τακτική που μπορεί να σας γυρίσει μπούμερανγκ.