ζωδια Ταυρος Αυγουστος 2016 μηνιαίες προβλέψεις

 

Για τους Ταύρους, ο Αύγουστος του 2016 είναι ένας μήνας εμποδίων και προβλημάτων για να ξεπεράσετε. Η δύναμή σας, η δέσμευση και η πίστη σας, θα δοκιμαστούν. Μπορείτε σίγουρα να περάσετε πάνω από τα εμπόδια, αλλά θα είναι εκνευριστικό.

Οι διελεύσεις του Αυγούστου συχνά προκαλούν κάποια απαισιοδοξία. Υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο ρεαλισμό και την απαισιοδοξία, μερικές φορές μοιάζουν να είναι το ίδιο πράγμα, τον Αύγουστο βαδίζετε στην πλευρά της προσοχής και αυτό μπορεί να σας προκαλεί κάποια απαισιοδοξία.

 

Θα έχετε την τάση να αμφιβάλλετε για τον εαυτό σας και θα πιέσετε τον εαυτό σας να δουλέψει σκληρότερα και να είναι πιο επιμελής και σχολαστικός για να αναπληρώσετε αυτήν την αμφιβολία που νιώθετε.

zodia-taro-45

Η ανησυχία είναι επίσης ένα χαρακτηριστικό τον Αύγουστο του 2016, καθώς θα έχετε την τάση να σκέφτεστε περισσότερο τα προβλήματα, τα απρόβλεπτα και τα θέματα με τα χρήματα. Αυτό δεν είναι κακό, καθώς εμπνέεστε να διορθώσετε τα προβλήματά σας και ίσως και να σκεφτείτε μακροπρόθεσμα για να αποφύγετε νέα προβλήματα.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ενώ αυτή μπορεί να είναι μια εποχή αρνητικής σκέψης, μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη και εποικοδομητική, εάν μπορέσετε να μετριάσετε αυτά τα πιθανά προβλήματα, με δράση.

Από την άποψη της υγείας σας, η υπερκόπωση μπορεί να προκαλέσει κάποια προβλήματα, καθώς είστε καταβεβλημένοι αυτή τη στιγμή. Χρειάζεστε πολύ φως και άσκηση, καθώς και φρέσκα τρόφιμα. Θα έμενα στη θέση σας μακριά από extreme sports ή τις υπερβολικές κινήσεις, καθώς τραυματισμοί στα οστά μπορούν κάποιες φορές να προκληθούν υπό αυτές τις όψεις.

 

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Αυγούστου 2016
Ταύροι, είναι καιρός για μια μετρημένη προσέγγιση τον Αύγουστο του 2016. Το θέμα, όπως έχετε διαβάσει στις δύο προηγούμενες ενότητες, είναι η προσοχή, αργά και σταθερά. Δεν μπορείτε να ωθήσετε ή να πιέσετε τα πράγματα τον Αύγουστο, η ελευθερία σας για δράση θα περιοριστεί και θα υπάρξουν στιγμές που θα αμφισβητήσετε τον εαυτό σας και θα αναρωτιέστε “Τι θα ακολουθήσει!”. Μπορεί να χρειαστεί να ασχοληθείτε με φόρους, με την ασφάλιση, την ιδιοκτησία και τους φόρους ακίνητης περιουσίας.

ζωδια-ταρο-99

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Εάν ήσασταν σπάταλοι από πλευράς πόρων, τώρα είναι η ώρα να κάνετε περικοπές και να αντισταθμίσετε τις σπατάλες σας. Πάρτε μια προσεκτική προσέγγιση σε όλα τα θέματα σχετικά με τα χρήματα, ειδικά όταν κρατάτε χρήματα ή πόρους από κοινού με άλλους. Ο Αύγουστος μπορεί να είναι ένας πολύ δύσκολος μήνας εάν εργάζεστε με συνέταιρο, καθώς μπορεί να υποφέρετε, καθώς ο ίδιος μπορεί να είναι άρρωστος ή να αδυνατεί να δουλέψει, ή μπορεί να φτάσετε σε ένα αδιέξοδο, όπου η επίτευξη συμφωνίας να είναι αδύνατη και η δουλειά σας να καθυστερεί.

Ταύροι, είστε τα αφεντικά τον Αύγουστο του 2016 και θα πρέπει να φροντίσετε να μην περιμένετε πάρα πολλά από τους συναδέλφους σας – δεν δείχνετε και την μεγαλύτερη κατανόηση αυτή τη στιγμή, προσπαθήστε να σκέφτεστε και τους άλλους. Είστε τελειομανείς στη δουλειά σας αυτή τη στιγμή και μπορεί να αναλάβετε ένα τεράστιο ποσό ευθύνης – με τη δύναμη της θέλησής σας, την επιμονή και την αποφασιστικότητά σας, θα επιτύχετε πολύ περισσότερα από όσα φανταζόσασταν πως θα κάνετε τον Αύγουστο του 2016.

zwdia-66

Δουλεύοντας μέσα από τα προβλήματα τον Αύγουστο του 2016, μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει να γίνετε ισχυρότεροι και καλύτερα εξοπλισμένοι για να αντιμετωπίσετε το υπόλοιπο του έτους.