ζωδια Ταυρος Ιουνιος 2016 μηνιαίες προβλέψεις

taurus_content_628x575

 

Μια έκρηξη νευρικής ενέργειας, ποικιλίας, εκπλήξεων και ανθρώπινης επαφής.
Ένας μήνας γεμάτος πληροφορίες από όλες τις κατευθύνσεις φτάνει για εσάς. Το να αποφασίσετε τι είναι σημαντικό και τι όχι και πώς να βάλετε προτεραιότητες, θα είναι κάπως αγχωτικό για εσάς τον Ιούνιο του 2016. Γίνονται τόσο πολλά στη δουλειά, στο σπίτι και στην κοινωνική σας ζωή, που μπορεί να είναι τόσο συναρπαστικά, όσο και εξαντλητικά και θα πρέπει να μάθετε να αιωρείστε μεταξύ τους. Αυτός είναι ένας μήνας που μπορεί να μιλάτε πριν σκεφτείτε, γι’ αυτό προσέξτε τα όσα λέτε ως κουτσομπολιό, γιατί μπορεί να βρεθείτε σε αμήχανη θέση.

 

Ιδανική στιγμή να επανορθώσετε, αν είχατε τσακωθεί με κάποιον φίλο ή συνάδελφο.
Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα πράγματα θα αλλάζουν τόσο γρήγορα, που αυτά που αισθανθήκατε ή σκεφτήκατεγια κάποιον ή για κάτι δύο ημέρες πριν, μπορεί να μην ισχύουν δύο ημέρες μετά. Παραμείνετε ευέλικτοι και καθυστερείστε να αναλάβετε δεσμεύσεις που είναι πολύ δύσκολες, ή γρήγορες, θα θέλετε να κρατάτε τις επιλογές σας ανοικτές.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

zodia-taro-45

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Εάν είστε έτοιμοι να μάθετε και να δεχτείτε κάποιες εκπλήξεις, τότε αυτός θα είναι ένας πολύ τονωτικός μήνας. Ας είμαστε ειλικρινείς Ταύροι, πέρυσι βαριόσασταν και αυτό ακριβώς είναι το είδος της αλλαγής και του ενθουσιασμού που σας χρειάζεται για να σας εμπνεύσει και να σας βοηθήσει να βγείτε από το τέλμα που έχετε φτάσει.

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Ιουνίου 2016

Υπάρχει μια πληθώρα στοιχείων και αριθμών για να σκεφτείτε και να χωνέψετε. Μπορεί επίσης να χρειαστεί να γράψετε εκθέσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα και να παρουσιάσετε τα ευρήματα. Δεν υπάρχει χρόνος για λεπτομερή έρευνα και θα πρέπει να βρείτε την ουσία των πληροφοριών γρήγορα και να τηνχρησιμοποιήσετεόσο καλύτερα μπορείτε.

zwdia-taro-astra
Το να σκέφτεστε ταχύτατα και να ανταποκρίνεστε στις αλλαγές και στις νέες πληροφορίες γρήγορα, είναι αυτό απαιτείται από εσάς. Θα πρέπει να διαχειριστείτε το χρόνο σας πολύ σοφά και θα πρέπει γρήγορα να αποφασίζετεποιοςείναι ο πιο παραγωγικός τρόπος για να χρησιμοποιήσετε το χρόνο σας – δεν μπορείτε να αφιερώσετε πολύ χρόνο σε σχέδια ή θέματα που δεν είναι απαραίτητα τον Ιουνίου 2016, είναι όλα σχετικά με το τελικό αποτέλεσμα και το να συνεχίσουννα κινούνται τα πράγματα.

zwdia-agnh
Εσωτερικά ταξίδια, για να βρεθείτε σε συνεδριάσεις ή στο εμπόριο, είναι το θέμα του Ιουνίου.
Θα είναι πολύ σημαντικό για σας να πιάνετε πληροφορίες από το περιβάλλον σας και να τις χρησιμοποιήσετε αμέσως μέσα στις συναντήσεις ή τις διαπραγματεύσεις σας. Οι Ταύροι είναι ιδιαίτερα παρατηρητικοί και αυτή η ικανότητα σας, θα αποδειχθεί πολύ χρήσιμη. Δεν σας παίρνει να κουραστείτε τώρα, θα πρέπει να παραμείνετε σε εγρήγορση και να προβλέπετε τις απαντήσεις, έτσι ώστε να είστε προετοιμασμένοι.
Μια αρκετά διεγερτική και ενδιαφέρουσα εποχή, όπου η καμπύλη της μάθησης θα είναι εξαιρετικά απότομη, αλλά η αίσθηση της επιτυχίας σας θα είναι υψηλή.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65