ζωδια Ταυρος Μαιος 2016 μηνιαίες προβλεψεις

 

Το πρώτο μέρος του Μαΐου του 2016 είναι γεμάτο με θετική ενέργεια, ιδέες και κίνητρα. Η αυτοπεποίθηση σας θα ανανεωθεί και θα είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε τα πράγματα που περιλαμβάνουν πρωτοβουλίες και νέα έργα.
Είναι ιδανικό να αφήσετε οτιδήποτε πολύ σημαντικό μετά τις 22 Μαΐου, όταν ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία: γενικά μιλώντας, είναι μια περίοδος σύγχυσης και παρεξηγήσεων, όπου τα σχέδια που έχουν να κάνουν με ταξίδια, συμβόλαια και επικοινωνία μπορούν να χαλάσουν για οποιονδήποτε λόγο.

 

 

Θα μπορέσετε να κάνετε πολλά πράγματα μετά τις 22 και θα έχετε πολύ έμπνευσηπερισσότερο ενδιαφέρον από ότι συνήθως και οι ρυθμοί σας θα είναι πολύ γρήγοροι – θα εντυπωσιαστείτε από το πόσο γρήγορα μπορούν να γίνουν τα πράγματα.

Φροντίστε βέβαια να μην το παρακάνετε και χαλιναγωγείστε την όποια τάση να υπερβάλετε ή να υπόσχεστε περισσότερα από όσα μπορείτε να κάνετε. Να είστε προσεκτικοί για να μην χρεωθείτε παραπάνω για κάτι: τσεκάρετε προσεκτικά αυτά που αγοράζετε να ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές σας.
Η ευερεθιστικότητα και η ανυπομονησία μπορεί να είναι προβλήματα αυτό το μήνα, προσπαθήστε να θυμηθείτε το πόσο καλά πήγε το πρώτο μέρος του μήνα και ακόμα και αν υπάρχουν εμπόδια μέχρι τις 22, η συνέχεια του μήνα σας, κατά μέσο όρο, θα είναι και πάλι αρκετά καλή.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Μαΐου 2016
Ιδανική στιγμή για να βρείτε νέους πελάτες και να πουλήσετε περισσότερα προϊόντα ή υπηρεσίες. Επίσης είναι πολύ καλή στιγμή για να ασχοληθείτε με νομικά θέματα.
Ειδικότερα το πρώτο μέρος του μήνα δεν είναι ιδανικό για να υπογράψετε συμβόλαια, για αγορές ή πωλήσεις, διεθνές εμπόριο, όπως επίσης και για να προωθήσετε ιδέες και προτάσεις. Αν θέλετε να πουλήσετε τον εαυτό σας, π.χ. σε μια συνέντευξη ή μια οντισιόν, οποιαδήποτε στιγμή μετά τη μέση του μήνα είναι ιδανική.
Τα επαγγελματικά ταξίδια είναι επίσης καλύτερο να γίνουν μετά τις 22 του μήνα, που ο Ερμής είναι σε ορθή πορεία.

zwdia
Καθυστερείστε το να υπογράψετε σημαντικά έγγραφα μετά τις 22 και μην κάνετε καθόλου στρατηγικά σχέδια, καθώς μπορεί να τα κάνετε βιαστικά, χωρίς να γνωρίζετε όλα τα γεγονότα.
Είστε πολύ ικανοί να χειρίζεστε τα πρακτικά ζητήματα αυτό το μήνα˙ ωστόσο, είστε πολύ πιο επικεντρωμένοι στην ευρύτερη εικόνα και οι μικρές λεπτομέρειες μπορεί να σας εκνευρίζουν. Θα σας ενοχλεί επίσης το να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα, καθώς ασχολείστε με ανθρώπους. Είναι ιδανικό για εσάς να δουλεύετε με τους δικούς σας ρυθμούς (που είναι αρκετά γρήγοροι) και μόνοι τον Μάιο του 2016. Είστε πολύ πιο αποτελεσματικοί όταν δουλεύετε σε δύσκολα πρότζεκτ, οτιδήποτε αδιάφορο ή άνευ νοήματος θα είναι σπατάλη της ενέργειας σας και των ιδεών που έχετε αυτή τη στιγμή.

zwdia-agnh