ζωδια Τελευταιο Τεταρτο Σεληνης – Επιστροφη στα Παλια

paixnidi-rantevoy

ζωδια Τελευταίο Τέταρτο της Σελήνης στον Καρκίνο, Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Ήλιος στο Ζυγό σχηματίζει τετράγωνο με την Σελήνη στον Καρκίνο. Το Τελευταίο Τέταρτο στον Καρκίνο μας τραβάει πίσω σε όσα ξέρουμε, σε αυτά που μας είναι άνετα, τόσο οικεία που ζεσταίνουν την καρδιά μας, γεμάτα αγάπη. Αντιπροσωπεύει επίσης ένα σημαντικό σημείο αλλαγής κατά το οποίο θα έχουμε την ευκαιρία να κινηθούμε και να εξερευνήσουμε νέες επιλογές.

Έτσι, όπου κι αν πάτε, απολαύστε τις αγκαλιές της ψυχής και την ελευθερία που σας δίνει, για να αναλογιστείτε ποια κατεύθυνση είναι καλύτερη ή η ιδανική. Αυτή η συγκυρία μπορεί κάλλιστα να σας οδηγήσει μακριά από μία ομάδα προς μια άλλη, ή ίσως πίσω στα χέρια ενός παλιού εραστή, ή αν είστε πραγματικά τυχεροί, στην υψηλότερη θέση: στον πυρήνα του εαυτού.

 

Ελάτε σε επαφή με παλιούς φίλους ή οικογένεια και παρατηρήστε πώς η παρέα τους είναι σαν ένας καθρέφτης, μια εκχύλιση, μια κάθαρση. Μιλήστε με αστραφτερά μάτια για τη ζωή και τα σχέδιά σας, ανοίξτε τα σαν χαρτιά. Αυτοί που σας ξέρουν καλύτερα θα ακούσουν πραγματικά και στη συνέχεια θα προσφέρουν πολύτιμους κόκκους ειλικρίνειας. Θα σας θυμίσουν ποιοι είστε και με τον τρόπο αυτό, θα φωτίσουν τις ανάγκες σας.

zodia-taro-45

Οι ανάγκες μας αυτή τη στιγμή περιστρέφονται αναπόφευκτα γύρω από τις διαπροσωπικές σχέσεις και πιο συγκεκριμένα, αυτές που μας κάνουν να νιώθουμε σαν να είμαστε σπίτι – εξάλλου, η Σελήνη είναι “στο σπίτι της” εδώ στον Καρκίνο, το ζώδιο που κυβερνά.

zodia-astra-tarot

Επιλέξτε το περιβάλλον σας με σύνεση. Αναζητήστε καταφύγιο από την αβεβαιότητα, γιατί δεν είναι εκεί όπου κρύβεται ο θησαυρός του Καρκίνου. Λάβετε σοβαρά υπόψη τη σοφία της τώρα ή διακινδυνεύστε μια μακρά, παρατεταμένη κοινωνική σύγχυση, γεμάτη με δράμα.

Αν κάνω αυτή τη μετάβαση να ακούγεται ανώδυνη, πρέπει να σας πω ότι οι άλλοι θα σπρώχνουν και θα τραβούν τις χορδές της καρδιάς σας, θέλοντας και μη με μελωδικές φωνές. Μόνο εσείς γνωρίζετε το περιεχόμενο των συναισθημάτων σας. Μην αφήσετε κανέναν να αποφασίσει τίποτα για σας. Το πιο σημαντικό, δώστε προσοχή σε ποιον μιλάει. Παίρνετε συμβουλές από ανθρώπους που δεν σας ξέρουν πραγματικά;

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις   ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

 

Βλέπω δάκρυα χαράς στην παρουσία της άνευ όρων αγάπης. Βλέπω ανθρώπους να αγκαλιάζονται, υπενθυμίζοντας ο ένας στον άλλο την αξία μας. Βλέπω τρυφερότητα, επανένωση. Προχωρήστε εγκάρδια, με τόλμη πίσω σε αυτά που αγνοούσαμε στην επιδίωξη άλλων λιγότερο συγκινητικών προσπαθειών. Είστε ελεύθεροι για άλλη μια φορά να εργαστείτε με ζήλο εδώ – πρώτα στα πεδία, κακογραφώντας αριθμούς και στοιχεία, θερίζοντας, ιδρώνοντας, μετά βίας ξεκουράζοντας. Τώρα ανασάνουμε στη συνειδητοποίηση ότι όλα αυτά ήταν η προετοιμασία για την γλυκύτητα της σχέσης, της κοινότητας, της κατανόησης.

Στραφείτε στους άλλους και δεχθείτε την αγάπη με ανοιχτή καρδιά. Απολαύστε τη δόξα των γέλιων μέχρι να πονέσει η κοιλιά σας και των φανταστικών ιστοριών. Χορέψτε μαζί με την άκρη του ωκεανού!

zodia-zvdia-75