ζωδια Τοξοτης Μάιος 2016 μηνιαίες προβλεψεις

toksotis-provlimata

 

Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε εντύπωση στους άλλους, είναι επίσης ιδανική στιγμή να κάνετε μια νέα αρχή και να αλλάξετε κατεύθυνση. Η υγεία και η ζωντάνια σας είναι σε καλά επίπεδα και είναι καλός μήνας για να ξεκινήσετε μια νέα δίαιτα ή να δοκιμάσετε διάφορες καινούριες δίαιτες ή νέες υγιεινές συνήθειες, όπως πχ smoothies, ροφήματα λαχανικών, να κόψετε τους υδατάνθρακες για μια εβδομάδα, να κόψετε το αλκοόλ τον Μάιο κλπ.

 

 

Μπορεί να μην θέλετε να κρατήσετε μια συγκεκριμένη νέα δίαιτα ή κάποιο υγιεινό συνήθειο αυτή τη στιγμή, αλλά το σημαντικό είναι να δοκιμάσετε νέους τρόπους ζωής και να δείτε πως σας κάνουν να νιώθετε – σε μερικούς μήνες μπορεί να αποφασίσετε να επιστρέψετε σε κάποιον από αυτούς. Το γιατί είναι σημαντικό να δοκιμάσετε νέες δίαιτες ή υγιεινές συνήθειες, είναι γιατί μπορεί να είναι η απάντηση σε κάποιο πρόβλημα υγείας ή κάποιο φυσικό πρόβλημα που αντιμετωπίζετε και μπορείτε να αλλάξετε τη ζωή σας ανακαλύπτοντας το.

zwdia-zvdia-taro-00
Είστε πολύ αυθόρμητοι τον Μάιο του 2016 και μπορεί πάνω στην παρόρμηση σας να κάνετε κάτι που θα σας δημιουργήσει μια ευκαιρία, κάτι που δεν θα το περιμένατε. Να είστε παρατηρητικοί αυτό το μήνα και συγκρατήστε αυτά που λένε οι άλλοι και αντιμετωπίστε τους νέους ανθρώπους που γνωρίζετε ως ευκαιρίες είτε για έρωτα, είτε για εργασία, όπως επίσης και ως νέες φιλίες παντού.
Είναι ένας πολύ θετικός μήνας για αυτούς που πρέπει να κάνουν δημόσιες εμφανίσεις, μπορεί να πρέπει να δώσετε μια ομιλία, μια συνέντευξη, μια παρουσίαση ή μια παράσταση. Μπορείτε να δείξετε μια πολύ καλή εικόνα του εαυτού σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να το πάρετε ελαφρά, πρέπει να είστε καλά προετοιμασμένοι και να έχετε καλύψει όλα τα ενδεχόμενα.
Ο Ερμής είναι ανάδρομος μέχρι τις 22, οπότε φροντίστε να ολοκληρώσετε τον μεγαλύτερο όγκο της εργασίας σας, που έχει να κάνει με τις επικοινωνίες και το γράψιμο, μετά από αυτή την ημερομηνία, καθώς οι καταστάσεις στη ζωή σας θα είναι απρόβλεπτες και μπορεί να μην έχετε τόσο χρόνο να ολοκληρώσετε διαχειριστικές εργασίες ή υποχρεώσεις, όσο πιστεύατε. Ολοκληρώστε σημαντικά συμβόλαιο μετά τις 22 Μαΐου.

zodia-taro-45

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 
Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Μαΐου 2016
Ιδανική περίοδος να πρωτοπορήσετε και να κάνετε κάτι εντελώς διαφορετικό – αυτό μπορεί να είναι ένας νέος ρόλος στη δουλειά σας, ένας νέος τρόπος να διαφημίσετε την εργασία σας ή να παρουσιάσετε τον εαυτό σας. Μπορεί επίσης να δοκιμάσετε κάποιο νέο λογισμικό που να επιταχύνει την δουλειά σας ή μια νέα τεχνική. Είστε πολύ επιχειρηματικοί και έτοιμοι να αδράξετε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται, αν ετοιμάζεστε για συνεντεύξεις για νέα θέση εργασίας, είναι η ιδανική περίοδος, καθώς δείχνετε πολύ ικανοί, με αυτοπεποίθηση και δίνετε μια πολύ καλή εικόνα του εαυτού σας.

zwdia
Αν περιμένετε την αποδοχή από κάποια εργασία, ή ακόμα και κάποια σημαντική αλληλογραφία μέχρι τις 22 Μαΐου, ελέγξτε προσεκτικά το ταχυδρομείο και επικοινωνήστε αμέσως αν δεν λάβετε αυτό που περιμένετε, καθώς τα προβλήματα στην επικοινωνία θα είναι συχνά με τον Ερμή ανάδρομο.
Δεν είναι η ιδανική εποχή για ομαδική δουλειά, καθώς έχετε έντονη την επιθυμία να ηγείστε και να ακολουθείτε τις δικές σας ιδέες. Θα θέλει προσπάθεια εκ μέρους σας για να ακολουθήσετε την ιδέα κάποιου άλλου, αλλά θα πρέπει να προσπαθήσετε και να φανείτε συνεργάσιμοι.

Στην εργασία σας, εξετάστε προσεκτικότερα οποιονδήποτε συναναστρέφεστε, πχ συνεταίρους ή άλλες στενές εργασιακές σχέσεις και σιγουρευτείτε πως οι υποθέσεις σας για αυτούς τους ανθρώπους είναι ακριβείς. Τι παίρνετε εσείς ή οι άλλοι ως δεδομένο σε αυτή τη σχέση – πως μπορεί μια ειλικρινής συζήτηση να το εξομαλύνει αυτό; Το να λύσετε τα προβλήματα τώρα, μπορεί να οδηγήσει σε δυνατότερες, πιο αποτελεσματικές σχέσεις.
Στην δουλειά, οι καλοί φράχτες, κάνουν τις καλές γειτονιές – να γνωρίζετε τα όρια σας και φροντίστε και οι άλλοι να ξέρουν τα δικά τους.