ζωδια Υδροχοος Αυγουστος 2016 μηνιαίες προβλέψεις

epanasyndesi-antras-ydroxoos

 

Υπάρχει μια τάση να υπερβάλετε λίγο τον Αύγουστο του 2016 – ναι, ο εθισμένος εαυτός μέσα σας, στο φαγητό και στα ψώνια, περιμένει απλά να αφεθεί ελεύθερος. Αλλά εντάξει, είναι Αύγουστος, γεγονός που σημαίνει ότι είστε σε διάθεση διακοπών και έτοιμοι να αφεθείτε ελεύθεροι. Αυτός είναι ένας πραγματικά καλός μήνας για να κακομάθετε τον εαυτό σας, να τεμπελιάσετε και να περιποιηθείτε τον εαυτό σας.

 

Η Τύχη σας κλείνει το μάτι και έχετε αυτό το καλό συναίσθημα ότι όλα είναι καταπληκτικά στον κόσμο και τα πράγματα πάνε καλά εκεί έξω. Μετά τον περασμένο μήνα, ο οποίος ήταν λίγο σοβαρός, θα πρέπει να έχετε κάποια ανάλαφρη ανακούφιση, εφ’ όσον δεν το παρακάνετε: να θυμάστε ότι το πάρα πολύ από κάτι καλό, είναι επίσης κακό.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

zodia-taro-45

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Έτσι, ο Αύγουστος του 2016 είναι ένας πολύ καλός μήνας για διασκέδαση και για να περάσετε ποιοτικό χρόνο με εκείνους που σας ενδιαφέρουν. Τα ταξίδια είναι σίγουρα εφικτά, αλλά μπορεί να αποδειχθούν διαφορετικά απ’ ότι περιμένατε. Είναι σίγουρα ένας διασκεδαστικός μήνας και όμως, η πραγματική απόλαυση έρχεται συχνά από πράγματα που δεν περιμένατε και μερικές φορές εκείνα που περιμένατε με αγωνία μπορεί να σας απογοητεύσουν κάπως.

Μπορεί να είναι ένας εκπληκτικός μήνας με απογοητεύσεις που αντιτίθενται με υπέροχες εκπλήξεις – το κλειδί είναι η μετριοπάθεια και η διαχείριση των προσδοκιών σας. Αυτό που ο Αύγουστος προσπαθεί να σας διδάξει, είναι ότι η χαρά βρίσκεται συχνά σε εκπληκτικά μέρη και ότι οι υπερβολές στο φαγητό, το ποτό ή τα ψώνια, είναι συχνά φτωχά υποκατάστατα της πραγματικής ικανοποίησης και της ευχαρίστησης.
Είστε πολύ ευγενικοί και γενναιόδωροι τον Αύγουστο του 2016 και θα βοηθήσετε οποιονδήποτε – θα πρέπει να είστε επιλεκτικοί όμως!

zwdia shmera

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Αυγούστου 2016
Τον Αύγουστο του 2016 θα έχετε κάποια επιτυχία με τα θέματα της χρηματοδότησης, των φόρων, της ασφάλισης κλπ, το οποίο σας ενόχλησε τον περασμένο μήνα.
Οι ομάδες και οι συνεργασίες θα απαιτήσουν μεγάλη προσπάθεια και εστίαση και θα πρέπει να επιτύχετε μια ισορροπία μεταξύ της παροχής ηγεσίας, χωρίς όμως να παίρνετε τα ηνία – ενώ η ομάδα χρειάζεται κατεύθυνση, θα πρέπει να φερθείτε έξυπνα για το πώς θα πείσετε τους υπόλοιπους να ακολουθήσουν τις ιδέες σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11
Μπορεί να ξεκινήσετε τον Αύγουστο του 2016, να καταθέτετε χαρτιά για δάνεια για μακροπρόθεσμα έργα. Οι φοιτητές μπορεί να εργάζονται σκληρά για να εξασφαλίσουν αρκετά χρήματα για να παρακολουθήσουν το πανεπιστήμιο της επιλογής τους, οι επιχειρήσεις μπορεί να ψάχνουν για ευκαιρίες δανείου, έτσι ώστε να μπορούν να επεκταθούν. Είτε έτσι είτε αλλιώς, δεν θα πρέπει να αποθαρρύνεστε από την πρόκληση, καθώς αν είστε οργανωμένοι και θετικοί, μπορείτε να πάρετε τα χρήματα που χρειάζεστε για να δουλέψετε το όνειρό σας.

Υπάρχει ένα ισχυρό θέμα τοποθέτησης σχεδίων στη θέση τους, έτσι ώστε να μπορείτε να κάνετε μια συντονισμένη προσπάθεια για να ακολουθήσετε κάποιο στόχο βαθιάς σημασίας για σας – η θέληση μέσα σας να κάνετε αυτή τη κίνηση είναι πολύ ισχυρή και η ικανότητά σας να βάλετε τα πρακτικά μέρη στη θέση τους, είναι εκεί.

tarw-zwdia