ζωδια Υδροχοος Ιούλιος 2016 μηνιαίες προβλέψεις

moon-in-aquarius

 

Το να κρατάτε τις υποσχέσεις σας και να είστε διακριτικοί, είναι πολύ σημαντικό τον Ιούλιο του 2016. Θα πρέπει να το καταλαβαίνετε όταν η αλήθεια δεν είναι αυτό που χρειάζεται πραγματικά και θα πρέπει να σέβεστε τα βαθύτερα ζητήματα που διακυβεύονται.
Μπορεί να χρειαστεί να είστε μάλλον ελεγχόμενοι και πειθαρχημένοι τον Ιούλιο του 2016 και το να πάρετε αυτό που θέλετε, θα χρειαστεί κάποια θυσία και σκληρή δουλειά – μπορεί να χρειαστεί να παραιτηθείτε από κάτι που πραγματικά θα θέλατε να αγοράσετε, προκειμένου να εξοικονομήσετε χρήματα, ή ίσως θα πρέπει να χάσετε μια ευκαιρία για να κοινωνικοποιηθείτε, προκειμένου να κάνετε περισσότερη δουλειά στο γραφείο.

 

Τα οικονομικά θα τείνουν να υπαγορεύουν τη ζωή σας, κατά κάποιο τρόπο τον Ιούλιο του 2016, αλλά θα πρέπει να μείνετε συγκεντρωμένοι στο στόχο, καθώς θα μπορέσετε να κάνετε κάποια εξαιρετική πρόοδο στη δουλειά σας.
Παίρνετε τις υποχρεώσεις και την ευθύνη πολύ σοβαρά τώρα, για την ακρίβεια, είστε σε ένα μάλλον σοβαρό και μονόπλευρο πλαίσιο μυαλού, το οποίο είναι καλό, καθώς μπορείτε να επιτύχετε και να εντυπωσιάσετε τους άλλους. Μπορεί να βρεθείτε να ελέγχετε κεφαλαία, δηλαδή ένα ταμείο, μια περιουσία, ως ταμίας ή ως λογιστής. Μπορεί να χρειαστεί να γίνετε εμπειρογνώμονες σε κάποια πτυχή του νόμου, τον Ιούλιο του 2016, προκειμένου να επιλύσετε ένα ζήτημα στη δουλειά ή στο σπίτι σας – η δική σας έρευνα και ικανότητα να βρείτε ψήγματα σημαντικών λεπτομερειών μέσα σε στρώματα από σκουπίδια μπορεί να είναι κρίσιμη.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Ιουνίου 2016
Εάν εργάζεστε σε συνεργασία, μπορεί να βρείτε τη σχέση με τον/ τουςσυνεταίρους σας τεταμένες και δύσκολες, κυρίως λόγω δημιουργικών διαφορών ή διαφωνιών σχετικά με το πώς να διαθέσετε τους πόρους σας. Θα χρειαστεί τόσο διπλωματία, όσο και κάποιο δάγκωμα της γλώσσας για να εξομαλύνετε τα πράγματα και θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα ευέλικτοι από την άποψη του πώς θα λειτουργήσετε τον Ιούλιο του 2016.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’
Μπορεί επίσης να βρείτε την ηθική των ατόμων που εργάζεστε μαζί απογοητευτική και μπορεί να διαπιστώσετε ότι μαζεύετε τα κομμάτια και κάνετε επιπλέον εργασία λόγω της αδιαφορίας τους. Θα πρέπει να βρείτε τρόπους να τους ενθαρρύνετε χωρίς να φανείτε σαν το αφεντικό. Η πολιτική μέσα στην επιχείρηση ή τον κλάδο ή την καριέρα σας μπορεί να είναι πολύ ενοχλητική και ακόμη και προσβλητική για τις ισχυρές αρχές σας και την αίσθηση της ισότητας σας – το καλύτερο είναι να μην ταράξετε τα νερά αυτή την περίοδο, καθώς μπορεί να έχετε περισσότερα περιθώρια να αλλάξετε τα πράγματα αργότερα μέσα στο χρόνο.

Εταιρικά οικονομικά, φορολογικά και ασφάλειες είναι οι βασικοί τομείς στους οποίους ενδέχεται να αντιμετωπίσετε απογοήτευση και κάποια διαφωνία τον Ιούλιο του 2016 – τα θέματα αυτά μπορεί να παρεμποδίσουν την πρόοδο σας προς τους στόχους που έχετε θέσει και ίσως να χρειαστεί να προσλάβετε έναν εμπειρογνώμονα για να σας βοηθήσει να καταλάβετε τα γεγονότα και τους κανόνες καλύτερα. Σε καμία περίπτωση μην μπείτε στον πειρασμό να υπερβάλετε μια ασφαλιστική αξίωση – να είστε προσεκτικοί με την υποβολή των εγγράφων.

zwdia - love