ζωδια Υδροχοος Μάιος μηνιαίες προβλεψεις

epanasyndesi-antras-ydroxoos

 

Υπάρχει η ανάγκη να φτάσετε στο βάθος των πραγμάτων – έχετε μια εκνευριστική αμφιβολία πως τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται τον Μάιο του 2016 και αυτό σας κάνει να νιώθετε άβολα. Η συναναστροφές σας με τους άλλους μπορεί να σας είναι πιο δύσκολες από ότι συνήθως, καθώς δεν έχετε το στοιχείο της εμπιστοσύνης και αυτό σας κρατά πίσω.

 

 
Θα έχετε την τάση να είστε μυστικοπαθείς και να μην λέτε αυτό που έχετε στο μυαλό σας (σε ότι αφορά το να αποκαλύπτετε τα σχέδια και την στρατηγική σας) – μπορεί να παίζεται με τα φύλα σας κρυφά, επιλέγοντας να αποκαλύπτεται μόνο όσα πρέπει.
Υπάρχει μια περίεργη δυναμική τον Μάιο, όπου μπορεί να αντιδράτε στον υποσυνείδητο θυμό μιας ομάδας – όλοι έχουμε βρεθεί σε μια κατάσταση όπου όλοι σκέφτονται κάτι, αλλά όταν κάποιος το λέει τελικά, κατακρίνεται.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

zodia-taro-45

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Μέρος του δώρου σας τον Μάιο είναι ότι εσείς είστε αυτοί που μπορείτε να μιλήσετε για θέματα ταμπού και έχετε το θάρρος να πείτε αυτά που πρέπει να ειπωθούν. Αν και μπορεί αυτό να φαίνετε πως σας γυρνάει μπούμερανγκ εκείνη τη στιγμή, μακροπρόθεσμα θα κερδίσετε τον σεβασμό των άλλων και όλο και περισσότεροι θα βγουν μπροστά λέγοντας πως συμφωνούν μαζί σας. Οι Υδροχόοι είναι γνωστοί για την ικανότητα τους να σπάνε τα φράγματα της σκέψης και ξέρετε τι συμβαίνει όταν όλα σπάνε; Υπάρχει μια συντριβή και έπειτα όλα ξεκαθαρίζουν και παίρνουν τον δρόμο τους – αγνοήστε τις βραχυπρόθεσμες εμπλοκές και να ξέρετε πως εσείς πράττεται βασισμένοι στην αλήθεια και στην ειλικρίνεια.

Δεν θα πρέπει να φοβηθείτε να ξεχωρίσετε από το πλήθος αυτόν τον Μάιο, για την ακρίβεια, είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε και το να ακολουθήσετε τυφλά θα είναι η λάθος κίνηση. Όλοι έχουμε βρεθεί σε μια κατάσταση που όλοι κάνουν κάτι, αλλά εμείς πήραμε την ευθύνη για αυτό – προσέξτε μην συμβεί αυτό και σε αυτή τη περίπτωση και μην δελεαστείτε να κάνετε κάτι απλά επειδή το κάνουν και οι άλλοι και δεν τους κατηγορεί κανείς για αυτό – μπορεί εσείς να είστε αυτός που θα κατηγορηθεί και θα γίνει το παράδειγμα για τους υπόλοιπους.
Με τον ένα τρόπο, ή τον άλλο, θα είστε στο επίκεντρο τον Μάιο του 2016, οπότε φροντίστε να ξεχωρίσετε για κάτι που θα είστε περήφανοι.

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Μαΐου 2016
Υποστηρίξτε τις απόψεις σας και μην τις αφήσετε να επηρεαστούν από το πλήθος, ειδικά αν εργάζεστε σε επιστημονικούς ή τεχνικούς τομείς. Έχετε μια πολύ καλή επαφή με το αντικείμενο σας αυτή τη στιγμή και μπορεί να βγάλετε πορίσματα και να κάνετε ενώσεις που οι άλλοι δεν μπορούν να καταλάβουν. Είναι ένας μήνας που νιώθετε πολύ πρωτοποριακοί και εφευρετικοί και αν σας επιτραπεί, μπορείτε να έχετε μεγάλο αντίκτυπο και να κάνετε κάποια σημαντική πρόοδο.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Ο Μάιος είναι ιδιαίτερα καλός μήνας για αυτούς που δουλεύουν σε καινοτόμους τομείς ή καλλιτεχνικούς, όπου κάποιος πρέπει να ακολουθεί τις τάσεις και τα ρεύματα. Είναι καλή στιγμή για πρωτοποριακή σκέψη και για να πετάξετε το βιβλίο με τους κανόνες, να πάτε με το ένστικτο σας.
Μπορεί να υπάρξουν επαγγελματικά ταξίδια της τελευταίας στιγμής, για αυτό φροντίστε να μην δεσμευτείτε σε πολλά τον Μάιο – θέλετε να αφήσετε στον εαυτό σας το περιθώριο να αδράξει ξαφνικές ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν. Είναι ένας μήνας εκπλήξεων και μπορεί να υπάρξουν ευκαιρίες και προσφορές για να κάνετε καινούρια πράγματα.

Μπορείτε να γίνετε γνωστοί – σε οποιαδήποτε δουλειά και αν κάνετε – για την πρωτότυπη σκέψη σας και την έξυπνη ανάλυση πολύπλοκων δεδομένων : είτε είναι οικονομικά, τεχνικά ή κοινωνικό – ψυχολογικά δεδομένα.
Οι Υδροχόοι που γράφουν για το σώμα/ μυαλό, και πνευματικού είδους θέματα ή που διδάσκουν νέα θέματα, μπορούν να εμπνευστούν πολύ για να μεταδώσουν το μήνυμα τους και να εξελίξουν τους τομείς τους.