ζωδια Υδροχοος Σεπτεμβριος μηνιαιες προβλεψεις

epanasyndesi-antras-ydroxoos

 

Μπορείτε να επιτύχετε τόσο αναγνώριση και/ή φήμη, από κάτι που γράφετε τον Σεπτέμβριο του 2016. Μπορεί να πρόκειται για ένα βιβλίο, ένα blog, ένα άρθρο ή μία ερευνητική εργασία. Μπορεί να πετύχετε κάτι που είναι πολύ σημαντικό και σχετικό.

Η μάθηση είναι ιδιαίτερα συναρπαστική τον Σεπτέμβριο του 2016 αν είστε φοιτητής, καθώς αυτά που θα μάθετε θα σας αποδειχθούν ιδιαίτερα κρίσιμα για την κατανόηση των τρεχόντων γεγονότων στον κόσμο. Οι Υδροχόοι ασχολούνται πολύ με τον κόσμο αυτή τη στιγμή, και ενδιαφέρονται περισσότερο από το συνηθισμένο για τα τρέχοντα γεγονότα, την οικονομία και την πολιτική, καθώς μπορείτε να δείτε πώς αυτά έχουν αντίκτυπο στη ζωή σας.

 

Μπορεί να εμπνευστείτε να ασχοληθείτε περισσότερο με την αναζήτηση ανθρώπων με παρόμοιες απόψεις ή να εμπλακείτε σε ακτιβισμό. Μπορείτε να είστε πρότυπο ή πρωτοπόροι για νέους τρόπους σκέψης. Να είστε πηγή έμπνευσης, αλλά προσέξτε να μην πιέζετε τους άλλους να δεχτούν τις απόψεις σας όταν παθιάζεστε.
Οι Υδροχόοι αγαπούν τα εργαλεία και τις συσκευές τους τον Σεπτέμβριο του 2016, και θα είστε οι πρώτοι που υιοθετούν τη νέα τεχνολογία. Δηλαδή όταν θα βλέπουμε την ουρά έξω από τα καταστήματα για το νέο pad, το τηλέφωνο ή οτιδήποτε άλλο, θα ξέρουμε ότι οι περισσότεροι είστε Υδροχόοι!

zodia-taro-45

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Έχετε μια ισχυρή ανάγκη να ανανεωθείτε τον Σεπτέμβριο του 2016. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ένα καλό ξεκαθάρισμα της αποθήκης σας, έτσι ώστε να μπορείτε να τη μετατρέψετε σε ένα νέο δωμάτιο ή σε γραφείο. Μπορεί να σημαίνει ότι θα απαλλαγείτε από το ετοιμόρροπο παλιό υπόστεγο του κήπου σας.

Είτε σε ένα πιο ψυχολογικό επίπεδο, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι είστε έτοιμοι να ασχοληθείτε με κάτι θαμμένο μέσα στο κεφάλι σας, κάτι για το οποίο συνήθως δεν μιλάτε ή αποφεύγετε να αντιμετωπίσετε. Μπορεί να θέλετε να νικήσετε μια φοβία σας ή να αντιμετωπίσετε το φόβο σας κατά μέτωπο.

Μπορεί να πάρετε κάποια ψυχολογική βοήθεια για να επιλύσετε ένα θέμα, ιδίως αν αυτό έχει να κάνει με ενοχή. Μπορεί να αρχίσετε να αντιμετωπίζετε συναισθήματα θλίψης ή απώλειας, τα οποία δεν θέλατε να αντιμετωπίσετε πριν. Η διαδικασία αυτή μπορεί να είναι αποκαλυπτική και αναζωογονητική.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Σεπτεμβρίου 2016

Ο Σεπτέμβριος του 2016 είναι ένας πολύ σημαντικός μήνας για τους ακαδημαϊκούς και τους φορείς χάραξης πολιτικής – στην κυβέρνηση, την τοπική αυτοδιοίκηση, στο σχολείο, κλπ. Θα έχετε τη δυνατότητα να διαμορφώνετε τις ζωές των άλλων, μέσω κανόνων που παίζουν ρόλο στην κατάρτιση είτε μέσω των ιδεών που προβάλετε εκεί έξω. Μπορεί να είστε οι πρώτοι ή από τους πρώτους που υιοθετούν μια νέα μέθοδο ή μια νέα τεχνολογική εξέλιξη, που μπορεί να κατακλύσει τον κλάδο σας.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Η διαίσθησή σας είναι πολύ σημαντική στις επιχειρηματικές συναλλαγές σας, ειδικά όταν έχετε να λάβετε αποφάσεις σχετικές με άγνωστα πράγματα, δηλαδή το πώς θα είναι η οικονομία σε έξι μήνες από τώρα, τι θα συμβεί με τις συναλλαγματικές ισοτιμίες κ.λπ. Μπορείτε να είστε πολύ διορατικοί και ακριβείς στις μακροπρόθεσμες προβλέψεις και προβολές σας, εκεί όπου υπάρχουν πολλές αβέβαιες μεταβλητές.

Έχετε επίσης μια καλή εικόνα για τα κίνητρα των ανταγωνιστών σας τον Σεπτέμβριο, και αυτό μπορεί να σας επιτρέψει να δράσετε γρήγορα και αποφασιστικά. Ως ανταγωνιστές εννοούνται επίσης και οι συνάδελφοί σας, που θα σας ανταγωνιστούν για μια προαγωγή ή για τη συνάντηση πελατών. Είστε πολύ έξυπνοι τώρα και μπορείτε να ξεπεράσετε τους άλλους.

zodia-zvdia-75

Η εργασία σας (ως κοινωνικοί λειτουργοί, ψυχολόγοι, δικηγόροι, νοσοκόμοι, γιατροί κ.λπ.), μπορεί να σας φέρει σε επαφή με ανθρώπους που είναι παραγκωνισμένοι από την κοινωνία με κάποιο τρόπο – δηλαδή με εγκληματίες, με ψυχικά ασθενείς, με άστεγους, με παράνομους μετανάστες κλπ – σε μεγαλύτερο βαθμό από ότι συνήθως. Θα πάρετε μια πολύ σαφή εικόνα για τον τρόπο σκέψης τους, η οποία μπορεί να αλλάξει κάποιες από τις απόψεις σας και μπορεί να σας εμπνεύσει να αυξήσετε την ευαισθητοποίησή σας και να προσπαθήσετε να βοηθήσετε με κάποιο τρόπο.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66