ζωδια Υδροχόος Ιούνιος 2016 μηναίες προβλέψεις

epanasyndesi-antras-ydroxoos

 

Ο Ιούνιος του 2016 είναι ένας μήνας όπου τα πράγματα βελτιώνονται σχετικά με την φιλία και την διασκέδαση – εάν προσπαθούσατε να μαζέψετε όλους τους φίλους σας μαζί για να περάσετε καλά και όλοι ήταν απασχολημένοι ή είχαν κάτι άλλο να κάνουν, τώρα ήρθε η στιγμή που όλα τα σχέδιά σας για διασκέδαση, αναψυχή και ψυχαγωγία μπορούν να πραγματοποιηθούν.

 

Μπορεί να καταφέρετε να προλάβετε τα εισιτήρια που θέλατε για κάποια καυτή συναυλία ή ίσως για ένα αθλητικό γεγονός που όλοι θα θέλουν πολύ να παραστούν. Οι δημιουργικοί χυμοί ρέουν, γεγονός το οποίο θα σας βοηθήσει επίσης στην ολοκλήρωση κάθε δημιουργικών ή καλλιτεχνικών σχεδίων που έχετε. Μπορεί να ταξιδέψετε για να αγωνιστείτε σε κάποιο άθλημα και θα έχετε πολύ στρατηγικό πνεύμα, το οποίο είναι εξαιρετικό για τον αθλητισμό που περιλαμβάνειένα ισχυρό πνευματικό στοιχείο.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

zodia-taro-45

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Ο Ιούνιος είναι επίσης πολύ παραγωγικός και επιτυχημένος μήνας για τους Υδροχόους που είναι αναλυτικοί και από τους οποίους απαιτείται να επιλύσουν σύνθεταπροβλήματα με μαθηματικά ή που πρέπει να χειριστούν νομικά έγγραφα με βασικές ρήτρες.
Είναι ζωτικής σημασίας να διατηρήσετε την συγκέντρωσησας τον Ιούνιο του 2016 και να ολοκληρώσετε τα πιο ουσιώδη και σημαντικάσχέδια και δουλειές σας, για να έχουν τις περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας. Αν έχετε χρόνο αργότερα, μπορείτε να επιστρέψετε στις λεωφόρους που φαίνονταν ενδιαφέρουσες και αξίζουν να πειραματιστείτε πάνω. Αυτό που δεν πρέπει να πείτε στον εαυτό σας είναι το εξής: «θα έπρεπε πραγματικά να κάνω το Α, αλλά το Β φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον, δεν έχω δοκιμάσει το Β ποτέ πριν, θα μπορούσατο δοκιμάσω για λίγο!”.Δουλέψτε με αυτό που ξέρετε πως λειτουργεί, δηλαδή το Α πρώτα και στη συνέχεια επιστρέψτε στο Β, εάν το επιτρέπουν οι πόροι και ο χρόνος σας. Δεν λέω να αμελήσετε να κυνηγήσετε κάτι που το έχετε βάλει στη καρδιά σας, αλλά μπορεί να χρειαστεί να περιμένει στο περιθώριο τον Ιούνιο του 2016.

zwdia-taro-astra

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Ιουνίου 2016

Υπάρχει μια ισχυρή έμφαση στην εργασία με παιδιά τον Ιούνιο του 2016 – μπορεί να είναι σε ρόλο προπονητή, ως δάσκαλος ή να αγωνίζεστε για τα δικαιώματα των παιδιών. Μπορείτε να κεντρίσετε το ενδιαφέρον και να βοηθήσετε τους νέους να αποκτήσουν εμπιστοσύνη μέσω του αθλητισμού ή μέσω άλλων παιχνιδιώνμε ικανότητες. Η δουλειά με τα παιδιά μπορεί επίσης να είναι πολύ διασκεδαστική και θα μπορούσατε ενδεχομένως να κερδίσετε και ένα δεύτερο εισόδημα.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Αν είστε ένας αθλητής ή προπονητής φυσικής κατάστασης, τον Ιούνιο του 2016 η τεχνική και η ακολουθία πρωτοκόλλων είναι πολύ σημαντική, όπως είναι και η διατροφή – μην πάρετερίσκα με συμπληρώματα, διεγερτικά ή ακόμη και συνταγογραφούμενα φάρμακα που δεν έχετε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν.
Σε καταστάσεις γραφείου, φυλάτε τα χνότα σας, καθώς σεξουαλική ζήλεια μπορεί να προκαλέσει κάποιον να δρα με τρόπο που μπορεί να σας δημιουργείπροβλήματα. Μην συζητήσετε προσωπικά θέματα με τους συναδέλφους σας τον Ιούνιο του 2016 και κρατήστετασυναισθήματαξεχωριστά από την εργασία σας.
Οι υποθέσεις και οι βιαστικές οικονομικές αποφάσεις θα μπορούσαν να είναι κακές κινήσεις, οπότε καλύτερα καθυστερήστε και σκεφτείτε το διπλά πριν υπογράψετεεπιταγές.
Ο Ιούνιος είναι ένας πολύ ενδιαφέρον μήνας για όσους εργάζονται στον τομέα της μεταλλουργίας, με χημικά, στην φαρμακευτική ή την ενέργεια, ειδικά εάν εργάζεστε στον τομέα της έρευνας και της ανάπτυξης. Επίσης, ένας εξαιρετικός μήνας για φυσιοθεραπευτές και χειροπράκτες καθώς η ικανότητά σας να θεραπεύετε με τα χέρια σας, είναι αυξημένη.

zwdia-zodia-astrologia-65