ζωδια Φεβρουαριος Πανσεληνος και Εκλειψεις

sxeseis-sagapw

ζωδια Ωροσκόπιο Φεβρουαρίου

Η Πανσέληνος του Φεβρουαρίου στο Λέοντα, στις 11 Φεβρουαρίου, 2017, είναι μια σεληνιακή έκλειψη που πέφτει στο ζώδιο του Λέοντα. Ο Λέων είναι το ζώδιο του ερμηνευτή και πρέπει να βρει έναν τρόπο για να είναι στο προσκήνιο, να αναγνωριστεί και να εκτιμηθεί. Τα ξεχωριστά δώρα του Λέοντα είναι η ζεστασιά του, η χάρη του και ο ενθουσιασμός του και έτσι αυτή η πανσέληνος μας προκαλεί να «τροφοδοτήσουμε» τη φωτιά μας και να βρούμε τρόπους για να εντάξουμε ξανά το πάθος στη ζωή μας.

Είναι μια υπέροχη στιγμή για να προβληματιστείτε σχετικά με το τι σας εμπνέει και να δείτε αν μπορείτε να κάνετε κάτι γι’ αυτό. Είναι επίσης η ιδανική στιγμή για να αναγνωρίσετε τους ανθρώπους που σας εμπνέουν και να μοιραστείτε την εκτίμησή σας μαζί τους.

 

Αυτό το μήνα έχουμε επίσης μια ηλιακή έκλειψη της Νέας Σελήνης στους Ιχθύες στις 26 Φεβρουαρίου, 2017. Οι Ιχθύες είναι ένα ζώδιο του νερού και το 12ο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου που σηματοδοτεί την Μεγάλη Κοσμική Ενότητα από την οποία όλοι μας γεννιόμαστε και τελικά επιστρέφουμε. Αυτό το 12ο και τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου έχει να κάνει με την αντίληψη και την όραση με το τρίτο μάτι, τη χρήση των ψυχικών μας αισθήσεων για να αντιληφθούμε τις κρυφές και αθέατες σφαίρες… τις λεπτές σφαίρες του ασυνείδητου: τα όνειρα, την τηλεπάθεια, τα ψυχικά φαινόμενα, την πρόγνωση, το μυστικισμό και την έμπνευση.

zodia-taro-45

Όπως γνωρίζουμε, κινούμαστε γρήγορα από την πυκνότητα του 3D κόσμου σε μια πιο φωτισμένη και γνωστική κατάσταση της ύπαρξης. Οι Ιχθύες είναι το ζώδιο που μας παρέχει αυτή τη γέφυρα από την τρίτη διάσταση σε εκείνη την υψηλότερη συνείδηση και την ανώτερη κατάσταση. Μας μετακινεί από το φυσικό επίπεδο στον αστρικό κόσμο και πέρα από αυτόν. Σαν ένας ραδιοφωνικός δέκτης, μπορούμε να συγχρονιστούμε με μυριάδες «κανάλια και συχνότητες.

zwdia-66

Η λογική και ο λόγος διαλύονται στον κόσμο του ασυνείδητου. Οι Ιχθύες δεν έχουν την αίσθηση του χρόνου (εκτός από τον χρόνο του Ονείρου). Δεν υπάρχει παρελθόν, δεν υπάρχει μέλλον και δεν υπάρχει κανένας διαχωρισμός μεταξύ τους. Αυτό είναι το ζώδιο της Συνείδησης του Χριστού, του συνόλου της Ενότητας και της Συμπόνιας της καρδιάς.

Η προκλητική πλευρά των Ιχθύων είναι ότι διαλύει το Εγώ και κάποιος μπορεί να χαθεί, να μπερδευτεί και πολύ εύκολα να χειραγωγηθεί, καθώς ο Ποσειδώνας είναι ο κυβερνήτης των Ιχθύων. Η αντίθετη πλευρά της συνείδησης του Χριστού είναι η θυματοποίηση και το μαρτύριο. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να δημιουργήσετε όρια για τον εαυτό σας και να παραμείνετε γειωμένοι κατά τη διάρκεια των διελεύσεων στους Ιχθύες (ή αν έχετε το ζώδιο των Ιχθύων σε εξέχοντα θέση στο χάρτη σας).

zwdia-765

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Το μηνιαίο ωροσκόπιο του Φεβρουαρίου, 2017, προβλέπει ότι κάποιοι μπορεί να αισθάνονται αβοήθητοι αυτό το μήνα στα νερά του αόρατου κόσμου. Ο φόβος του άγνωστου μπορεί να παράγει το αίσθημα του πνιγμού ή πολύ έντονα συναισθήματα από τη συλλογική παλίρροια των συναισθηματικών δραμάτων / τραυμάτων.

Η εμπιστοσύνη είναι το κλειδί για να μπορέσετε να μεταφράσετε τον κώδικα των Ιχθύων. Οι Ιχθύες δεν έχουν να κάνουν με την υλική ασφάλεια ή με τον απόλυτο έλεγχο, ούτε είναι τα δύσμοιρα θύματα. Είναι το δώρο της πίστης που μας συνδέει με ένα στοργικό και άφθονο σύμπαν του Πνεύματος και μας δίνει μια αίσθηση εσωτερικής ασφάλειας, ακόμα και κάτω από τις πιο χαοτικές συνθήκες.

zwdia shmera

Το μάθημα της εξέλιξής μας από την Εποχή των Ιχθύων στην Εποχή του Υδροχόου είναι το πώς να είμαστε πνευματικά όντα σε έναν υλικό κόσμο. Οι οργανισμοί μας δεν είναι οχήματα για να ξεφεύγουμε. Μαθαίνουμε να προσπερνάμε δυσλειτουργικές συμπεριφορές, εθισμούς και τη θυματοποίηση, καθώς αγκαλιάζουμε περισσότερο φως και αντικαθιστούμε το φόβο με την Αγάπη. Οι Ιχθύες πηγαίνουν πέρα από τα δόγματα και προς τον νόμο που μας κινεί στη σφαίρα της άνευ όρων αγάπης και στην παράδοση στο Πνεύμα.

Η Νέα Σελήνη, όπως γνωρίζουμε, είναι μια εποχή σποράς και μια νέα αρχή για ό,τι υποκινείται από την έννοια του ζωδίου στο οποίο συμβαίνει. Οι Ιχθύες θα αναζωπυρώσουν την πνευματική μας φλόγα, θα ανοίξουν τις καρδιές μας στη μαγεία και θα εμπνεύσουν τα πνεύματά μας να ονειρευτούν, να πετάξουν στα ύψη και να δημιουργήσουν νέες πραγματικότητες για τις επόμενες δύο εβδομάδες, μέχρι την Πανσέληνο στο Ζυγό στις 11 Απριλίου.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Εάν εργάζεστε στον τομέα της θεραπείας οποιουδήποτε είδους, εμπλέκεστε στη μεταφυσική, ή / και ακολουθείτε ένα πνευματικό μονοπάτι οποιουδήποτε τύπου, οι Ιχθύες θα σας βοηθήσουν το Φεβρουάριο του 2017 να ενισχύσετε τα επίπεδα της ενέργειας σας, αρκεί να μένετε ανοικτοί στην εσωτερική σας καθοδήγηση και να ακτινοβολείτε τη δική σας αλήθεια. Οι Ιχθύες έχουν να κάνουν με την συμπονετική υπηρεσία, όχι με τη δουλεία. Αν είστε καλλιτέχνης, μουσικός, ποιητής, χορευτής (ή ανοικτοί στη δημιουργικότητα σας με οποιαδήποτε μορφή) η μούσα σας θα ξυπνήσει και θα αναζωογονηθεί κατά τη διάρκεια αυτής της Νέας Σελήνης στους Ιχθύες. Απολαύστε το!

Αυτή η Έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύες μας δίνει το πράσινο φως για να ρυθμίσουμε τις προθέσεις μας έτσι ώστε να φέρουμε περισσότερη ειρήνη, αρμονία και δημιουργικότητα στη ζωή μας. Αναγκαζόμαστε να ονειρευτούμε ένα νέο όνειρο και να δημιουργήσουμε μια Νέα Γη!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75