ζωδια Φεβρουαριος Ταυρος μηνιαιες προβλεψεις

miniaies-erwtikes-zwdio-tayros

Αισθάνεστε αρκετά ανήσυχοι τον Φεβρουάριο και έχετε μια τάση να ανακατεύετε τα πράγματα. Μάλλον θα είστε διπλωμάτες αλλά ξαφνικά αισθάνεστε ότι υπάρχουν πράγματα που πρέπει να ειπωθούν ακόμα και με το ρίσκο να μην είναι ευχάριστα.

Θέλετε να ξεκαθαρίσετε την ατμόσφαιρα και ίσως αυτό έχει να κάνει με γεγονότα μέσα στον φιλικό σας κύκλο ή την οικογένειά σας. Θα σας είναι δύσκολο να μην μιλήσετε και ακόμα και ότι πείτε δεν γίνει καλά αποδεκτό εσείς θα αισθάνεστε καλύτερα που μπορέσατε να μιλήσετε.

Συνήθως είστε κινείστε γύρω από την διπλωματία και την ευχαρίστηση των άλλων σε βαθμό όπου υπάρχει ανισορροπία στην ζωή σας. Οι ανάγκες και τα συναισθήματά σας μπαίνουν συχνά στο περιθώριο για χάρη της ηρεμίας και της χαλάρωσης.

zodia-taro-45

Η μεγάλη ανάγκη σας για ηρεμία σας περιορίζει σε κάποιο βαθμό. Αυτό τον μήνα θα προσπαθήσετε να απομακρύνετε αυτή την ανισορροπία με το να προσπαθήσετε να μιλήσετε για τα συναισθήματα και τις ανάγκες σας στους άλλους.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Μπορεί να κόψετε την επικοινωνία σας με κάποιο άτομα που σας έχει χρησιμοποιήσει και έχει εκμεταλλευθεί την ευγένεια και την φιλία σας. Μερικές φορές πρέπει να μπαίνει ένα όριο και αυτό τον Φλεβάρη πρέπει να το βάλετε απόλυτα.

Στην καριέρα και την οικογενειακή ζωή βρίσκετε την υποστηρικτική πλευρά του μήνα και έτσι το να αντισταθείτε σε άτομα και καταστάσεις θα είναι πιο φυσικό.
Επαγγελματικά.
Ο Φεβρουάριος είναι ένας πολύ καλός μήνας για όσους χρησιμοποιούν γλώσσες και λέξεις στην καριέρα τους. Αν είστε δημοσιογράφοι, συγγραφείς ή πολιτικοί θα ασκείτε μεγάλη επιρροή. Τα λόγια σας θα είναι φυσικά και θα έχετε πολύ κίνητρο για να ολοκληρώσετε τις δουλειές σας.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Στα περισσότερα επαγγέλματα το να εκφραστείτε θα είναι σημαντικότερο ζήτημα όσο περνούν οι ημέρες και θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε και τις επικοινωνιακές σας ικανότητες. Μια ικανότητα να επιλύετε προβλήματα με λογικό τρόπο θα σας φανεί χρήσιμη.

Αν θέλετε να εντυπωσιάσετε το αφεντικό σας ή να έρθετε σε επαφή με άτομα που έχουν εξουσία είναι καλή στιγμή για να το κάνετε. Θα είναι έναν αέρα εξουσίας επάνω σας και οι άλλοι θα το πρoσέξουν.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Οι μεταβάσεις επίσης θα είναι ευνοϊκές αυτό τον μήνα και φαίνεται ότι όσο μπορείτε να έχετε την προσοχή των άλλων όλα θα πάνε καλά και θα γίνεστε κατανοητοί.

Το να δουλεύετε σε μια ομάδα ή σε μια συνεργασία θα σας δώσει μεγάλη ώθηση ενέργειας και μεγάλη αυτοπεποίθηση αυτό τον μήνα. Θα επιτύχετε πολλά και θα κερδίσετε εμπειρία.

Να είστε διεκδικητικοί και τολμηροί σε ότι κάνετε. Να πιστεύετε τον εαυτό σας και θα κερδίσετε τον σεβασμό τον Φεβρουάριο.

zwdia-zodia-tarw