ζωδια Φεβρουαριος αιγοκερως μηνιαιες προβλεψεις

Αιγόκεροι, βγάλτε στυλό και χαρτί και κάντε λίγο καλό και παραδοσιακό μακροπρόθεσμο σχεδιασμό την 1η, 2 και 3 Φεβρουαρίου του 2017.

Ακόμα κι αν κανένα από τα σχέδια που κάνετε τώρα δεν ευδοκιμήσουν στην πορεία, είναι σημαντικό να κάνετε το πρώτο βήμα προς τα εκεί που θέλετε να βρεθείτε από εδώ που είστε τώρα. Αν θέλετε, χρησιμοποιήστε μολύβι! Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε εύκολα να κάνετε αλλαγές καθώς συνεχίζετε.

 

Θα πρέπει να δράσετε τώρα ή να αναβάλετε τη δράση για αργότερα; Αυτή είναι η ερώτηση που παρουσιάζεται στις 8 Φεβρουαρίου. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας, Αιγόκεροι, και μην αφήσετε την ανησυχία να σας κατασπαράξει.
Οι μηνιαίες προβλέψεις του Φεβρουαρίου δείχνουν ότι θα απολαύσετε κάποια καθαρότητα σκέψης στις 12 και 13 του μήνα και θα είναι καταπληκτικό. Μην αφήσετε τους εκκεντρικούς τύπους να σας αποσπάσουν την προσοχή από τη διαύγειά σας με τις γκρίνιες τους.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia
Αιγόκεροι, κάντε πολλά σχέδια στις 18 και 19. Θα υπάρχουν καλές πιθανότητες να γίνουν πραγματικότητα στην πορεία! Επικεντρωθείτε στη στιγμή στις 22 και 23. Εξάλλου το μόνο που έχουμε, είναι το τώρα. Μέχρι τις εξαιρετικές 27 και 28 είστε έτοιμοι να κάνετε κάποιες αλλαγές – και μερικές καταπληκτικές αλλαγές είναι στο δρόμο! Μην ξεχάσατε να γιορτάσετε, αν οι περιστάσεις απαιτούν εορτασμό.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Φεβρουαρίου 2017
Σίγουρα είναι σημαντικό να ζούμε στο παρόν. Αλλά όταν πρόκειται για τη δουλειά, είναι καλή ιδέα να ξέρετε προς τα πού βαδίζετε. Ιδιαίτερα την 1η, 2 και 3, όταν είστε σε μια καλή θέση για να προσδιορίσετε που βρίσκεστε και πού θέλετε να πάτε.

Αιγόκεροι, θα πάτε ένα βήμα μπροστά ή δύο βήματα πίσω στις 8 Φεβρουαρίου; Το ερώτημα μπορεί να μην είναι τόσο απλό όσο νομίζετε. Μήπως χρειάζεται να ξαναδείτε μερικά από τα βήματά σας; Αν ναι, τα δύο βήματα πίσω μπορεί πράγματι να είναι η καλύτερη επιλογή σας. Είστε πολύ οξυδερκείς διανοητικά και ξεκάθαροι επικοινωνιακά στις 12 και 13. Κάντε την καλύτερη δυνατή χρήση αυτού του χρόνου!

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις 2017 ανα μηνα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

Σχεδιάστε, σχεδιάστε, σχεδιάστε και στη συνέχεια σχεδιάστε λίγο περισσότερο στις 18 και στις 19 Φεβρουαρίου. Έπειτα βάλτε τα σχέδιά σας στην άκρη και επικεντρωθείτε στο εδώ και τώρα για την 22η και την 23η του μήνα.

Αιγόκεροι, γιατί να μην κάνετε λίγο μεγαλύτερο διάλειμμα και ένα μάθημα γιόγκα στη διάρκειά του; Ή απλά να πάτε για μια μεγάλη βόλτα δίπλα στο νερό; Όσο πιο γειωμένοι είστε στο τώρα, αυτή τη στιγμή, τόσο καλύτερες θα είναι οι ιδέες σας. Βγάλτε τις σαμπάνιες στις 27 και 28 του Φλεβάρη 2017. Σας περιμένουν καλά νέα! Γιορτάστε τα!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66