ζωδια Φεβρουαριος ζυγος μηνιαιες προβλεψεις

zygos-kai-pathos

Ζυγοί, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από λίγη διασκέδαση για να αναζωπυρώσει τον έρωτα – και τίποτα καλύτερο από τον έρωτα για να κάνει τα πάντα στη ζωή πολύ πιο διασκεδαστικά.

Τις διασκεδαστικές και ρομαντικές 1η, 2 και 3 Φεβρουαρίου 2017, θα έχετε πολλές ευκαιρίες να παρακολουθήσετε αυτό τον διασκεδαστικό έρωτας-διασκέδαση-έρωτας κύκλο σε δράση. Και αν τα πράγματα κάνουν μια ξαφνική στροφή από τη διασκέδαση στο σούπερ, σούπερ σοβαρό, ακολουθήστε το κι αυτό επίσης. Εξάλλου, Ζυγοί, το σούπερ, σούπερ σοβαρό είναι μέρος της διασκέδασης!

 

Τον Φεβρουάριο του 2017 το ωροσκόπιό σας προβλέπει ότι από τις 8 του μήνα έχει έρθει η ώρα να κάνετε μια επιλογή. Έχετε δεσμευτεί σε αυτό; Είτε αυτό αφορά τον έρωτα, τη δουλειά σας ή μια φιλία, θα πρέπει να αποφασίσετε τώρα. Και να βγείτε απ’ αυτό αν δεν το κάνετε. Αν είστε όμως μακροπρόθεσμα εκεί θα πρέπει να τους το πείτε.
Ζυγοί, η καλή σας ενέργεια πρόκειται να είναι το κλειδί για την επιτυχία σας στις 12 και 13 Φεβρουαρίου. Οπότε εκμεταλλευτείτε τη!

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Μέχρι να έρθει η 16η του μήνα, θα πρέπει να έχετε κάνει κάποια σχέδια για να βγείτε έξω με τους φίλους σας. Αν δεν έχετε, σηκώστε το τηλέφωνο και κάντε τους μια κλήση! Είστε μια μηχανή του φλερτ για τις εξαιρετικές 20 και 21 Φεβρουαρίου του 2017 και δεν μπορείτε να αντισταθείτε σε αυτό. Οπότε αφήστε αυτά τα λαμπερά σας μάτια να κάνουν τα μαγικά τους!

Ζυγοί, φορέστε τις μπότες πεζοπορίας σας και βγείτε έξω στις 25 Φεβρουαρίου. Αγαπάτε την ύπαιθρο και η ψυχή σας, η ψυχή ενός ερευνητή, λαχταρά μια περιπέτεια. Κλείστε τον μήνα σας με λίγο χαλαρό χρόνο από τις 28.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Φεβρουαρίου 2017
Οι μηνιαίες προβλέψεις του Φεβρουαρίου για τους Ζυγούς προβλέπουν ότι το αφεντικό σας θα χαρεί πραγματικά που σας έχει προσλάβει την 1η, 2 και 3 του μήνα. Γιατί; Όχι μόνο γιατί είστε καλοί στη δουλειά σας, αλλά κάνετε την εργασία διασκέδαση για όλους στο γραφείο. Χωρίς εσάς θα ήταν τα πράγματα πολύ βαρετά εκεί γύρω! Και μην ξεχνάτε ότι η διασκέδαση μπορεί να οδηγήσει σε κάποια σοβαρή πρόοδο στο έργο σας.
Ζυγοί, θα πρέπει να πάρετε μια απόφαση στις 8 Φεβρουαρίου. Θα μείνετε ή θα φύγετε; Θα υπογράψετε ή θα πετάξετε το συμβόλαιό σας στα σκουπίδια; Θα επιλέξετε κόκκινο ή μπλε για το μήνυμα μάρκετινγκ σας;

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις 2017 ανα μηνα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας, κάντε ό,τι είναι αυτό που πρέπει να κάνετε. Πηγαίνετε στο γυμναστήριο, γιατί θα χρειαστείτε όλη την υψηλή ενέργεια και την αδρεναλίνη που μπορείτε να πάρετε στις 12 και 13. Όλο δουλειά και καθόλου παιχνίδι δεν είναι καλό για κανέναν, πόσο μάλιστα για το κοινωνικό ον που είστε εσείς. Έτσι κάντε κάποια σχέδια για να δείτε τους φίλους σας την 16η Φεβρουαρίου 2017.
Ζυγοί, οι ιδέες σας είναι αδύνατον να αγνοηθούν και το χαμόγελό σας είναι θελκτικό στις 20 και 21 του μήνα. Είναι πραγματικά σημαντικό να τροφοδοτήσετε το μυαλό σας με καθαρό αέρα, γι’ αυτό βγείτε έξω στις 25 Φεβρουαρίου. Δώστε στον εαυτό σας την άδεια να μην ακολουθήσει (και να πάει νωρίς για ύπνο!) στις 28.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66