ζωδια Φεβρουαριος ζυγος μηνιαιες προβλεψεις

miniaies-erwtikes-zwdio-zygos

Ο Φεβρουάριος πρόκειται να είναι πολύ κουραστικός μήνας για τους Ζυγούς και θα χρειαστεί να σκέπτεστε γρήγορα, να παίρνετε βεβιασμένες αποφάσεις και ψυχικά να τα βγάζετε πέρα με τρία διαφορετικά πράγματα ταυτόχρονα.

Ζυγοί, γράψτε τα όλα σε ένα χαρτί και κρατάτε ημερολόγιο για να είστε σίγουροι ότι θα κάνετε αυτό που χρειάζεται την ώρα που πρέπει, καθώς και για να ξέρετε τι έχετε κάνει ήδη.

Είναι μια στιγμή που φέρνει πολύ καλές ιδέες, οπότε να είστε έτοιμοι να καταγράψετε αυτές τις ιδέες έτσι ώστε να μην χαθούν στην βαβούρα της ζωής σας.

zodia-taro-45

Ο Φεβρουάριος του 2016 είναι ένας μήνας εκτεταμένης κίνησης- ταξίδια για δουλειά και ταξίδια για οικογενειακές υποχρεώσεις θα συμβούν αυτό τον μήνα. Αεροπλάνα, τρένα και αυτοκίνητα μπαίνουν στις ιστορίες του Φεβρουαρίου και όταν δεν είναι εκνευριστικές είναι τονωτικές και άκρως συναρπαστικές!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Ζυγέ, είσαι πολύ καλός στην επίλυση προβλημάτων αυτό τον μήνα, ακόμα κι όταν αυτά τα προβλήματα είναι σύνθετα και φαίνεται πως εσύ είσαι αυτός που δεν φοβάται να βγει μπροστά ακόμα κι όταν οι υπόλοιποι έχουν αποστασιοποιηθεί. Έχεις την ικανότητα να δεις τι είναι πραγματικό και τι ψεύτικο και αποκαλύπτεις την αλήθεια για το καλό όλων- το γεγονός αυτό μπορεί να μην σε κάνει δημοφιλή, αλλά πρέπει να γίνει. Η ανεπτυγμένη κρίση σου σε βοηθάει να δώσεις τις καλύτερες συμβουλές- ακόμα κι αν δεν είναι αυτές που θέλουν οι άλλοι να ακούσουν … άλλωστε πότε είναι καλές οι συμβουλές που χαϊδεύουν τα αυτιά μας???

Ζυγέ, ο Φεβρουάριος είναι πολύ καλός μήνας για την επικοινωνία σου με τους άλλους, αρκεί να παίρνεις τον χρόνο σου και να μην βιάζεις τα πάντα. Ο τεράστιος όγκος των επικοινωνιών σου αυτό το μήνα σημαίνει ότι δεν μπορείς να περάσεις όσο χρόνο θες με κάθε άτομο που ασχολείσαι ξεχωριστά, είτε αυτό αφορά την εργασία σου είτε την κοινωνική σου ζωή. Να θυμάσαι όμως να μην γίνεσαι απότομος και μην δείχνεις πως ξεπετάς τους άλλους πάνω στην βιασύνη σου.

zodia-zvdia-oroskopio-11

 

επαγγελματικα

Όσον αφορά την καριέρα σας, αυτό το Φεβρουάριο, θα έχετε αγώνες με τους ανταγωνιστές σας και θα πρέπει να είστε δημιουργικοί έτσι ώστε να συνεχίσετε να βρίσκεστε ένα βήμα μπροστά τους. Μην υποτιμάτε αυτούς που διαπραγματεύεστε ή έχετε εμπορικές συναλλαγές μαζί τους, γιατί κρύβουν κόλπα στο μανίκι τους, που θα είναι δύσκολο να τα χειριστείτε.

Ζυγοί, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε επιπλέον άγχη σε σχέση με πελάτες και προμηθευτές που έχετε διαφωνίες – καλύτερα να λάβετε νομικές συμβουλές το νωρίτερο.

Οι σχέσεις με τους συναδέλφους σας είναι γενικά καλές για τον Φεβρουάριο, αλλά μπορεί να υπάρχουν αντιπαλότητες που δεν έχετε αντιληφθεί και επηρεάζουν την ομάδα σας- προσπαθήστε να τις λάβετε κι αυτές υπόψη.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Ο μήνας αυτός σας φέρνει πολλές πρωτότυπες ιδέες για το πώς να αυξήσετε τα κέρδη σας ή πώς να εισάγετε νέα προϊόντα ή υπηρεσίες που θα ενισχύσουν τις πωλήσεις.

Είστε προσανατολισμένοι στο κέρδος αυτή τη στιγμή και μπορεί να ζητήσετε ακόμη και προαγωγή ή περαιτέρω εκπαίδευση που θα εξασφαλίσει την προαγωγή σας.

Είναι πολύ πιθανό αυτό το μήνα να υπάρχουν κέρδη στους τομείς της ψυχολογίας, στην εξερεύνηση (ή στις επενδύσεις) σε εταιρείες πετρελαίου ή ορυκτών, στην ιατρική έρευνα, την γεωλογία, την ιδιωτική έρευνα ή σε δουλειές της αστυνομίας.

Οι Ζυγοί που κάνουν ερευνητική δουλειά θα είναι πολύ παραγωγικοί και μπορεί να δημοσιευτούν εκτενώς.

zodia-astra-tarot