ζωδια Φεβρουαριος ιχθυες μηνιαιες προβλεψεις

ixthyes-xwrismos

Οι μηνιαίες προβλέψεις του Φεβρουαρίου 2017 για τους Ιχθύες δείχνουν ότι είστε σε διάθεση για να δώσετε καθώς ξεκινάει ο μήνας. Ναι, την 1η, 2 και 3 θέλετε να βοηθήσετε.

Είτε πρόκειται για τους ανθρώπους γύρω σας, είτε για τους λαούς που υποφέρουν στην άλλη άκρη του κόσμου, θα χρησιμοποιήσετε τη μεγάλη διάνοιά σας για να βρείτε μια καλή λύση για κάνα δυο προβλήματα. Συγχαρείτε τον εαυτό σας όταν τελειώσετε. Εξάλλου, κάνατε καλή δουλειά.

 

Οι προβλέψεις της αστρολογίας για τους Ιχθύες δείχνουν ότι από τις υπέροχες 4 και 5, δεν πρέπει να εκπλαγείτε αν πάρετε κάποια πολύ καλά νέα. Τα οποία μπορεί κάλλιστα να ακολουθούνται από περισσότερα καλά νέα. Που μπορεί στη συνέχεια να ακολουθούνται από ένα ευχαριστήριο σημείωμα για την καλή σας δουλειά. Απολαύστε το, Ιχθύες!

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ο έρωτας σας περιμένει στις 9 και 10 του μήνα. Και πόσο έτοιμοι είστε για αυτό! Ακόμα περισσότερος ρομαντισμός εμπνέει ένα κύμα δημιουργικότητας τις υπέροχες 14 και 15 Φλεβάρη 2017. Αν μια παλιά σχέση πρέπει να εξελιχθεί, θα πρέπει να ασχοληθείτε με αυτή στις 20. Δεν χρειάζεστε να περιοριστείτε από παλιές συμφωνημένες συνθήκες, που ίσως δεν θα έπρεπε να είχατε δεχτεί εξ αρχής. Τις 26, 27 και 28 θα πάρετε ένα χεράκι από ένα πολύ ισχυρό πρόσωπο. Γράψτε του ένα εγκάρδιο ευχαριστήριο σημείωμα, Ιχθύες.

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Φεβρουαρίου 2017
Ιχθύες, σίγουρα θέλετε να βοηθήσετε την 1η, 2 και 3. Και αυτό είναι σπουδαίο. Απλά βεβαιωθείτε ότι δεν «βοηθάτε» τους συναδέλφους σας να παρατούν όλες τους τις δουλειές πάνω σας, έτσι ώστε να πάνε νωρίς στο σπίτι για το Σαββατοκύριακο, ενώ εσείς μένετε κολλημένοι στο γραφείο να κάνετε τη δουλειά τους. Επειδή προφανώς αυτό θα ήταν αντιπαραγωγικό.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia
Το ωροσκόπιο του Φεβρουαρίου 2017 προβλέπει ότι μια επιστολή ή ένα e-mail φτάνει και φέρνει κάποιες καταπληκτικές ειδήσεις για μια θαυμάσια εξέλιξη στη δουλειά σας στις 4 και 5. Ο έρωτας μπορεί να είναι η προτεραιότητά σας σε σχέση με τη δουλειά στις 9 και 10 και δεν πειράζει καθόλου. Είστε ένα εγγενώς δημιουργικό ον και θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε πρόσβαση σε αυτή την πλευρά του εαυτού σας στις 14 και 15.

Ιχθύες, αν μια προσωπική δυναμική δεν λειτουργεί στο χώρο εργασίας σας, ιδίως με τους από πάνω σας, θα πρέπει να προσπαθήσετε να το αλλάξετε αυτό στις 20. Δεν είστε το χαλάκι κανενός. Έχετε φίλους σε όλες τις σωστές θέσεις και ένας από αυτούς σας δίνει ένα πολύ ευπρόσδεκτο χέρι βοηθείας στις 26, 27 και 28 Φλεβάρη 2017. Πείτε «ευχαριστώ» με ένα τηλεφώνημα, μια κάρτα ή μια πρόσκληση σε γεύμα. Θα εκτιμήσουν το να μάθουν ότι τους εκτιμάτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις 2017 ανα μηνα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera