ζωδια Φεβρουαριος καρκινος μηνιαιες προβλεψεις

miniaies-erwtikes-karkinos

Οι προβλέψεις για τον Φεβρουάριο του 2017 για το ζώδιο του Καρκίνου δείχνουν ότι αν πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα στη σκέψη ή το συναίσθημα την 1η, 2 ή 3 Φεβρουαρίου, μπορεί να θέλετε να επιλέξετε τη σκέψη. Είναι σίγουρο, Καρκίνοι, ότι αν θέλετε να πάρετε μεγάλες αποφάσεις ζωής το συναίσθημα είναι απαραίτητο.

Αλλά αν πρέπει να χειριστείτε σωστά τα μικρότερα πράγματα, μπορεί ενίοτε να σταθεί στο δρόμο σας. Ας πούμε ότι μια κατάσταση σας προκαλέσει μια συναισθηματική ανταπόκριση που φέρει στα άκρα το λογικό, σκεπτόμενο εαυτό σας και δεν είναι καν σχετική με την παρούσα κατάσταση.

 

Σε αυτή την περίπτωση πάρτε μια βαθιά ανάσα, Καρκίνοι, παρατηρήστε πως νιώθετε, μην κρίνετε τον εαυτό σας, κάντε ένα βήμα πίσω και αποφασίστε να κάνετε την επιλογή με το μυαλό σας. Έπειτα επισκεφτείτε την ξανά – ίσως με τη βοήθεια ενός ειδικού – και κοιτάξτε τι ακριβώς ανατάραξε μέσα σας συναισθηματικά.
Το ωροσκόπιο του Φεβρουαρίου για το 2017 για τους Καρκίνους δείχνει ότι στις 8 του μήνα θα πρέπει πραγματικά να περιορίσετε στη ζωή σας κάποιους παράγοντες που σας προκαλούν άγχος.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Σοβαρά, Καρκίνοι. Δοκιμάστε κάτι τολμηρό στις 13 Φεβρουαρίου Το έχετε μέσα σας.
Ο ρομαντισμός σας περιμένει τη στοργική 14η Φεβρουαρίου 2017. Γιορτάστε το, Καρκίνοι! Η 19η είναι μια καλή ημέρα για την επικοινωνία, οπότε μιλήστε. Θέλουν πραγματικά να μάθουν.
Απαντήστε γρήγορα: τι σας αρέσει να κάνετε περισσότερο απ’ όλα, Καρκίνοι; Στις 24 Φεβρουαρίου πηγαίνετε να το κάνετε. Αφήστε τα πάντα στις 28, αν νιώθετε ότι θέλετε να μείνετε σπίτι και να κάνετε ένα ωραίο, ζεστό αφρόλουτρο για να ζεσταθείτε.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Φεβρουαρίου 2017
Είναι πάντα το ίδιο δίλημμα. Πρέπει να ακολουθήσετε το κεφάλι ή την καρδιά σας; Το μυαλό σας ή το ένστικτό σας; Αυτό που νιώθετε ή αυτό που έχουν αποδείξει οι έρευνες μέχρι τώρα;

Όταν πρόκειται να πάρετε αποφάσεις για τη δουλειά σας την 1η, 2 ή 3 Φεβρουαρίου, θα έρθετε αντιμέτωποι με την ερώτηση: τι είδους εργαλεία θέλετε πραγματικά να χρησιμοποιήσετε για να λύσετε αυτό το πρόβλημα; Όταν έχετε αμφιβολία, δοκιμάστε να εφαρμόσετε διαφορετικές προσεγγίσεις. Σκεφτείτε το διεξοδικά και έπειτα επιλέξτε αυτό που σας λέει το ένστικτό σας. Ή και το αντίστροφο. Σιγά σιγά ο δρόμος σας θα γίνει ξεκάθαρος, Καρκίνοι!

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις 2017 ανα μηνα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11
Το ωροσκόπιό σας για το Φεβρουάριο του 2017 προβλέπει επίσης ότι χρειάζεστε λίγη ξεκούραση και χαλάρωση από τις 8 του μήνα, που θα νιώσετε ότι έχετε κουραστεί από όλο αυτό το τρέξιμο και δεν αντέχετε άλλο. Έχετε κουραστεί από όλη αυτή τη δραστηριότητα! Και δεν αντέχετε άλλο! Οπότε πάρτε έναν υπνάκο, Καρκίνοι. Δείτε μια ταινία. Μην σκεφτείτε τη δουλειά ούτε δευτερόλεπτο.
Πάρτε ένα ρίσκο στη δουλειά σας στις 13 Φεβρουαρίου. Επικεντρωθείτε στον έρωτα και όχι στα οικονομικά στις 14. Προετοιμάστε τις φωνητικές σας χορδές στις 19 επειδή θα πρέπει να επικοινωνήσετε. Χαρίστε στον εαυτό σας κάτι ξεχωριστό στις 24 Φεβρουαρίου 2017. Φάτε ένα πολυτελές μεσημεριανό. Η ξεκούραση και η χαλάρωση είναι οι λέξεις κλειδιά στις 28. Οπότε ξεκουραστείτε. Και χαλαρώστε.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia