ζωδια Φεβρουαριος κριος μηνιαιες προβλεψεις

ζωδια-κριος-3-krios

Κριοί, στόχοι. Φιλοδοξίες. Φιλοδοξίες. Στόχοι. Ναι, στόχοι και φιλοδοξίες (και φιλοδοξίες και στόχοι) είναι αυτά που επικεντρώνεστε την 1η, 2η και 3η του Φλεβάρη 2017. Το θέλετε;

Θα πρέπει να βγείτε έξω και να το πάρετε. Το έχετε ήδη; Θα πρέπει να προχωρήσετε στον επόμενο στόχο. Αφήστε τις αναστολές σας και τα «δεν μπορώ να το κάνω αυτό» vibes έξω από την πόρτα σας αυτό το μήνα: είστε εδώ για να παίξετε και παίζετε για να κερδίσετε.

 

Κριοί, οι προβλέψεις για το Φεβρουάριο του 2017 δείχνουν ότι μέχρι τις 6, 7 και 8 θα πρέπει να ρίξετε μια πολύ προσεκτική ματιά γύρω σας: όλα πάνε απολύτως απίστευτα! Φροντίστε να περάσετε λίγο χρόνο κάνοντας μια παύση και μυρίζοντας τα τριαντάφυλλα. Παραμείνετε στο νόημα στις 13 Φεβρουαρίου. Ακόμα και αν έχετε την όρεξη να περάσετε ώρες αναπτύσσοντας το θέμα που θέλετε, οι ακροατές σας θα εκτιμήσουν πραγματικά μια πιο σύντομη εκδοχή.

zodia-taro-45

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Από τις 19, ακόμα κι αν τα πράγματα είναι βαρετά, μάλλον θα πρέπει να τα κάνετε. Ο εν λόγω κατάλογος περιλαμβάνει το να βγάλετε έξω τα σκουπίδια, να πληρώσετε τους λογαριασμούς και να πάτε για τρέξιμο, παρά το ψιλόβροχο.

Γίνετε καινοτόμοι στις 24 και θα ανακαλύψετε νέους ορίζοντες, τόσο στην εργασία όσο και στην αγάπη. Φυτέψτε τα πόδια σας σταθερά στο έδαφος στις 28 Φεβρουαρίου 2017. Το να βάλετε ρίζες είναι ο καλύτερος τρόπος για να τελειώσετε το μήνα σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Φεβρουαρίου 2017
Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να κρατήσετε την πορεία της σταδιοδρομίας σας και να λειτουργεί ομαλά προς τη σωστή κατεύθυνση; Βάζοντας στόχους, φυσικά. Την 1η, 2 και 3 του μήνα, που είναι εστιασμένες στο μέλλον, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την πιο φιλόδοξη πλευρά σας και να κάνετε επιλογές που βασίζονται σε αυτά που σας λέει. Στη συνέχεια, ξεκινήστε να βάζετε στόχους που θα σας βοηθήσουν να φτάσετε εκεί βήμα προς βήμα.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Το ωροσκόπιο του Φεβρουαρίου 2017 για τους Κριούς σας προειδοποιεί να εξετάσετε την κατάσταση πολύ προσεκτικά στις 6, 7 και 8, για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα. Όσα περισσότερα γνωρίζετε, τόσο καλύτερα προετοιμασμένοι θα είστε για όλους τους κινδύνους.

Να είστε συνοπτικοί στις 13, Κριοί. Αυτό είναι το κλειδί για την επικοινωνιακή επιτυχία! Κάντε τις δουλειές σας και πληρώστε τους λογαριασμούς σας στις 19. Και μην ξεχάσετε να πάτε στο γυμναστήριο.
Δεν μπορεί η κάθε ημέρα να είναι μια μεγάλη περιπέτεια! Αλλά ευτυχώς πολλές ημέρες – η 24η ιδίως – είναι πλήρως και εντελώς περιπετειώδεις. Οπότε βγάλτε από την ντουλάπα σας τη στολή του πειρατή σας και ανοίξτε τα πανιά, Κριοί! Όσο πιο ήρεμοι και πιο επικεντρωμένοι είστε στις 28 του Φλεβάρη, τόση μεγαλύτερη επιτυχία θα έχετε. Σχεδιάστε ένα δυο πιθανά έργα όσο βρίσκεστε σε αυτή τη γειωμένη στάση και δείτε πού θα σας οδηγήσουν!

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις 2017 ανα μηνα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66