ζωδια Φεβρουαριος λεων μηνιαιες προβλεψεις

miniaies-zwdio-lewn

Ο Φεβρουάριος δεν είναι ένας μήνας επιφανειακός. Ότι σας αρέσει ή δεν σας αρέσει να εκφράζεται έντονα. Αν δεν συμφωνείτε με ένα σχέδιο ή με την πορεία των δράσεων που ακολουθούν οι συνεργάτες σας, οι φίλοι ή η οικογένειά σας θα είστε πολύ ομιλητικοί και θα κάνετε το καλύτερο που μπορείτε να τους φέρετε κοντά στον τρόπο της σκέψης σας.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι το να είστε πιεστικοί μπορεί να σας απομακρύνει από τους άλλους. Θα πρέπει να αντιληφθείτε το πόσο έντονοι είστε και θα πρέπει να δοκιμάσετε να περιορίσετε τον ενθουσιασμό σας ή την γνώμη σας λίγο.

Σε καταστάσεις όπου δεν υπάρχουν εντάσεις θα πρέπει να είστε πιο διαλλακτικοί και συνεργάσιμοι.

zodia-taro-45

Είστε σε επαναστατική φάση αυτό τον μήνα. Θέλετε και χρειάζεστε να απομακρύνετε τους κανόνες και ίσως αυτό να μην πάει πολύ καλά. Προσεγγίστε τα πάντα πιο διπλωματικά.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Να θυμάστε ότι αν είστε σε μια ανταγωνιστική κατάσταση ή σε μια διαμάχη αυτός ο μήνας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κερδίσετε τις μάχες σας. Αν είστε σε μια κατάσταση όπου πρέπει να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας, τα πιστεύω και τις αρχές σας τότε είστε στο ιδανικό σημείο.

Μπορεί να είναι ένας έντονος μήνας αν δεν είστε σίγουροι για το αν πρέπει να πάτε μπροστά, πίσω ή πλάγια. Μπορεί να είναι εκνευριστικό και οι συμβουλές δεν θα σας βοηθήσουν. Το καλύτερο είναι να απομακρυνθείτε μόνοι σας και να βρείτε ξανά τον εαυτό σας. Αν θέλετε συμβουλές διαλέξετε τα άτομα που θα σας τις δώσουν με μεγάλη προσοχή και φροντίστε να μην έχουν απώτερα κίνητρα.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Επαγγελματικά.
Είναι ένας καλός μήνας για τους αθλητές. Ειδικά για εκείνους που θέλουν να ξεπεράσουν τους αντιπάλους τους. Στην δουλειά η πρόκληση είναι να ξέρετε που να κάνετε πίσω και που να επεκτείνεστε. Αυτό μπορεί να είναι δύσκολο εξαιτίας μιας αίσθησης αβεβαιότητας. Αισθάνεστε την ανάγκη να δράσετε και να είστε αποφασιστικοί και θα σας είναι δύσκολο να αποφασίσετε και για την πορεία της δράσης σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Μην βιάζεστε. Θα έχετε αρκετό χρόνο να πάρετε μια απόφαση με την οποία να αισθάνεστε καλά. Μπορείτε να πάρετε τον χρόνο σας καθώς οι αποφάσεις που θα πάρετε τώρα θα έχουν μεγαλύτερη επίδραση στο μέλλον της δουλειάς σας. Μην δράτε βιαστικά σε σχέση με τα οικονομικά σας και μην παίρνετε ρίσκα.

Ο Φεβρουάριος είναι πολύ επικερδής για τις τέχνες που σχετίζονται με την θρησκεία ή τον πολιτισμό. Κάποιες δραστηριότητες δικές σας στο εξωτερικό θα πρέπει να είναι προσεκτικές αλλά και λογικές.

zwdia-zodia-tarw