ζωδια Φεβρουαριος παρθενος μηνιαιες προβλεψεις

miniaies-zwdio-parthenos

Μπορεί οι άλλοι να νομίζουν ότι ξέρουν ακριβώς ποιοι είστε την 1η, 2 και 3 Φεβρουαρίου του 2017, αλλά εσείς κι αν έχετε μερικούς κρυμμένους άσους στο μανίκι σας!

Οι μηνιαίες προβλέψεις για το Φεβρουάριο του 2017 για το ζώδιό σας προβλέπουν ότι είστε σε έναν πολύ δημιουργικό χώρο καθώς προχωρά ο μήνας, και δεν μπορεί κανείς να πει τι είδους νέες και ασυνήθιστες προσεγγίσεις θα πάρετε. Κρατήστε σφιχτά το καπέλο σας όμως – πρόκειται να είναι μια αρκετά άγρια διαδρομή!

 

Οι μηνιαίες προβλέψεις του Φεβρουαρίου για τους Παρθένους προβλέπουν επίσης ότι από τις 8 του μήνα έχετε επιστρέψει πίσω στη γη και μπορεί να παρατηρήσετε ότι κάποιος τσιμπά τα αναλώσιμα του γραφείου. Κάντε το σαφές ότι αυτό δεν θα περάσει για όσο είστε εσείς εκεί. Οι προσανατολισμένες στη λεπτομέρεια 12η και 13η, είναι καλές ημέρες για να ξεσκαρτάρετε όλα τα μικρά πράγματα. Αλλά να είστε προσεκτικοί με το πώς εκφράζεστε, όταν πρόκειται να επισημάνετε τις ατέλειες.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αναπνεύστε βαθιά στις 18 και στις 19 του μηνός. Όλα παίρνουν τα πάνω τους! Από τις βιαστικές 24η και 25η θέλετε να τα έχετε κάνει όλα χθες. Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί όμως, οπότε πάρτε το χρόνο που χρειάζεστε για να αναπροσαρμόσετε τις προσδοκίες σας. Στη συνέχεια προσπαθήστε, προσπαθήστε ξανά, Παρθένοι. Ο έρωτας ταράζει τον κόσμο σας στις 27 και 28 Φεβρουαρίου 2017. Είναι καταπληκτικό, Παρθένοι – και ακριβώς αυτό που συνέστησε ο γιατρός.

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Φεβρουαρίου 2017
Γιατί να κολλήσετε σε μια δουλειά που βρίσκεται σε τέλμα; Δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος να το κάνετε αυτό. Οπότε δοκιμάστε νέα πράγματα σε κάθε ευκαιρία που βρίσκετε την 1η, 2 και 3 Φεβρουαρίου, Παρθένοι! Θα αναζωογονηθείτε με τρόπο που δεν έχετε καταφέρει εδώ και καιρό.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia
Το ωροσκόπιό σας για τον Φεβρουάριο του 2017 δείχνει επίσης ότι για να αποφευχθούν τα περιττά προβλήματα στις 8, θα πρέπει να είστε απολύτως σαφείς σχετικά με το τι περιμένετε από τους συναδέλφους σας. Έχετε το μάτι του αετού και τη δραστηριότητα της μέλισσας στις 12 και 13. Είναι ένας πολύ καλός συνδυασμός! Δεν υπάρχει τυπογραφικό λάθος που θα σας ξεφύγει! Ποιο είναι το μυστικό για την επιτυχία σας στις 18 και στις 19 Φεβρουαρίου; Ότι κρατάτε την ψυχραιμία σας φυσικά.

Δεν αφήνετε τίποτα να σας μπερδέψει ή να σας εκνευρίσει, Παρθένοι. Κοιτάξτε τις πολλές πολλές θετικές εξελίξεις, ως αποτέλεσμα! Επιβραδύνετε κατά πολύ στις 24 και 25 του Φλεβάρη 2017. Σίγουρα θα ήταν ωραίο να είχατε μια μηχανή του χρόνου για να κάνετε τη δουλειά σας. Αλλά αν πραγματικά είχατε μια μηχανή του χρόνου, δεν υπάρχουν ένα σωρό άλλα πράγματα που θα την χρησιμοποιούσατε για να κάνετε πρώτα; Δώστε σε κάποιον ξεχωριστό την ευκαιρία να σας δείξει τι έχει στις 27 και 28. Η δουλειά θα περιμένει!

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις 2017 ανα μηνα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera