ζωδια Φεβρουαριος παρθενος μηνιαιες προβλεψεις

zwdio-parthenos

Θα είναι ένας εκρηκτικός μήνας για εσάς και θα πρέπει να σκεφθείτε γρήγορα. Να πάρετε γρήγορες αποφάσεις και να ασχολείστε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα.

Σημειώστε τα όλα και να κρατάτε ημερολόγιο ώστε να φροντίσετε να κάνετε ότι πρέπει όταν πρέπει αλλά και για να θυμάστε τις εκκρεμότητες. Είναι καιρός πολύ καλών ιδεών και πρέπει να φροντίσετε να τις καταγράφετε ώστε να μην τις ξεχάσετε μετά.

Ο Φεβρουάριος θα έχει πολύ κίνηση. Θα υπάρχουν ταξίδια για δουλειά αλλά και για οικογενειακές υποχρεώσεις. Θα ταξιδεύετε με τρένο, αεροπλάνο ή αυτοκίνητο. Θα είναι ανανεωτικό μερικές φορές και άλλες θα σας εκνευρίζει.

zodia-taro-45

Είστε πολύ καλοί στο να επιλύετε προβλήματα αυτό τον μήνα ακόμα και περίπλοκα και φαίνεται ότι είστε αυτοί που δεν φοβούνται να πουν αυτό που οι άλλοι βλέπουν. Θα έχετε την ικανότητα να δείτε τι είναι πραγματικό και τι είναι ψεύτικο.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Θα μπορείτε να πείτε την αλήθεια και αυτό ίσως να μην σας κάνει δημοφιλείς αλλά πρέπει να γίνει. Η κρίση σας είναι καλή και μπορείτε να δώσετε τώρα τις καλύτερες συμβουλές ακόμα και αν οι άλλοι δεν θέλουν να τις ακούσουν. Μπορεί αυτό που θέλουμε να ακούσουμε να μην είναι πάντα το καλύτερο ή το σωστό.

Είναι ένας πολύ καλός μήνας για επικοινωνία με άλλους όσο παίρνετε τον χρόνο σας και δεν πιέζετε καταστάσεις. Η επικοινωνία σας δείχνει ότι δεν μπορείτε να περάσετε πολύ χρόνο με κάθε άτομο, κοινωνικά ή επαγγελματικά, όσο θα θέλατε. Να θυμάστε να μην φαίνεστε απορριπτικοί όμως.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Επαγγελματικά.
Σχετικά με την καριέρα σας θα υπάρχουν κάποια εμπόδια και θα πρέπει να είστε πιο δημιουργικοί για να τα ξεπεράσετε. Μην υποτιμάτε τα άτομα με τα οποία διαπραγματεύεστε καθώς έχουν κόλπα που δεν τα ξέρετε και είναι δύσκολο να διαχειριστείτε.

Μπορεί να αγχωθείτε με κάποιον πελάτη, προμηθευτή με τον οποίο είστε σε διαμάχη. Θα πρέπει να συμβουλευθείτε έναν δικηγόρο.

Οι σχέσεις με τους συναδέλφους είναι γενικά καλές τον Φεβρουάριο αλλά ίσως υπάρχουν κάποιες εντάσεις που δεν ξέρετε που ίσως επηρεάσουν την ομάδα σας. Θα πρέπει να το σκεφθείτε αυτό σοβαρά.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Θα έχετε πολλές πρωτότυπες ιδέες για το πως να βελτιώσετε το κέρδος σας ή να παρουσιάσετε νέες υπηρεσίες και προϊόντα που μπορούν να αυξήσουν τις πωλήσεις σας.

Είστε επικεντρωμένοι στα χρήματα τώρα και μπορεί να αναζητάτε προαγωγή ή περισσότερη εκπαίδευση για να πάρετε την προαγωγή.

Μπορεί να υπάρχει πρόοδος και κέρδη στον τομέα της ψυχολογίας, στα πετρέλαια, την ιατρική έρευνα ή της γεωλογία. Όσοι ασχολείστε με την έρευνα θα είστε πολύ παραγωγικό και ίσως εκδοθεί και η έρευνά σας ή τα αποτελέσματα της έρευνάς σας.

zwdia