ζωδια Φεβρουαριος σκορπιος μηνιαιες προβλεψεις

skorpios-kai-pathos

Οι μηνιαίες προβλέψεις του Φεβρουαρίου για τον Σκορπιό δείχνουν ότι μπορεί να υπάρξουν μερικά μικρά προβληματάκια στο εσωτερικό μέτωπο την 1η. Και την 2η. Και την 3η. Υπάρχει κάποιο μεγάλο θέμα που παραβλέπατε, με την ελπίδα ότι θα εξαφανιζόταν από μόνο του εάν προσποιούσασταν ότι δεν υπάρχει;

Λοιπόν, καλοί μου, είναι καιρός να αντιμετωπίσετε την κατάσταση. Έχετε σκεφτεί να πάτε σε μια ομάδα διαλογισμού, Σκορπιοί; Θα μπορούσε πραγματικά να σας βοηθήσει να επεξεργαστείτε κάποια από αυτά τα δύσκολα θέματα το να έχετε νέα εργαλεία. Οι βαθιές αναπνοές απαιτούνται στις θυελλώδεις 6, 7 και 8 Φεβρουαρίου 2017.

 

Οι προβλέψεις της αστρολογίας για τους Σκορπιούς τον Φεβρουάριο του 2017 δείχνουν ότι από τις 13 όλο αυτό το θέμα που σας είχε απορροφήσει, θα φτάσει επιτέλους σε μια ευπρόσδεκτη ανακούφιση! Είστε έτοιμοι για τις καλύτερες μέρες που έρχονται στις 18 και 19. Και τις ακόμα καλύτερες τις 22 και 23 Φεβρουαρίου 2017. Βοηθά την κατάσταση όταν αρχίζετε τελικά να ασχολείστε με ορισμένα από αυτά προβλήματα που συσσωρεύονταν, έτσι δεν είναι;

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Σκορπιοί, κλείστε τον μήνα κατά τις 28 με έναν καταιγισμό ιδεών που αφορούν ένα επαγγελματικό θέμα. Μετά από όλη αυτή τη σκληρή δουλειά που έχετε βάλει συναισθηματικά, έχετε το δικαίωμα να παίξετε στο δυνατό σας σημείο για λίγο! Μην ξεχνάτε να γυμνάζεστε επίσης.

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Φεβρουαρίου 2017
Σκορπιοί, αν ζυμώνεται μια καταιγίδα στη δουλειά σας την 1η, 2 ή 3 του μήνα, βγάλτε την ομπρέλα σας. Βάλτε τις γαλότσες σας. Μην ξεχάσετε το αδιάβροχό σας. Έπειτα, αντί να σας σπάσουν τα νεύρα, στολιστείτε με τα χειμερινά σας και παρακολουθήστε το σόου! Θα μπορούσατε να μάθετε πολλά που δεν ξέρατε πριν για το πώς δουλεύει η ατμόσφαιρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις 2017 ανα μηνα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia
Το Ωροσκόπιο του Φεβρουαρίου για το ζώδιο του Σκορπιού δείχνει ότι μπορεί να είστε ακόμη πιο επιθετικοί και παρορμητικοί στις 6, 7 και 8. Ω, Θεέ μου! Λοιπόν, ίσως να θελήσετε να έχετε ένα πιστολάκι για τα μαλλιά και μια επιπλέον αλλαξιά ρούχα στο γραφείο για να μείνετε ζεστοί, ενώ τα μεγάλα αφεντικά βρέχουν εντολές από ψηλά. Ευτυχώς από τις 13 εσείς (και το θέμα στη δουλειά σας) θα δείτε το φως! Ο ήλιος θα λάμψει τελικά.

Για την ακρίβεια, μπορεί κάλλιστα να δείτε και ένα ουράνιο τόξο στις 18 και 19 Φεβρουαρίου 2017. Και στις 22 και 23 θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε ένα τσουκάλι με χρυσό στην άκρη του. Ένα διαφορετικό είδος καταιγισμού σας περιμένει στις 28 του Φεβρουαρίου. Και συγκεκριμένα: ο καταιγισμός ιδεών! Σκορπιοί, το ωροσκόπιό σας δείχνει ότι έχετε κάποιες πολύ εμπνευσμένες ιδέες για το πώς πρέπει να κινηθούν τα πράγματα προς τα εμπρός στη δουλειά σας και όλα πρόκειται να λάμψουν τελικά!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera