ζωδια Φεβρουαριος σκορπιος μηνιαιες προβλεψεις

miniaies-erwtikes-zwdio-skorpios

Θα είναι σας ιστορία των θανάσιμων αμαρτημάτων ο Φεβρουάριος για εσάς. Για την απληστία, την ζήλια, την υπερηφάνεια, την λαγνεία, την λαιμαργία και την οκνηρία. Ανάλογα με την οπτική σας μπορεί να είναι ο Παράδεισος ή η Κόλαση.

Με πολλούς τρόπους οι αντιδράσεις σας αυτό τον μήνα είναι μια αντανάκλαση της ψυχολογικής σας υγείας.

Αν είστε σε θέση όπου έχετε αυτοεκτίμηση και αισθάνεστε καλά και χαρούμενοι θα είστε γενναιόδωροι, χαλαροί και έτοιμοι να αγκαλιάσετε την ζωή και τους άλλους. Θα είστε προσανατολισμένοι στην νίκη και πρόθυμοι να μοιραστείτε την επιτυχία σας με τους άλλους.

zodia-taro-45

Αν αισθάνεστε ανασφαλείς θα βιώσετε ζήλια και θα αναζητήσετε προσοχή με αρνητικούς τρόπους. Μπορεί να ξοδεύετε υπερβολικά, να τρώτε ή να πίνετε πολύ για να καλύψετε ένα εσωτερικό κενό. Θα αναζητάτε την προσοχή γιατί σας λείπει η αυτοπεποίθηση.

Τον Φεβρουάριο θα προσπαθήσετε πολύ για να αποδείξετε κάτι στους άλλους ενώ στην πραγματικότητα δεν κοροϊδεύετε κανέναν αλλά μόνο τον εαυτό σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Αν μπορείτε να αναγνωρίσετε το τι συμβαίνει είστε στον δρόμο της γενικότερης κατανόησης. Πρέπει να μάθετε να αγαπάτε τον εαυτό σας και να ζείτε για εσάς σύμφωνα με τον δικό σας δρόμο στην ζωή.

Η ολοκλήρωση έρχεται από μέσα μας όχι από τα υλικά αγαθά ή από το να αισθάνεστε ότι σας αγαπούν. Μην υποκύπτετε στις αμαρτίες. Να είστε ο εαυτός σας και να είστε υπερήφανοι. Να είστε ο πρωταγωνιστής της δικής σας ταινία και όχι κομπάρσος σε κάποια άλλη.

 
Επαγγελματικά.
Οι μουσικές ή καλλιτεχνικές σας ικανότητες είναι τέλειες και έχετε έμπνευση αυτό τον Φλεβάρη. Οι ηθοποιοί θα έχετε μια αυξημένη ικανότητα να παίξετε έναν ρόλος και να συλλάβετε το απαραίτητο συναίσθημα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ικανότητές σας στην ζωή προς όφελός σας. Θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε απέναντι σε κάποιους συναδέλφους αλλά θα πρέπει να κρατήσετε μυστικά τα πραγματικά σας κίνητρα.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Οι επενδύσεις σε μετοχές, τέχνη ή πολύτιμους λίθους θα είναι καλή επιλογή αυτό τον μήνα. Οι επενδύσεις είναι καλές όσο είστε προσεκτικοί και ακούτε την διαίσθησή σας για να παίρνετε τις τελικές αποφάσεις.

 

Αυτός είναι ένας πολύ καλός μήνας για όσους είναι δάσκαλοι και προπονητές, ειδικά αν θέλετε να εμπνεύσετε τους μαθητές σας. Σαν δάσκαλοι θα έχετε την μοναδική ευκαιρία να διακρίνετε το ταλέντο κάποιου και να αλλάξετε την πορεία τους ζωής του προς το καλύτερο. Αν είστε εργαζόμενος γονέα μπορεί να πρέπει να πάρετε λίγη άδεια για να αντιμετωπίσετε κάποια θέματα που έχουν να κάνουν με τα παιδιά σας.

Ο Φλεβάρης θα είναι εξαιρετικός για όσους δουλεύουν σε τομείς όπου η διαίσθηση, η συμπόνοια και το ένστικτο παίρνουν τις αποφάσεις και σας καθοδηγούν. Μπορεί να δείτε κάποια ευκαιρία που άλλοι δεν παρατήρησαν. Αυτό που χρειάζεται είναι να βλέπετε τι έχουν χάσει οι άλλοι και να δράτε αναλόγως. Μπορεί να λειτουργείτε με κάτι που το ένστικτό σας σας λέει ότι είναι το σωστό.