ζωδια Φεβρουαριος ταυρος μηνιαιες προβλεψεις

Ωχ. Φαίνεται πως κάποιος προσπαθεί να σας εκνευρίσει την 1η Φεβρουαρίου 2017. Ή μήπως απλά κοιμηθήκατε στη λάθος πλευρά του κρεβατιού στις 2; Ωχ – ωχ, σας κοιτάζουνπερίεργα στις 3, Ταύροι.

Ό,τι κι αν συμβαίνει στην αρχή του μήνα, αυτές οι πρώτες δυο μέρες θα είναι εξίσου δύσκολες. Οπότε, Ταύροι, αυτή είναι η ιδανική ευκαιρία για να κάνετε εξάσκηση στο να μην παίρνετε τα πράγματα προσωπικά, να κάνετε διαλείμματα και να δώσετε στον εαυτό σας την ευκαιρία να κάνει κάτι καλό για εκείνον, κάθε μέρα.

 

Εξάλλου, αν μπορείτε να το κάνετε αυτό όταν τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα, θα μπορείτε ακόμα καλύτερα να προσφέρετε στον εαυτό σας όταν τα πράγματα θα πηγαίνουν καλά – το οποίο θα συμβεί στις 9 και 10 του μήνα.
Οι μηνιαίες προβλέψεις του Φεβρουαρίου για τους Ταύρους δείχνουν ότι μέχρι τις 15, θα είστε πανέτοιμοι να κοινωνικοποιηθείτε κατά τη διάρκεια ενός μεγάλου γεύματος με τους φίλους σας. Οπότε ξεκινήστε το μαγείρεμα, Ταύροι!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Αν νιώθετε πως η γυμναστική σας έχει γίνει ρουτίνα στις 20 και 21, μόνο τον εαυτό σας μπορείτε να κατηγορήσετε. Κάντε κάτι πιο περιπετειώδες, άντε!
Ταύροι, γιατί να μην δοκιμάσετε να βάλετε πέντε λεπτά διαλογισμού στην καθημερινή σας ζωή, ξεκινώντας από τις σούπερ-γειωμένες 27 και 28 Φλεβάρη; Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να ολοκληρώσετε το μήνα σας, από το να έρθετε σε επαφή με τον εαυτό σας.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Φεβρουαρίου 2017
Ταύροι, μήπως ένας συνάδελφος που μερικές φορές σας ενοχλεί λίγο, σας σπάει εντελώς τα νεύρα την 1η του μήνα; Μήπως ένα προβληματικό έργο γίνεται εντελώς δυσάρεστο στις 2; Μήπως το αφεντικό σας είναι εντελώς αδύνατον να ευχαριστηθεί στις 3 Φεβρουαρίου του 2017; Λοιπόν, κρατήστε την ψυχραιμία σας.

Κάθε φορά που πιάνετε τον εαυτό σας να σκέφτεται «αυτό είναι τόσο ενοχλητικό εμπόδιο», σταματήστε, Ταύροι. Κάντε ένα βήμα πίσω. Πάρτε μια βαθιά ανάσα. Έπειτα, επαναλάβετε αλλά με δύο σημαντικές αλλαγές: «Αυτή είναι μια τόσο ενδιαφέρουσα πρόκληση!». Σοβαρά, Ταύροι. Δείτε αν λειτουργεί αυτό!

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις 2017 ανα μηνα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις


Το Ωροσκόπιο του Φεβρουαρίου προβλέπει ότι όλα τα πράγματα που σχετίζονται με τη δουλειά σας, πάνε πολύ πιο ομαλά από την επιτυχημένη 9η και 10η. Η δικτύωση είναι η συνταγή της επιτυχίας σας στις 15 Φεβρουαρίου, οπότε ανεβάστε τη θερμοκρασία!
Μήπως αφήνετε να σας ξεφύγουν όλα αυτά τα πράγματα που δεν απολαμβάνετε πραγματικά να κάνετε; Αν ναι, ήρθε η ώρα να το διορθώσετε αυτό στις 20 και 21Φεβρουαρίου. Καθαρίστε τα εισερχόμενά σας, καθαρίστε το γραφείο σας, πετάξτε τα σκουπίδια. Σας κάνει να αισθάνεστε καλά, σωστά, Ταύροι;
Κάντε κάτι πραγματικά υπέροχο για τον εαυτό σας στις 27 και 28 Φεβρουαρίου. Θα εκπλαγείτε με το πόσο καλύτερα λειτουργεί το μυαλό σας μετά από μια ημέρα έντονου σουηδικού μασάζ που χαλαρώνει όλους τους μυς σας!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75