ζωδια Φεβρουαριος τοξοτης μηνιαιες προβλεψεις

Είστε πάντα εντυπωσιακοί, φίλοι μου. Αλλά την 1η, 2 και 3 Φεβρουαρίου 2017 ακτινοβολείτε ακόμα πιο λαμπρά απ’ ότι συνήθως. Οι ιδέες σας ακούγονται εμπνευσμένες και τα αστεία σας είναι απίστευτα.

Με λίγα λόγια: αν είχατε μια γέφυρα να πουλήσετε στην Άρτα, θα υπήρχαν ενδιαφερόμενοι αγοραστές. Ευτυχώς αυτό που πουλάτε είναι πολύ πιο θεμιτό και αυτή τη στιγμή μπορείτε εύκολα να βρείτε τους επενδυτές που χρειάζεστε.

 

Τοξότες, στις 6, 7 και 8 Φεβρουαρίου τι κάνετε σπίτι σας; Βγάλτε το σκουφάκι σας και βγείτε έξω! Πρέπει να φτιάξετε έναν χιονάνθρωπο ή να κάνετε σκι θαλάσσης ή να κάνετε ό,τι κι αν είναι αυτό που κάνετε εκεί που μένετε, έτσι ώστε να περάσετε ποιοτικό χρόνο στη φύση. Θα κάνετε θαύματα στον καθαρό αέρα. Φορέστε το καπέλο σκέψης στις 13.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Ακόμα και αν νιώθετε ότι το αφεντικό σας είναι απολύτως χαζό, προσπαθήστε να είστε υπάκουοι στις 18 και 19 Φεβρουαρίου 2017. Μπορεί να ξέρουν περισσότερα απ’ όσα πιστεύετε ότι ξέρουν.
Το Μηνιαίο Ωροσκόπιό σας για τον Φεβρουαρίου του 2017 δείχνει ότι οι 24 και 25 είναι καταπληκτικές ημέρες για εσάς. Οπότε γιορτάστε το! Καταπιαστείτε με τα πρακτικά θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά στις 27 και 28. Ναι, πρέπει να σκεφτείτε αυτά τα πράγματα σοβαρά.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Φεβρουαρίου 2017
Εάν πιστεύετε ότι έχετε μια απίστευτη ιδέα που θα βοηθήσει στην επανάσταση μιας διεργασίας στη δουλειά σας, όπως το να αλλάξετε τον τρόπο που το μαλακό τυρί μπαίνει μέσα σε σωληνάρια στο εργοστάσιο τυριού σας την 1η, 2 ή 3 του μήνα, τότε έχετε πιθανότατα απόλυτο δίκιο!

Τοξότες, έχετε απίστευτες ιδέες και είστε στην κατάλληλη θέση για να τις κάνετε να γίνουν πραγματικότητα. Α, και οι επενδυτές; Δεν θα είναι πρόβλημα. Οι άλλοι ξέρουν πότε κάτι είναι καλό, όταν το βλέπουν. Ανταμείψτε τον εαυτό σας στις 6, 7 και 8 του μήνα με μια βόλτα στο δάσος ή με παιχνίδι στο χιόνι ή με ένα τρέξιμο στην παραλία. Χρειάζεστε λίγη υγιεινή υπαίθρια άσκηση που θα κάνει το αίμα σας να κυκλοφορήσει!

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις 2017 ανα μηνα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Οι ιδέες σας είναι βαθιές. Οι ιδέες σας είναι έξυπνες. Οι ιδέες σας είναι διαπεραστικές. Οι ιδέες σας είναι καλές. Οπότε υποστηρίξτε τις στις 13!
Το Μηνιαίο Ωροσκόπιό σας για τον Φεβρουαρίου του 2017 σας προειδοποιεί να μην βρεθείτε αντιμέτωποι με μια φιγούρα εξουσίας που υπάρχει στη ζωή σας στις 18 και 19 (ειδικότερα αν αυτή η φιγούρα εξουσίας, όπως ενδέχεται, είναι το αφεντικό σας). Ψάξτε για καλά νέα στην πρόοδο της επανάστασης του τυριού στις 24 και 25 του μήνα. Φροντίστε τα οικονομικά σας στις 27 και 28.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00