ζωδια Αιγοκερως σεχ ωροσκοπιο οκτωβριος

miniaies-erwtikes-zwdio-aigokerws

ζωδια σεχ ωροσκοπιο αστρολογια οκτωβριος
Δεν είναι ευρέως γνωστό ότι μπορεί να “πέσετε” ερωτικά αν σας κάνει κάποιος συνέχεια κομπλιμέντα και διάφορες κινήσεις όπως να σας στέλνει κάθε μέρα λουλούδια στο γραφείο σας κλπ.

 

Ισχύει όμως… Αυτή η λάμψη που έχετε όμως το τελευταίο διάστημα πηγάζει ακριβώς από ένα τέτοιο είδος ενδιαφέροντος που δείχνει κάποιο πρόσωπο για εσάς και με την βοήθεια της ένωσης της Αφροδίτης και του Άρη είναι πιθανό να σας παρασύρει και στην κάμαρα του στο τέλος.

Ο κόσμος γύρω σας διαισθάνεται ότι όχι μόνο φαίνεστε πιο όμορφοι αλλά και ότι νιώθετε πιο όμορφα και η ημέρα της 12ης Οκτωβρίου μπορεί να γίνει για εσάς η αρχή μιας αρκετά έντονης , αισθησιακής και γεμάτης περιπέτειας σχέσης.

zodia-taro-45

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου αναλυτικα

Μηνιαιες Ερωτικες προβλεψεις Οκτωβριος 2015

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου Χρημα – Εργασια

Έχοντας και όλο το σύμπαν εκείνες τις ημέρες φορτισμένο ενεργειακά αισθησιακά είναι αδύνατο να μην εκραγούν και τα δικά σας ερωτικά θέματα με την καλή έννοια φυσικά.

Επειδή όμως ως ζώδιο είστε ηθικοί, αυτός ο ξέφρενος ερωτισμός που βιώνετε όταν τον σκέφτεστε σας κάνει να ντρέπεστε , για αυτό και να αποφύγετε να σκέφτεστε ότι σχετικά, καλύτερα να βιώνετε τις στιγμές που σας χαρίζει τώρα απλόχερα το σύμπαν και να μην αρχίσετε ή πάρετε μέρος σε συζητήσεις που απαιτούν την διευθέτηση κατεύθυνσης της σχέσης σας, και να την ζήσετε στο έπακρο πρώτα , να βιώσετε το κάθε τι και να λήξε τε την όποια συζήτηση χρησιμοποιώντας το σεξ απίλ σας, και αυτό το παιχνιδιάρικο σας ερωτικό στυλ …

Διπλώστε τον σύντροφο σας έχοντας στο σπίτι όλων των ειδών σοκολάτας, αφού η σοκολάτα όχι μόνο ηρεμεί την ψυχή αλλά αυξάνει και την ερωτική διάθεση…

zodia-astra-tarot

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου αναλυτικα

Μηνιαιες Ερωτικες προβλεψεις Οκτωβριος 2015

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου Χρημα – Εργασια

Για τους ελεύθερους του ζωδίου τώρα . Δυστυχώς παρά τις συμβουλές μου ακόμα την πατάτε με το να πιστεύετε ότι σας λέει το φλερτ σας, και δίνετε πολύ περισσότερα από ότι σας δίνουν εκείνοι σε αντιστοιχία.

Δόξα τω θεώ αυτό τον μήνα παρουσιάζεστε ενήμεροι για το θέμα αυτό και φέρεστε ανάλογα με το να υπολογίζετε πρώτα τις δικές σας ανάγκες και μετά όλων των υπόλοιπων. Και τέλος γύρω στις 23 του μήνα θα γνωστοποιήσετε σε όλους τα όρια σας και θα θέσετε τα στοπ σας , ξέρετε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα;

Να δείτε έναν μέχρι τώρα άπιαστο εραστή, να αφήνεται πλήρως ερωτικά ψύχη και σώμα , αφού θα νιώσει αυτή την απότομη αλλαγή σας τρομερά ερωτική (μεταξύ μας αυτός και άλλοι τόσοι), και μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα θα γίνει ολόδικος σας.

Διαβαστε αναλυτικα το σεχ ωροσκοπιο για καθε ζωδιο : κριος  ταυρος  διδυμοι  καρκινος λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος  τοξοτης αιγοκερως  υδροχοος  ιχθεις 

zwdia