ζωδια ημερησιο αστροσκοπιο Τριτη 11/08

erwtikes-provlepseis-deytera-28-4

ζωδια ημερησιο αστροσκοπιο Τριτη 11 Αυγουστου

Αφού παρέμεινε σχεδόν 13 μήνες στο ζώδιο του Λέοντα , ο πλανήτης Δίας – Ο Βασιλιάς των Θεών κατά την αρχαιότητα- αφήνει τώρα τον Λέοντα ν και κινείτε προς το γήινο και σταθερό ζώδιο της Παρθένου .

Εάν και παραδοσιακά ο πλανήτης Δίας κυβερνάει τα ζώδια των Ιχθύων και του Τοξότη, παρόλα αυτά η παρουσία του μεγαλύτερου πλανήτη του πλανητικού συστήματος μας στο 6ο κατά σειρά ζώδιο του ζωδιακού μας κύκλου δηλαδή την Παρθένο, δημιουργεί την ύπαρξη ιδιαίτερων συμπαντικών δυνάμεων και η ουράνια αυτή θέση του Δία ωθεί άτομα που είναι προικισμένα με σπάνια μεταφυσικά χαρίσματα ,όπως θεραπευτικές ή μαντικές ιδιότητες. να δύναται να παράγουν το μέγιστο της απόδοσης τους.

zodia-taro-45

ζωδια ημερησιο αστροσκοπιο Τριτη 11 Αυγουστου

Επομένως τα άτομα αυτά θα εκτελούν αυτή την τόσο λεπτομερή και σημαντική εργασία που ας μη γελιόμαστε είναι απίστευτα δύσκολή ως προς την υλοποίηση της αφού κάθε μικρού λάθος εδώ μετρά σχεδόν όλο το μισό της ημέρας αυτής και θα βοηθούν την ανθρωπότητα με τα εκπληκτικά αυτά δώρα της θεραπείας ή της εύρεσης χαμένων αντικειμένων ή την διεκπεραίωση υπέρ αξιόλογων ερευνών. Γενικότερα η ζεύξη αυτή του πλανήτη Δία με το ζώδιο της Παρθένου , ενώνει το μακροβασίλειο του θαύματος που αποκαλούμε ΖΩΗ με το μικροβασίλειο της απλότητας της καθημερινότητας που εκφράζεται από το ζώδιο της Παρθένου.

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

ζωδια ημερησιο αστροσκοπιο Τριτη 11 Αυγουστου
Από την άλλη η Σελήνη συνεχίζει την κάπως ταραχώδη πορεία της μέσω των υδάτων του Καρκίνου και θα ερθει σε αντιτίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω αργα μετα το μεσημερι και θα σχηματίσει γωνία τετραγώνου με τον πλανήτη Ουρανό στον Κριό στις 17.29 μμ.

 

Αργότερα την ημέρα, η Εστία, εμφανίζεται άξαφνα στο σκηνικο του ουρανού και αλλάζει τα πάντα . Τι θα μας συμβεί; Μετά το πέρας του απογεύματος Η Εστία θα εκτελέσει στις 21.00 μμ την επίσημη παύση κίνησης της στο ουράνιο στερέωμα στη 14η μοιρα του Κριού. Έπειτα θα ξεκινήσει την ουράνια κίνηση της και πάλι σε ανάδρομη τροχιά με αποτέλεσμα να επηρεαστούν τα πάντα που αντιπροσωπεύει .

zwdia-3-zodia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ζωδια ημερησιο αστροσκοπιο Τριτη 11 Αυγουστου

Άρα ζητήματα όπως : η προστασία και η ασφάλεια- το σπίτι και η υγεία – η ασφαλιστική μας κάλυψη – ο προγραμματικός των επενδύσεων μας – οι συγκεντρώσεις διαφόρων γκρουπ – όπως πχ πανεπιστημιακές εστίες ή γκρουπ διαβάσματος ποίησης κλπ – ως αντικείμενα τα τζάκια /σόμπες δηλαδή το επίκεντρο της μάζωξης των μελών της οικογένειας μέσα στην οικία – οι πρώτες βοήθειες ως γνωστικό αντικείμενο – μυστικές και κρατικές οργανώσεις ή οργανώσεις μυστικιστικές προέλευσης πχ συνεδρίες διαφόρων κύκλων λατρείας της Φύσης και όχι θα ενεργοποιηθούν πλήρως.

 

Σημαντικότερο όμως όλων είναι , την νύχτα να δώσουμε όλοι στα παιδιά /είτε δικά είτε όχι / ασφάλεια , καθώς θα χρειαστούν έναν κύκλο προστασίας γύρω τους, κάτι το οποίο καλούμαστε εμείς οι ενήλικοι να πράξουμε , ιδίως αφού θα έχουμε και την βοήθεια της Δήμητρας ο οποία θα έρθει σε δημιουργικό σχηματισμό 60 μοιρών με τον πλανήτη Κρόνο στις 21. 13 μμ, μας δίνει τη βάση του κύκλου προστασίας για τα μικρότερα σε ηλικία μέλη της οικογενείας μας.

zwdia