ζωδια για ελευθερους Πεμπτη 01/10 αστρολογος

wroskopia-diazygio

ζωδια για ελευθερους Πεμπτη 01/10 αστρολογος

ζωδια κριός

Μερικές φορές η καλύτερη μέθοδος δράσης είναι το να μη δράσετε καθόλου. Σήμερα μάλλον νιώθετε αρκετά απογοητευμένοι καθώς ότι και να κάνετε δεν δείχνει να έχει την απόλυτη επιτυχία. Αντί όμως να μπείτε στο μονοπάτι της πάλης, και να προσπαθήσετε να διορθώσετε αυτή την εν μέρει αποτυχία, καλύτερα να ονομάσετε την σημερινή ημέρα ως μέρα ξεκούρασης και ηρεμίας και να πάτε με τα νερά της τελικά. Για παράδειγμα σήμερα το βράδυ, δώστε ραντεβού με ένα καλό βιβλίο συνοδευόμενο με ένα πολύ καλό ζεστό τσάι.

 

ζωδια ταύρος

zodia-taro-45

Να ξέρετε ότι υπάρχουν μερικές φορές που απλά νιώθετε κάπως κουρασμένος ή κυκλοθυμικός και πως ολα είναι προβληματικά στη ζωή σας. Αν σήμερα είναι μια τέτοια περίσταση, τότε ακυρώστε τα ραντεβού που έχετε γραμμένα στο ημερολόγιο σας και περάστε την ημέρα σας ηρεμώντας στο σπίτι σας. Ένα πολύωρο αφρόλουτρο και έπειτα η ανάγνωση ενός καλού μυθιστορήματος είναι ακριβώς αυτό που σας λείπει ώστε να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας και να επιστρέψετε αύριο δυναμικά και πάλι πίσω στην καθημερινότητα σας.

 

ζωδια δίδυμοι

Ο τομέας της επικοινωνίας σε όλους τους τομείς ακόμα και στον τομέα της αγάπης είναι λίγο εκτός πορείας τις επόμενες ημέρες. Αφήστε τις σοβαρές συζητήσεις για λίγο αργότερα διότι διαφορετικά κινδυνεύετε να παρεξηγηθείτε. Αν μιλάτε για κάτι πολύ σημαντικό έτσι και αλλιώς όμως σήμερα, φροντίστε να επιλέξετε τις πιο κατάλληλες λέξεις και εκφράσεις ώστε να αποφύγετε τον προαναφερόμενο κίνδυνο. Μια μικρή προσπάθεια από την μεριά σας θα σας προχωρήσει αρκετά βήματα πιο μπροστά για αυτό κάντε την.

 

ζωδια καρκίνος

Είστε ένα βήμα προτού μπείτε σε μία περίοδο προσωπικής προόδου και άνθισης, επομένως μια μικρή συναισθηματική ταραχή και κάποιο άγχος είναι αναμενόμενα να κάνουν την εμφάνιση λίγες ημέρες πριν την έναρξη της περιόδου αυτής. Τι εννοώ; Πως το πιο πιθανό για εσάς είναι σήμερα να αισθάνεστε τα πάντα λίγο πιο έντονα από ότι συνήθως. Τα αποτελέσματα που θα σας δώσει όμως αυτό το γεγονός, αξίζουν την ταλαιπωρία ή αναστάτωση που σας φέρνει καθώς θα μπορέσετε να έχετε μια εντελώς καθαρή εικόνα καθώς και ξεκάθαρο θέλω όσο αφορά την ερωτική ζωή σας .

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια λέων

Μία νέα άφιξη , σας έχει κεντρίσει τόσο πολύ το ενδιαφέρον που σήμερα θέλετε να μάθετε τα πάντα που αφορούν αυτόν ή αυτήν. Κάντε λίγη έρευνα διαδικτυακή ή γενικά μόνος σας και έπειτα πάρτε τους δρόμους. Αρχίστε να ρωτάτε δεξιά και αριστερά, ξεκινώντας από τους κοινούς σας φίλους (σε περίπτωση που έχετε). Μόλις λοιπόν έχετε όλες τις πληροφορίες που μαζέψατε και μελετήσατε φυσικά, προχωρήστε στο επόμενο βήμα. Δηλαδή πηγαίνετε στον ξένο αυτόν και συστηθεί τε.

 

ζωδια παρθένος

Η δουλειά προχωράει τόσο βασανιστικά αργά σήμερα, που το πιθανότερο είναι απλά να την κοπανήσετε νωρίτερα από το γραφείο και να κλείσετε εισιτήρια για την απογευματινή παράσταση της ταινίας που σας αρέσει στον κινηματογράφο εκεί κοντά , έτσι για να καλμάρετε κάπως τα νεύρα σας. Γιατί λοιπόν αντί να πάτε μόνοι σας στον κινηματογράφο δεν αναζητάτε κάποιον συνεργάτη στο έγκλημα; Διαλέξτε καλύτερα ως θέμα ταινίας κάτι ελαφρύ και ευχάριστο , και μη ξεχάσετε να προσφερθεί τε στο να μοιραστείτε τα ποπ κορν σας με τον συνένοχο …. Ο συνοδός σας έπειτα απο αυτή την αταξία να είστε σίγουροι ότι θα είναι τσιμπημένος μαζί σας ερωτικά από την απλότητα αλλά ταυτόχρονα και την περιπετειώδη τρέλα που έχετε στον χαρακτήρα σας.

 

ζωδια ζυγός

Είχατε ένα πάρα πολύ καλό πρώτο ραντεβού με το άτομο αυτό… έπειτα περάσατε το υπόλοιπο της εβδομάδας με το να στέλνετε ασταμάτητα ο ένας στον άλλον και δυο και τρία ηλεκτρονικά μηνύματα κάθε ημέρα… οπότε γιατί δεν συνεχίσατε κανονίζοντας και ένα δεύτερο ραντεβού; Πριν πάθετε κρίση…. πάρτε πρώτα μια βαθιά ανάσα και ηρεμήστε όλο το σώμα σας μέσα και έξω. Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικό του ρυθμό πάνω στον οποίο ενεργεί. Για αυτό εμπιστευθείτε το ένστικτο σας. Αν τα πάντα σας δείχνουν ότι όλα είναι εντάξει τότε αποδεχτείτε τον αργό ρυθμό που κινείται το άτομο που σας ενδιαφέρει και ενσωματώστε τον μέσα στην δική σας καθημερινότητα και όλα θα πάνε καλά.

zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια σκορπιός

Όταν πρόκειται για την πράξη του να γοητεύετε τους άλλους , έχετε πάρα πολλά κρυμμένα και μυστικά όπλα . Βάλτε όλη σας την ικανότητα να λειτουργήσει , παγιδεύοντας αυτόν τον οποίο έχετε επιλέξει. Αν αποφασίσετε να βάλετε τα δυνατά σας και να κάνετε τα ερωτικά μάγια σας τότε τίποτα και κανείς δεν μπορεί να σας αντισταθεί το γνωρίζετε αυτό.

 

ζωδια τοξότης

Η σημερινή ημέρα ξεκινάει με κάπως αργούς ρυθμούς. Όμως από το απόγευμα και ύστερα τα πάντα εκτοξεύονται γύρω σας. Το φλερτ που έχετε στο γραφείο σας θα σας σταματήσει για μια κουβεντούλα προς το μεσημέρι.Όταν η κουβέντα κινηθεί στο τι πρόγραμμα έχετε για το σαββατοκύριακο που πλησιάζει , αρπάξτε την ευκαιρία και προσκαλέστε τον ή την να σας συνοδεύσουν σε μία κινηματογραφική ταινία ή σε μια άλλη απλή και πιο καθημερινή δραστηριότητα.

 

ζωδια αιγόκερως

Σίγουρα μπορείτε να γνωστοποιήσετε στον έρωτα σας , το τι νιώθετε ακριβώς με το να του στείλετε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα όμως γιατί δεν δοκιμάζετε κάτι πιο ρομαντικό και δημιουργικό; Αντί πχ να στείλετε ένα ξερό μήνυμα από τον υπολογιστή, γράψτε σε ένα κομμάτι χαρτί το ίδιο μήνυμα και είτε δώστε το υπό την μορφή της ευχής που βρίσκει κανείς στα κινέζικα κουλουράκια ή απλά αφήστε το μαζί με τα υπόλοιπα γράμματα στη θυρίδα ταχυδρομείο σε έναν όμορφο φάκελο….. αυτή σας η γλυκιά και όμορφη πράξη σίγουρα θα σας δώσει παραπάνω πόντους μιας και θα φανερώσει την καλλιτεχνική και απρόβλεπτη μεριά του χαρακτήρα σας …

zodia-astra-tarot

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια υδροχόος.

Επικεντρωθείτε σήμερα στο ζήτημα του να εξισορροπήσετε την εργασιακή και την προσωπική σας ζωή. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εσάς αυτό το διάστημα να προχωράτε συνεχώς προς το καλύτερο και να επιτύχετε επαγγελματικώς , αλλά μην εγκαταλείπεται και τον έρωτα- φροντίστε να έχετε έστω και λίγο χρόνο καθημερινά ώστε να πηγαίνετε έστω για έναν καφέ και να κάνετε νέες γνωριμίες με καινούρια πρόσωπα. Άλλωστε ακριβώς επειδή εργάζεστε τόσο σκληρά, οφείλετε να διασκεδάζετε επίσης ανά τακτά διαστήματα.

 

ζωδια ιχθείς

Δουλεύετε τόσο σκληρά που είναι πανεύκολο να αμελήσετε κάπως τον εαυτό του και την εμφάνιση του . Για αυτό σήμερα αλλάξτε τους ρόλους. Κάνετε τον εαυτό σας την Νο 1 προτεραιότητα της ημέρας σας. Πείτε όχι σε ότι δεν σας φέρνει απόλαυση και απόλυτα ναι σε ότι σας φέρνει.